Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De hogy a 2. dúgónál már az akkor ott valamit nagyon nem jól csináltak
Szinte az összes az.Ebay-ról rendelsz ott se áll meg 100 rongy alatt,igaz itthon a duplája
ott a pont..(gyári 2. dugattyúval..)
csak nem gátrepedt?
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy honnét lehetne szerezni olcsobban 2004 es cr250 hez új hengert ... esetleg valaki nem vásárolt mostanság ijet? (ebay....stb.)
Köszönöm előre is!
550-600 e magassága...de nézz szét a hirdetések között,majdnem mind makulátlan és felújított!
Sziasztok!
Manapság mennyi a reális ára egy profin leszervízelt és felújított 2005 ös Honda crf 250 es motornak? A felújítás kb 45 üzemórával ezelőtt történt. Extra még egy Magic futómű kb 70e. ft + az egész motor szép karbantartott állapotban van.
sajnos a héten nemigen jó nekem...
Nem ismer v.ki Győr - Moson - Sopron megyébe Honda cr szervizest? Aki profin dolgozik? teljesen fel akarom újítani a 125-ös cr-em!
Én írtam rád facen-is haveromat érdekelné 1 öccázas.
Már csak a sárvédő matrica hiányzik! Az első úton sikeresen gallyra vágtam a rezót, nincs esetleg valakinek elfekvőben?
06305130352 ráérek most is
aha,és teljesen le lehetett törve?
ja és az ára mi lenne?vagy ha adsz egy tel számot akkor meg beszélhetjük ott is
Az alsó vízcsőnél valószinűleg elvolt törve az előző tulajnál és valamilyen spéci ragasztóval meg ragasztotta nálam évekig bírta ,egy kicsi jajszaság van benne mert egyszer felborult nálam a futón ,csak szereztem másik hűtőket usából rá és ezért eladó!
Szia! Holnap valószínű nem leszek gépközelben, így most kérdezem meg, hogy kedden 3 óra körül ráérnél-e? Akkora beszéltem időpontot szerelőhöz.
És milyen állapotban van meg mi lenne az ára mert engem érdekelne
kösz
rendben köszöntem szépen!
Már amit megakartam nézni azt megnéztem kiynomtattam.
ÉS neked bevállt amugy ez a motor? vagy esetleg iylen tipushibákat tudsz nekem mondani mire figyeljek oda ?
hello! nekem 2006-os volt. de úgy tudom 2002-2007 ugyan az maximum a hűtő előtti műanyag különbözik!
Üdv!
Valaki tudna küldeni egy HONDA CR 125 ös 2005 ös évjárathoz szerelési könyvhöz linket! Sokat segítenétek ezzel, előre is köszönöm!
Ktm árakhoz van edződve
Ami megmaradt: Csizma, nadrág, mez! Vegyétek-vigyétek, jó áron adom.

http://aprod.hu/hirdetes/cross...
Nem vagy olcsó,300e ért aluvázas kettőötvenest mérnek,200 ért meg némi alkuval kpl acélvázast kapsz...sok sikert hozzá! :D