Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol tudok szerezni vagy megnézni a tengelyt?
Én egy szerelőtől azt hallottam h kenyér belet kell belenyomni és kijön ...XD
amugy valaki nem tudja hogy tudom kivenni azt a pici csapágyat a blokkból ami a vizpumpa tengelyt tartja? hpp-s blokk.
én most vettem az enyémbe tengelyt!mindössze 24ezer volt! bár az enyém 250es!
Keresek még vízpumpa tengelyt! :)
Sziasztok!
Honda cr 125 1989-es évjárathoz keresek első-hátsó láncvezetőt , hátsó fékpedálhoz csavart, és egy hátsó fékcső vezető pöcköt! Akinek van az írjon!
Mindjárt barátibb!
170.000Ft-ért 250-est is kapsz, '88-asat, felújítva. Galériám közt megtalálod.
VAS MEGYE RUM ÁR:140000
Nem csúnya,bár tudom,hogy a fénykép mindig szebb mint a valóság!
Hol van a motor,és mit kérsz érte?
cr 125 1986év. 38-40LE
holnapra csinálok amugy eladó!1986 évjárat
Szia,lehet,hogy érdekelne a motorod megvételre.
Irj évjáratot,és küldj képet!

köszi
Akárcsak a Te kérésed! :D
Van különbség a két motornál,pont ez miatt jön be vkinek a Honda,vkinek a Yamaha..Más a futómű,erőleadás,fékek,üléshelyzet,motor kezelhetőség. Hiába jó a teljesítményleadása az egyiknek a felső tartományban,ha a másik vezető nem úgy motorozik hogy szétforgatva,hanem kihasználja hogy a másik a középső tartományban erős és esetleg neki az jobban bejön,nem fogod tudni meggyőzni mert ő nem azt szereti,vagy nem tud vele úgy menni.
Éppen annyira értelmetlen volt a kérdésed mint hogy én szeretem a mákostésztát,de győzzetek meg hogy jobb a túróstészta....ha nem kóstolod,vezeted,nem jön be az ízvilága akkor nem tudod meggyőzni mert a szubjektív érvek döntenek nála.

Amíg nem próbálod ki és nem tudod hogy mit szeretsz addig hasonló hülyeségekkel zaklatod itt nyugodt topikéletet és próbálsz kommunikációt kezdeményezni,de mivel fingod sincs hogy mekkora baromságot kérdezel,és próbálsz fölényesen visszaszólni addig más klavit se ragad mert nem bír,mivel az asztal alatt fetreng hogy megint alacsonyan volt az állatkert kerítése és sikerült kiugranod vagy kimásznod alatta...szval húzz a csába és legközelebb ne háttal ülj a motorra hátha nem fújja meg a szél az okos buskidat és több eszed marad így kora délutánra!

pl aki honda parti ,de neked nem reszletezem mert folosleges .
Vajon ki a tök akarna Téged meggyőzni és vajon miért is tenne ilyet?
hello gyozetek meg mert jobb egy honda crf 250 2007-08 mint egy yamaha yzf 250 ugyanaz az evjarat
Sziasztok

Valakinek eladó berúgókarja CR 250-re? (1999)
Blokk is fel lesz újítva.A gumi csere már megvolt.
Első valami univerzális sárvédő aminek még a színe is más, a hátsó meg törött.
Ha motor,futómű,fékek rendben utána ráérsz kozmetikázni...képen nézve a hátsó gumi cserével kezdeném,jobban jársz mint a sárvédőcserével.
Fecó köszi,rájuk próbálok...bár amitóta a náluk vásárolt sisakok törött shilde beszerzésére nem válaszoltak emailben azóta nem nagy kedvem van hozzájuk.
Heló!
Én parillától kérdeztem egyszer, ott 19-et mondtak a komplett szettre.
írj nekik mailt
hátha ez az ami a képen van akkor ne a külsővel foglalkozz!patentül néz ki! inkább nézd át szerkezetileg!meg a blokkot!
help valaki!nem nagyon értek hozzá ezért kérdezem!honda cr 125 -öm van és az érdekelne hogy nincs kompresszio és nem indul a motor!mitöl nem lehet kompresszió?jól jönne a segitség
Hello all!

Van egy 88-as 250-es Hondám, kb fél éve vettem ismerőstől azóta kb 13 üzemórát ment.Mivel ő kereken megmondta hogy semmit nem cserélt benne így gondoltam úgy is jön a tél úgy hogy elkezdem felújítani.
Elsőként ha valakinek lenne egy első , hátsó sárvédője az kérem jelezze.
Késöbbiekben mellékelek majd még képet a felújításról.
Hmm,11e magassága az egy pár lepke,és kb ugyanannyi az egy pár oldalidom....akkor marad ez mert 22e ből azért inkább benyát veszek mint 4 db műanyagdarabot!