Sziasztok!
Azt szeretném tőletek megkérdezni hogy az RM illetve az RMZ-kben a hátsó lengéscsillapitó aljában ahol megy át a csavar ott van-e ez a KTM-nél úgynevezett GE szem vagy a himba nélkülieknél PDS szem.
Vagy csak sima tűgörgős kosár van-e.
Illetve hogy van nektek olyan robbantott ábra a motorról vagy egyes részeiről?
Köszönöm!
A $15 az amerikából Magyarországra szól, arról nem tehet az eladó, hogy nem hozzád jön, hanem a magyar állam ráteszi szépen a kezét, hogy még több bőrt húzzon le a gojokról.
Vagyis jobban mondva az a 15$ a postai költségre van! Tehát ha a dugó ideér akk már nekem postai költséget nem kell fizetnem igaz? Mivel elutaltam a 30-at + a 15-ót postai költségre
$2000-ig az ebay biztosítja, hogy visszakapod a pénzed, ha gond van, csak időben jelezni kell. Nekem eddig több, mint 100 megrendelésből kettő nem teljesült, mindkettőnél első szóra visszautalta a (kínai) eladó a pénzt.
$45 az eladónak jár, de amit mondtam, az ÁFA, illeték és a futár díja, azt az átvételkor neked ki kell fizetned, ha elvámoltatják a cuccot, és átesik a 22EUR határon.
Semmi gond. Egyébként 100% hogy meghozzák az megrendelt áru cikket? Mert nekem volt már olyan hogy előreutaltam és nemjött meg! Meg megyegyeztem az illetővel 15$ -ért utal magyarországra. Ugye a dugó 30$+15 a szállítás... Ezt a 30$+15$ előre kéne utalnom azaz 45$... Akkor tehát ha ideér nekem már semmit nem kell fizetnem?
A kollega által küldött fotón egy teljesen gyári henger adata van,így tartom hogy 99% ban teljesen széria a belseje...ettől többet,okosabbat Te sem tudsz most mondani! :D
nagyon új vagyok honda terén! kis segítségre lenne szükségem!
kinéztem magamnak egy crf 450-et 2009-es évjárat,ismerős most cserélt benne dugót szelepet 9 üó-ja,most pedig 75üó van benne! mi ezeknek a gépeknek a hátrány? mire kell odafigyelni leginkább? ami extra (lehet mindegyiken van) rajtindító,talon agyak,kormányteló.
válaszotokat előre is köszönöm
Motor és alvázszám nélkül is van élet,dugócseréhez pl tök felesleges mindkettő,jelen esetben pl elég ha évjárat és típus van,hengert úgyis le kell venni,kimérni hogy mekkora való bele...szerencsés esetben benne van a dugóban a gyártó és a méret,kiindulásnak elég,akkor van a hosszú cumi ha nem széria...de nagy a világ,gondolom ez sem lehetetlen beszerzés,
Amúgy 99% ra adom hogy ugyanúgy széria benne a dugó mint az egész motor.
Szval küldheted a spray 99% át! :D
Motoralkatrészt tényleg régebben rendeltem, de autóhoz cuccot már idén is. Lehet hogy csak szerencsém volt?
Az tény hogy bárhonnan veszi az ember a cuccot, pénz nélkül nehéz.
Nincs kedvem téged meggyőzni bármiről, További jó játékot kívánok az alkatrészes játékban. De próbálj meg dugót szerezni a CRE 260 AL jelzésű motorhoz , ha sikerült megtenned kérlek jelezd nekem és küldök ajándékba egy láncsprayt, mondjuk ezt: http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
10 éve alkatrészest játszok,tudom hogy mire lehet csuklóból azt mondani hogy nem,mire azt hog igen,mire azt hogy tuti...
20 éven keresztül ugyanaz a hajtókar a 25 ben,évente váltás volt a 90 es évek elején a hátsó himbában,és 10 éven keresztül ugyanaz a vízpumpa a blokkban....ha érdekel és benne vagy akkor menni fog,sok info van a neten! :D
Ha már itt annyira az ebay-rol van szó én ezt a szivatót nézegetem nagyon,de sosem rendeltem még semmit külföldről.
Akkor ez most 10e forintbol durván a kezemben lenne?
Azt szeretném tőletek megkérdezni hogy az RM illetve az RMZ-kben a hátsó lengéscsillapitó aljában ahol megy át a csavar ott van-e ez a KTM-nél úgynevezett GE szem vagy a himba nélkülieknél PDS szem.
Vagy csak sima tűgörgős kosár van-e.
Illetve hogy van nektek olyan robbantott ábra a motorról vagy egyes részeiről?
Köszönöm!