jah semmi baj,hát elhiszem:D szerdán délelőtt ha feltudnád adni jólenne mert akk másnap már ittvan nemtudsz nekem küldeni róllaképet naggyábol lássam miről van szó halasz0802@freemail.hu erre az e-mail-re,előre is köszi!
Szia, nem tudtam ma belapátolni dobozba neked a váltó cuccokat, mert eladó az utcai motorom és azt csinosítottam ki, meg eladom a motorszállító kisbuszom, azt is, a feleségem meg bármelyik nap és pillanatban szülhet, szóval van élet rendesen...
Hello
néhány napja vettem egy cr 250-et asszem 91-es évjáratú.Az lenne a problémám,hogy kevesel.55-ös az alapjárati és 172-es a főfúvókája.a tű legalsó rovátkájában van a zéger,tehát a legtöbbet kapja,de ha meghajtom a gépet akkor így is fehér lesz a gyertya.a keverékállító csavart kb 1 fordulatnyira tekertem ki,de így is középtartományban eléggé darabosan megy viszont miután jól le van forgatva és elengedem a gázt utána alajáraton lehet hallani azt a tipikus elnyúló járást amit akkor szokott csinálni mikor kevesel.Mennyivel nagyobb főfúvókát ajánlotok?Kinek mekkora van benne?
Hello, olyan kérdésem lenne , hogy elvileg a crf50 és a sachs madass 50 blokkja ugyanaz vki tudna ebben segíteni sachs kellene 88ccm szett de nem nagyon van külföldről nem akarok rendelni és crf-hez jobban találok itthon, köszi előre is.
szevasztok ! lenne pár kérdés crf 450 szorul a váltó nem is lehet sebeségböl kivenni milehet a gond?:/ és valaki nem tud 90 es cr 125 1 es fogaskereket és egy job oldali blokkfelet?
Nem tudom mi célt szolgál, egy üres tér csak, nincs benne semmi. Nem hiszem h abból szivárogna , ha csak nem ott van ki menve a pakolás és abba is csak bele folyik az olaj.
http://www.kepesmotor.hu/motor...