Láttam már műanyag és fém fogaskerekest,de ilyet még nem...ez 125 vagy és mikor évjárat,mekkora összeg volt és honnan? Egy mm-el kisebb szimeringet nem próbáltál?
Sziasztok !
Valaki tudna esetleg egy olyanban segíteni hogy lehet e még kapni 1994 es honda cr 125 -re idomszettet ? Vagy rá kell farigcsálni egy újabb tipúsét? Mert úgy tudom hogy az , ami már aluvázas az már nem jó rá .
Mta4 szopja azt a bizonyost... A szerelőmmel nem jutottam 1-ről a 2-re, így annyiban maradtunk, hogy összerakja (a felbőgést nem tudta megcsinálni) és elhozom tőle. Tanulva ebből szakemberhez viszem. Blokkban minden új, az utolsó csavarig, ezért remélem nem kell majd megint visszabontani mindent, de hogy mitől bőg fel, egyelőre rejtély. Már csak az a hiba maradt, azon kívül mindent jól megcsinált. Ilyen hidegben is könnyen indul, csak megállni nem tud. (Még.)
Lehet, hogy a kérdésem lerágott csont, de egy 2003-2004-es cr 250-ről lenne szó. Ez az évjárat megbízható? Olvastam az rm-nél váltóproblémákat és hasonló finomságokat (pedig a másik áldozat az lenne). Tehát ezekben ABCD dugattyú méret van, utána új henger. Megközelítő árakat tudnátok írni, hogy az alkatrészek mennyibe kerülnek? Henger, dugattyú, hajtókar, tűgörgők. Valamint összes csapágy, tömítéskészlet, szimeringek. Esetlegesen váltóalkatrészek (fogaskerekek, léptetővillák). Valamint egy hobbymotorosnál mennyire tartósak ezek az alkatrészek?
Előre is köszönöm, az is elég, ha egy cikket adtok, persze ha van ilyen.
Sziasztok tudom nem a pont megfelelő topic erre a kérdésre de itt legalább van élet. A motor(konkrét márka még nincs) amire használva lenne határban kirándulgatni néha kicsit terepezni.
Enduro motorokat ajánlottak erre.
Nézegetem is őket folyamatosan .De a crossokat is nézem .
Azt szeretném megkérdezni ,hogy ezeknél a cross motoroknál mennyire valós az a könyvben leírt üzemóra?
Mindenki lebeszél a kross motorról mert szervizigényes hamar kopik. Nem verseny használat mellett gondolom nem gépkönyvben leírt óra a dugattyú csere. Vagy rosszul gondolom? Új motort nem tudok venni mert sajna nem telik rá csak jó korosat . Kb 200-230ezer ft lenne rá.
Válaszotokat köszönöm
Minden héten kb ezt megkérdezik hárman legalább....ott van az a szájbatekert "keresés ebben a topikban" c. kereső,oda beütöd hogy 450 x vagy 450x és tádám,máris megtalálod az összes bejegyzést ami azzal kapcsolatos....nem fogja sztem már senki rojtosra jártatni a száját ugyarról 55 -jére.
Egyébként van boncterem rovat és totalbike on népitélet,vagy megkérdezel 3 om tulajt aki el akarja adni vagy kifaggatsz olyat akinek van efn galériája,itt már a többség immunis ilyen kérdésekre.
Sziasztok!
Szeretném megérdeklődni tőletek ,hogy crf450x mennyire megbízható gép,amenniyben be vannak tartva a szervizek?Meg az is érdekelne .hogy van meghatározott idő amikor fel kell úíítaani vagy amikor már csörög zörög csak akkor kell?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Valaki tudna esetleg egy olyanban segíteni hogy lehet e még kapni 1994 es honda cr 125 -re idomszettet ? Vagy rá kell farigcsálni egy újabb tipúsét? Mert úgy tudom hogy az , ami már aluvázas az már nem jó rá .
értem, akkor siessetek itt a szezon
Lehet, hogy a kérdésem lerágott csont, de egy 2003-2004-es cr 250-ről lenne szó. Ez az évjárat megbízható? Olvastam az rm-nél váltóproblémákat és hasonló finomságokat (pedig a másik áldozat az lenne). Tehát ezekben ABCD dugattyú méret van, utána új henger. Megközelítő árakat tudnátok írni, hogy az alkatrészek mennyibe kerülnek? Henger, dugattyú, hajtókar, tűgörgők. Valamint összes csapágy, tömítéskészlet, szimeringek. Esetlegesen váltóalkatrészek (fogaskerekek, léptetővillák). Valamint egy hobbymotorosnál mennyire tartósak ezek az alkatrészek?
Előre is köszönöm, az is elég, ha egy cikket adtok, persze ha van ilyen.
Enduro motorokat ajánlottak erre.
Nézegetem is őket folyamatosan .De a crossokat is nézem .
Azt szeretném megkérdezni ,hogy ezeknél a cross motoroknál mennyire valós az a könyvben leírt üzemóra?
Mindenki lebeszél a kross motorról mert szervizigényes hamar kopik. Nem verseny használat mellett gondolom nem gépkönyvben leírt óra a dugattyú csere. Vagy rosszul gondolom? Új motort nem tudok venni mert sajna nem telik rá csak jó korosat . Kb 200-230ezer ft lenne rá.
Válaszotokat köszönöm
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ennél hogy cseréltek szelepeket és vezérműláncot?
Egyébként van boncterem rovat és totalbike on népitélet,vagy megkérdezel 3 om tulajt aki el akarja adni vagy kifaggatsz olyat akinek van efn galériája,itt már a többség immunis ilyen kérdésekre.
Szeretném megérdeklődni tőletek ,hogy crf450x mennyire megbízható gép,amenniyben be vannak tartva a szervizek?Meg az is érdekelne .hogy van meghatározott idő amikor fel kell úíítaani vagy amikor már csörög zörög csak akkor kell?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Vegyétek,vigyétek,minden eladó,árak mailban,üziben vagy telefonon.