Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy Mta is mondja a motor beledolgozik a hűtőkörbe is vszeg,vmi tömítéseknél nézelődj ahol ha "átfúj"megemeli a hűtőkörben a nyomást,hengerfejtömítés is lehet..
Nekem is ez volt, nyomás volt a vízben. Csak nekem a szétrohadt vízpumpán nyomta ki, nem a túlfolyón. De hál'istennek megoldódott.
Hengerfej vagy hengertalp tömítés lesz a bűnös.
Helo
Lenne még egy kérdesem hátha valaki tud segiteni!
Olyan problémám van a 125-ös cr-rel hogy ha leveszem a hütösapkát és huzok neki gázt "kiköpi" a vizet ,de ha rajt is van a sapka akkor viszont a felsö tulfolyon nyomja ki! Ezt mért csinálja?
És mindig utána kell öntenem ,gondolom valami nem sitmmel vele!
kössétek ki a gázt kicst azért...
Nem jön semmi, de egyszerűen csak az maradt. Felbőg. Karbi jó, semmi sem akad, szorul. Membrán zár, csonkoknál szakadás nincs. Zsír új a szimering, de ezekszerint rosszul lett berakva.

Ja igen, annyi, hogy a gázkaron nincs holtjáték, tehát "feszül" alapból, de néztük a karbit, visszaengedi a síbert tűt, szóval az se okozhatja.
Mivel ott ugyanakkora túlnyomás van, mint szívás, kifelé is kell, hogy jöjjön a cucc.
Sziasztok! Hogyan lehet leellenőrizni egy szimeringet? Az a gyanúnk, hogy a dekni felől szív falsot a szimeringnél, de feleslegesen nem akarok venni.

Előre is köszönöm a választ.
Köszönöm a választ !
Töltöm a fényképező akksit, az 4-5 óra. Legkésőbb holnap este megy a képáradat, mert hajnalban megyek dolgozni estig.
96-osnak tűnik.
szerintem 96
Helo
Valaki tudja hogy ez pontosan mikori évjáratu?
freemailre küldj képet!köszi!
Ha már visszajött, lefényképezem. Sok benne a szar, hátha megúszom és nem kell még egyszer postára adni
feladod mégegyszer vagy mi legyen?
A cím jó volt, csak a dobozt eláztatták a barmok, és most olvashatatlan.
jó címre adtad fel?mert én jó címet adtam vagy dobós ez az egész?
az szép várhatom itt akkor :s
Cső, most jött a postás, visszahozta a váltó cuccokat egy papírral, miszerint a címzés értelmezhetetlen/olvashatatlan. Szarrá van ázva a doboz... kérdeztem, hogy ilyenkor a postaköltséggel mi van? Azt mondják, buktam...
halasz0802@freemail.hu
adj egy e-mail cimet!:)
demszab@freemail.hu
E-mail címet írnál? Lehet tudok egyet!