Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy honnét lehetne szerezni olcsobban 2004 es cr250 hez új hengert ... esetleg valaki nem vásárolt mostanság ijet? (ebay....stb.)
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Manapság mennyi a reális ára egy profin leszervízelt és felújított 2005 ös Honda crf 250 es motornak? A felújítás kb 45 üzemórával ezelőtt történt. Extra még egy Magic futómű kb 70e. ft + az egész motor szép karbantartott állapotban van.
Az alsó vízcsőnél valószinűleg elvolt törve az előző tulajnál és valamilyen spéci ragasztóval meg ragasztotta nálam évekig bírta ,egy kicsi jajszaság van benne mert egyszer felborult nálam a futón ,csak szereztem másik hűtőket usából rá és ezért eladó!
rendben köszöntem szépen!
Már amit megakartam nézni azt megnéztem kiynomtattam.
ÉS neked bevállt amugy ez a motor? vagy esetleg iylen tipushibákat tudsz nekem mondani mire figyeljek oda ?
Abban kérnék segítséget, hogy honnét lehetne szerezni olcsobban 2004 es cr250 hez új hengert ... esetleg valaki nem vásárolt mostanság ijet? (ebay....stb.)
Köszönöm előre is!
Manapság mennyi a reális ára egy profin leszervízelt és felújított 2005 ös Honda crf 250 es motornak? A felújítás kb 45 üzemórával ezelőtt történt. Extra még egy Magic futómű kb 70e. ft + az egész motor szép karbantartott állapotban van.
ja és az ára mi lenne?vagy ha adsz egy tel számot akkor meg beszélhetjük ott is
kösz
Már amit megakartam nézni azt megnéztem kiynomtattam.
ÉS neked bevállt amugy ez a motor? vagy esetleg iylen tipushibákat tudsz nekem mondani mire figyeljek oda ?
Valaki tudna küldeni egy HONDA CR 125 ös 2005 ös évjárathoz szerelési könyvhöz linket! Sokat segítenétek ezzel, előre is köszönöm!
http://aprod.hu/hirdetes/cross...