Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek cr 125 komplett motorblokkot! 250 es is érdekel!
repsol 10w40 2t transmission!
Valaki nem tudja a karbin a levegő-benzin csavar mennyire kell legyen ki csavarva ? 1.5 fordulatot ? Magas fordulaton vissza váltásnál dadog
MOTUL transoil !
Egy olyan kérdésem lenne hajtómű olajnak mit ajánlotok a 250-es cr-be?
hali.88as cr125be keresek 3.fogaskereket ha valakinek van irjon!
üdv,nincs valakinek eladó cr 250-e,96-00 között 300 rongy magasságában de olyan ami egybe van
eltört a fogaskerék anyagfáradás:S:D
Hát elindultam raktam a 2 est és nagy csattanás kerregés egyből leálitotam . kiszedtük a blokkot széthuztuk kitört a dekniből egy darab pont a csapágynál :S most készül a gép vázat festettük meg stb:)
Csak vicceltem. Mi történt?
Miért, ez miért nem jó?
Keresek cr 125 88 as jobb blokk felet és 1 es fogaskereket !
4-ért
Pedig 3-at adtam volna érte én is
Köszi azéé,hogy megnézted.
Megnéztem, nincs meg, KopaszkaK1 nevű felhasználónak adtam el kemény 4 pengőért.
Körbesasolok, de emlékeim szerint van egy komplett RFX-racing konzolom karral együtt, még angliából rendeltem. Új.
Kuplung konzolod nincsen véletlenül ?
Hát igen a 125-ös után nem kis meglepetés volt h 5.-be is kerékre állt a 93 kilom alatt! Uh még csak ismerkedünk egymással

Ha az embernek van egy cr 250-e,az olyan,mintha lenne egy nimfomániás mazochista barátnője,minél jobban tolod neki hátulról,ütöd-vágod,annál jobban üvölt,hogy még még !keményebben !Amikor már azt gondolod,hogy kiismerted,és még keményebben hajtod,akkor megfogja a farkadat,és átrakja a seggébe.
Szóval mindíg tud meglepetést okozni ....
És ha valamit rosszul csinálsz,akkor megbüntet egy 30 centis felcsatolható műbrokival
És tegnap este megérkeztünk!
Még mindig eladó egy EVS RC Evolution nyakvédő, fekete L-es új, dobozzal mindennel együtt. 25e forint
jaaa hogy nézzem meg a gépet közelebről
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémában:
CR 125 Hengerhez szeretnék tömítést vásárolni és a neves márkák mellett (prox, wössner) szinte mindenhol láttam "Moto Power" márkájú tömítéskészleteket. Valakinek tapasztalata van erről a márkáról? Eladó azt mondta úgy képzeljem el mint autókhoz a közepes minőségű utángyártott alkatrészt.
Valamint Budapesten keresek motoros alkatrészboltot valakinek valami bevált boltja esetleg?

Köszönöm a segítséget!

Üdv,
Nixxdorf
Ezt vajon nekem írtad..és miért is? :D
Nagyobb felbontásban tennél ide képet ? :