Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kevés olaj megy bele(mondjuk szimering miatt)akkor szürke szinű! ha meg sok akkor ilyen mint a képen!
én mióta megvettem a cr-t mindig 10w40es 2t váltóolajat raktam bele!(én konkrétan repsolt)szerintem nem kellenek bele ilyen csodaolajak meg adalékok!
volt már jópár motorom de még egyik sem produkál ilyet az elhasználódott olajank elvileg feketének kellene lenni azért is kérdeztem rá mitől lehet barnás.. egyik simomnnál volt szürkés fehér az olaj 1 szer ..
Ajánlom a motul 5w40 300v 4T -t a váltódba, nekünk bevált , tehetsz bele még 0,5 tubus xado fémkerámia gél mechanikus váltóhoz-t ha biztosra akarsz menni, ezek nem olcsóak, de tuti lesz az biztos...
amúgy a köv videón 2:49-től látható hogy a fehér motornak váltóolaj jut az égésterébe a szar tömítés miatt...
http://youtu.be/aZ80DeDRsPU
A váltóolaj bebarnul a használattól, de az nem jelenti még hogy rossz...
Dehogy rosszabb, elvileg jobb, mert utána 2006-ig azzal szerelték a cr 250-eket, 2004-től kapott tps (nyomaték)szenzort is, elvileg a mikuni karbitól több nyomatékot vártak azért tettek olyat, újabb fejlesztés volt asszem, hogy a gyakorlatban ez mit hozott azt a jó ég se tudja....
Próbáltam,azért köszönöm a segítséget ...
amiket olvasgattam úgy írták hogy ha barnás, vagy szürkés akkor hűtővízzel keveredett az olaj.. de pl volt simom amiből leengedtem az olajat és annak is szürkés fehér volt az olaja pedig az nem vízhűtéses ott is nem tudom hol juthatott be a víz.. a hűtőnél meg az olaj ahol van a felső felfogatása 1 csavar a hűtőnek az ki volt tekeredve és azon vastagon volt az olaj de annak semmi köze nincs az olajhoz mert a vázba megy.. és lehet onnan verődött rá a hűtőre is de nem tudom hogy került oda olaj..
Krosszmotorok.hu itt probaltad,vagy szokott ide irni egy srác pity#14 nicknévvel hátha ő tud segíteni
Már hívtam,hát pont ilyen nincs,na mondom neten is keresgéltem de nem sok sikerrel ebay-en van,de hát még olyan árakat,többe kerül mire haza és mint az ára
Miért nem hívsz fel egy bontót? Mondjuk a gerecsemotort?

Gerecsemotort.hu
Ha bele megy az olajba a víz szürke színe lesz, ha jól tudom.
a vízpumpa aljánál van egy kis lyuk, ha ott folyik az olaj/víz akkor szar a szimering a vizpumpánál.
ja még annyit hogy a jobb oldali hűtőnél ahol beöntöm a vizet a hűtő egyik oldalán vmi folyást láttam olaj szag érződött rajta a felfogató csavarnál meg szürkés olaj volt ..
csáó! most szereztem egy cr 125-öst leengedtem az olajat barnás színe volt..vízzel keveredett? a hűtővízből egy nagyon minimális hiányzott kb fél deci körül öntöttem utána de az a kevés párologhatott is nem biztos hogy a hűtővíz jutott a blokkba.. tippek? és milyen olajat ajánlatok?
Tudod a dolgok nem varázsütésre történnek. Ha valaki tudna biztosan írt volna, azt meg nemvárhatod el h ha napi 100 ember feljön mindenki írjon egy nemet.
Jó hogy mindenki Hondás de senki se tud nekem segíteni? Kellene egy leömlő meg hűtőpár,senki nem tud eladót?cr250 2003
foxy2STROKE

már át is írom, köszi :)
Alig vártam, hogy másik motorom legyen, már meggyűlt az előzővel a bajom, sokba volt. Pont így.. :)
a nagy H a zsír
Cseréltünk :)
Köszi!
ktmbiker
Egy Hondával csak jobban járhatsz, mint egy KTM-el!
Akármi is történik a motorral!
Még egy "apróság"!
Az a 3betű a neved elején már nem passzol a motorodhoz!
Most már te is Hondás vagy!
Sok szerencsét a motorhoz!
És ez a mikuni karburátor rosszabb valamivel is?
Köszönöm szépen a segítséget.
Köszönöm szépen a segítséget! Nem bánom így se mert már meggyűlt a bajom a 4t SX-el és valószínűleg lett volna még bajom vele. Féltem már tőle, főleg hogy anyagilag elég drágák hozzá az alkatrészek, remélem ez be fog válni.
Még egyszer köszönöm!
Hy.valakinek nincs eladó cr250 2003 leömlő ? Hűtőpár ? Nem aranyáron persze ....