Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MOTORSZÁLLÍTÓM Eladó vagy 125 2T csere érdekel.
Nem nem! Hidd el ez így normális!
Sziasztok!
Véleményetek szeint fel lehet szerelni 05 CR 125 rezóját 02-esre? Az alakja, az íve lehet, hogy más, de a felfogatópontok szerinem megegyeznek. Erre kérnék véleményeket, ha lehet.
Előre is köszi.
Szerintem el van téve a vezérlésed!
7db kopó és 7db fém lamella kx 250-be+1szett rugó, nagyon jó állapotban. A kopó lamella 3mm vastag! Szerintem cr-be is jó. Kompletten 13ezer ft!
Szia,én gyujtáshibás motort keresek!
Jó állapotút!És természetesen kp-val azonnal fizetek!
Küldj képet,és megbeszéljük!
Köszönöm
hát ez nagyon nem normális!
Ha ilyen akkor normális!
Csak egy ilyet tudtam kiszedni ez 172-es gondolom ez lenne a fő :)
Melyik a főfuvóka ?
Teljesen jó
helppppp!valaki egy müködö képes honda cr 125-ös blokott nem tudna valaki eladni?!
nem értek hozzá.de havernak a crf nem csinál ilyet!ugyhogy az nem hiszem hogy egészséges!
Sziasztok!crf 450 r-em van eleinte melegen nem indult már most hidegen is nagyon nehezen,kaptam egy olyan tippet hogy ellenőrizem a szelephézagot,na én ezt megtettem.Az egyik szívószelepnél nem volt hézag,tettem bele kisebb hézagolólapkát most hidegen-melegen pöc-röf indul amit nem tudok hogy normális dolog-e hogy a kipufogókönyök ami titánium cső az pirosan izzik egy percen belül.Van-e szükség más be állításra is?
Kx 250-hez ‘93-tól ‘01-ig kiváló állapotu váltó eladó. Léptetővillákkal-programtengellyel együtt! Kérésre képet küldök! Hátha érdekel valakit!
nem haragszom.. de nagyon elfoglalt vagyok mostanság igy nem tudom megigérni :(
vagyis nem dadog jobban mondva kihagy mintha nem kapna anyagod egy tized másodpercre
Mi lehet a motoral hogy magas fordulaton dadog ? Mik lehetnek a hibák ? gyertya uj benne gyári
http://www.youtube.com/watch?v...

Nézze meg aki szeretné
Nekem is köpködi a vizet kicsit ha leveszem a hűtősapkát. Hűtősapka tömítését nézd meg! Van hűtősapkám ha kellene.
Szia! Ne haragudj, hogy ennyiszer írok, de megvettem mindent, ma át is vittem Rolihoz, de ő nem tudja megcsinálni... Így a segítségedet szeretném kérni. Jövőhét kedd-szerda környékén mennyire érnél rá? Előre is köszönöm.