Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem azé kérdeztem na nem mondom hogy akár egy drz is nem jobb erdőbe!amig meg van benne erő hagy egyen!
Nem azt mondom, LEHET vele, csak nem arra való. A váltó áttételezés, a lendkerék tömege, a lánckerék áttét más, a hátsó kerék mérete, a gyújtás, a...a... Ehhh...endurozzatok krosszal, mit bánom én.
Aztán jönnek a barokkos kérdések, hogy kell lámpát szerelni rá, meg hamar leforog, meg sokat eszik, meg kéne rá rendszám stb.
ennyi!
a simson enduroval is lehet endurozni...
de mé nem lehet krosszal endurózni? nekem semmi bajom a cr-emmel.annyi hogy veszek majd rá tavasszal enduró áttételt.kipróbálom milyen! mia különbség a 2t krossz meg a 2tenduró között?van rajta lámpa meg más az áttétel?
Már hogy lehetne jobban endurozni egy exc300-al, mikor az enduro! Endurozásra csakis a krosszmotor alkalmas. Ez olyan blődség, mintha azt mondanád, hogy esőben jobb a gumicsizma, mint a szandál.
Én pl. évek óta supermotozom vizibiciklivel, és nagyon bevált. Alig eszik.
amugy tényleg el lehet vele endurózgatni de nem arra találták ki,dugó kb 60-70 üzemóra de ez függ sok mindentől,fogyastás meg szinte lehet bármi amit el tudsz képzelni
Jobb vele endurozni mint egy exc 300-al,ráadásul megáll másfél literből.a dugattyú meg többet kibir mint a főtengely:DDD
Sziasztok
Érdeklődnék hogy egy 2000 évjáratú CR250 es mennyit tud megenni? nem verseny használatra gondolok,csak sima endurózásra ? Mennyit megy el 1 dugattyúval?vagy egyáltalán lehet használni endurózni?
Sziasztok!
Tudom h ez itt a CR fórum és h nem ide kéne irnom,de régebben is tőletek kaptam segítséget.Hétvégén elvileg tulajdonomba kerül egy 250-es KX 91-es évjárat tudna valaki esetleg ezekről a vasakról valamit mondani?
Üdv
Mikori évjáratué a cr 250 hűtő?
Hello!

Ha valakit érdekel van 125 cr-hez jobbos hűtőm és cr 250-hez balos hűtőm!
igen.én is proxot vettem bele 12-é. csapágyboltba hiába vettem ugyanolyan számut hajszál hijján mégse ment rá! pedig ugy csak 4ezer lett volna!
rendben,köszönöm..
na királyság.. hát elég elfoglalt vagyok de valahogy majd összehozzuk.
Prox is gyárt hozzá,és nekem sikerült csapágyboltban vennem még anno a Cr-be.
Szia! Megjött minden, mikor érnél rá?
Győr mellett... Ha végleges a döntésem, mindenképpen értesítelek.
kormánycsapágyat én nem tudtam boltba szerezni!ha lehet koyo-t vegyél.nekem bevált!
Tisztában van vki hogy miképpen állnak össze a Honda cikkszámok? Mit jelöl benne az első 5,a második 3,és az utolsó 3 karakter,pl miben különbözik a 24311-KS6-701 és a 24311-KSR-730 ?
rendben,annyit had kérdezzek meg hogy nagyjából merre fele laksz?
Keresd Csikát! Ő profi ebben!
Hello! Az enyém lehet eladó lesz hamarosan, 00-ás cr-250, hibátlan! De tényleg. 400 felett valamivel.
kiskorom óta simsonoztam,utána dt 125r másfél évig,nemrég havertől kölcsön kaptam a 250es 97 es crjét 2 napra,rögtön feltettem a dt-t eladásra,beleszerettem abba a 250 esbe iszonyú ereje van
+eladtam az lcd tv-m is hogy legyen gempa a paripára ,már csak 3 hetet kell dolgoznom és összejött a pénz,most nézegetem hogy mit milyen áron,honnan,érdemes szerezni,Ja meg nemártana valami ugy ahogy egyben lévő gépet nézni 97-2001 között:)
köszi a választ
+adó,vám,szállítási ktg és némi idő,hogy pontosan mennyi lesz a vége nem tudom,de egy jelentős összeget még számolj rá.
Előző kérdésedre válaszolva,blokk csapágyak,kormány csapágy,kerékcsapágy jelentős része csapágyboltban is kapható,a necces a hátsó himba alkatrészeknél lesz,azt célszerű jav.klt.be megvenni.Himba 20-25e,lengővilla szintén,teló felső halszem 6-8e.

Amúgy mivel kétkerekeztél eddig mert ha a 250 ccm első nekifutásra elég meleg lesz,csak óvatosan!