Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amennyiben vkinek kellene ez+az:

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hali!
Sasimerkukacfreemail.hu -n elérhető vagyok.

Üdv!
CSáó engen is érdekelne pár cucc msn vagy valami e-mail elérhetöséget kapok?:)
Valaki tudna segiteni 96-os honda cr 125-höz hol tudnék venni idomszettet!
jah semmi baj,hát elhiszem:D szerdán délelőtt ha feltudnád adni jólenne mert akk másnap már ittvan nemtudsz nekem küldeni róllaképet naggyábol lássam miről van szó halasz0802@freemail.hu erre az e-mail-re,előre is köszi!
Szia, nem tudtam ma belapátolni dobozba neked a váltó cuccokat, mert eladó az utcai motorom és azt csinosítottam ki, meg eladom a motorszállító kisbuszom, azt is, a feleségem meg bármelyik nap és pillanatban szülhet, szóval van élet rendesen...

Holnap ünnepnap, szóval szerdán fogom tudni postázni.
Hello
néhány napja vettem egy cr 250-et asszem 91-es évjáratú.Az lenne a problémám,hogy kevesel.55-ös az alapjárati és 172-es a főfúvókája.a tű legalsó rovátkájában van a zéger,tehát a legtöbbet kapja,de ha meghajtom a gépet akkor így is fehér lesz a gyertya.a keverékállító csavart kb 1 fordulatnyira tekertem ki,de így is középtartományban eléggé darabosan megy viszont miután jól le van forgatva és elengedem a gázt utána alajáraton lehet hallani azt a tipikus elnyúló járást amit akkor szokott csinálni mikor kevesel.Mennyivel nagyobb főfúvókát ajánlotok?Kinek mekkora van benne?
Hello, olyan kérdésem lenne , hogy elvileg a crf50 és a sachs madass 50 blokkja ugyanaz vki tudna ebben segíteni sachs kellene 88ccm szett de nem nagyon van külföldről nem akarok rendelni és crf-hez jobban találok itthon, köszi előre is.
90 es 125 ös bontott blokkom van,makulátlan váltóval,dobj egy üzit....két db fogaskerék kell?
hali.cr125höz 88as évjárathoz keresek 3. sebességet ha vakinek van eladó irjon 91ig megegyezik
szevasztok ! lenne pár kérdés crf 450 szorul a váltó nem is lehet sebeségböl kivenni milehet a gond?:/ és valaki nem tud 90 es cr 125 1 es fogaskereket és egy job oldali blokkfelet?
jah arra már irtam de nem irtál vissza
Milyen cuccaid vannak ? :D
Adatlapomon is van, de rendes77@freemail.hu
vagyis e.mail:D
adj egy freemail cimet és beszélünk!
Keme mik vannak neked engem is erdekelne 1-2 :D
Szia, van egy rakás cr125 alkatrészem, váltó is. Dabason tudnád megnézni.
hali.cr125höz 88as évjárathoz keresek 3. sebességet ha vakinek van eladó irjon 91ig megegyezik
Mennyibe van :D
Főtengelynél szimering csere és váltó probléma , remélem holnap már menni fog .
Ja ara gondolok szerintem biztos az mert akkor át folyik a váltótol az olaj....tiedel mi a baj ?
Nem tudom mi célt szolgál, egy üres tér csak, nincs benne semmi. Nem hiszem h abból szivárogna , ha csak nem ott van ki menve a pakolás és abba is csak bele folyik az olaj.
Szerintem az a tömiés lehet ki menve ...de miért kell az a lyúk oda ?
1994 az évjárat:D