Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és még valami,http://www.midwestactioncycle....
ha ezt megrendelném,247 dollárba kerül,ameddíg ideér elvileg átváltódik euróba?tehát 247 euróval kell eleve számolni?remélem nem így van,ha valakinek van ilyen tapasztalata vagy rendelt már innen leírhatná köszönöm
üdv,megkérdezném hogy kormányba,kerekekbe csapágy boltban vett csapágy is megfelel nem?természetesen skf
pl egy 250es cr be?
Én úgy tudom(a service manualból), hogy csak a karburátorban különböznek egymástól - a '00-ben keihin pwk00b van, míg a '01-ben mikuni tmx11a.
sebaj,türelmesen várok :)
Elég jó áron volt,és némi extra is akadt rajta...nem csoda.
suzuki rm 250 ről mi a véleményetek?99-01 évjárat
bazz,már el is kelt a motor
valakinek MOTUL 710 2T vagy versenyzőknek MOTUL 800 2T OFF ROAD ?
sziasztok,hobista crossos vagyok-hozám került egy CRF 250-2005 ös évjáratú,tudna valaki első-hátsó teló beállítási tippeket adni-a súlyom:90 kg.
Csak jól járnál,ha elvinnéd magaddal keme-t is,mert neki már az oviban is dörtbájk volt a jele
hello a crf 450X ! ről valakinek valami véleménye, tapasztalata?:)
köszönöm szépen a segítséget
Nincs sok, a 01-esnek sokkal finomabban (több fokozatban) állíthatóak a teleszkópjai és más a szelepelése. Szóval csak a telókban különbözik. Mondjuk az büdös nagy különbség...

Most volt 2007-es YZF250-em, és most van 08-as, csak a teleszkópokban különbözik egy picikét, de észre lehet venni.

Könnyen kiszúrod a 2000-est, annak a hátsó teló gáztartálya arany színű, a 01 meg ezüst, és elöl a 00 12 fokozatban állítható, a 01 meg 24 ha jól rémlik.
lehet még meggondolom ezt az útiköltséges dolgot
még a hét folyamán beszélnem kel a taggal hogy ráér e hétvégén ha jó neki a hétvége megnézem a paripát
van egy 00 évjárat is ami érdekes lehet jó áron,de inkáb a 01 kéne úgy hallottam nagyon sok különbség van a két évjárat között
hogy ne legyen túl erős, különben nem élvezed a motorozást

...könnyen induljon, legyen egyenletes alapjárat, kompresszió legyen, kuplung kiemeljen, hátsó villa ne lötyögjön nagyon fel-le stb...sok minden. Ha kifizeted az utiköltségem, elmegyek veled és lecigánykodom
Köszönöm,viszonylag közel is van a lakhelyemhez.:)
tipp trükk mire figyeljek?:)
2001-es
http://www.kepesmotor.hu/honda...
itt van,mi a véleményed róla?
hirtelen végig futottam a hirdetések közt a 2001nek hirdetetteket,hát szinte egyik se volt 2001es
linkeld be és még az is lehet,hogy valaki ismeri a motort
üdv mindenkinek,van egy 2001 es cr 250,400 000 ért árulják irányárban,
lépek alapján jó szőrben van,hétvégén megyek megnézni,
tudnátok adni egy két tippet h mire figyeljek ennél a típusnál,ja és vin dakoderrel tutira megtudom az évszámot?az utolsó számot kell nézni nem?az a gyártási év?köszönöm szépen a segítséget
Szia Pity,látom Hondázol,meg tudod esetleg mondani hogy a HPP-s blokk 6 sebességes verziója és a 98-99 es 5 sebességes verziójában egyeznek a fogaskerekek és csak a hatodik hiányzik,vagy mások az áttételek is? illetve akkor a kukactengelyből is hiányzik a 6.sebesség kapcsolásának a kimarása?
szia van mind a kettő 20000.-
nagyon köszi majd szolj légyszíves hogy hogy áll a dolok elöre is köszi
na igen! nógrád megye-salgótarján! mittudomén. annyira nem kell pontosan!átlagba!(tudom hogy a kézikönyvbe ugy van sorolva ahogy mondod.de az asztali gépemen van a file oszt nincs hozzá már monitorom!)