Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Például a himbát amikor kivettük, és kiütöttük a (nem kicsit) belerohadt tengelyt vele együtt jött a 2 tűgörgő kosár, csak darabokban. Biztos megártott nekik a sok zsír.
Igaz, hogy megvan a számla, de már nem tudom, hogy melyik csapágyat hova tettem. A himbába és a lengővillába durván 16.000Ft értékben cseréltem dolgokat, nem mindet,csak ami nagyon a halálán volt.

De méret alapján megnéztem, és ami a lengővillámba kell (4 darab 28x22x20-as tűgörgő), az egy csapágyboltban 1.500 - 2.000Ft körül mozog darabja. És nem a szarabbik fajtából.
Emlékszel még, hogy mennyit fizettél a lengővillába való csapágyért?
De ha szétszeditek, meg kell nézni a tengelyeket amik a tűgörgőkre fekszenek fel. Ha el vannak kopva, akkor az új csapágyakat is hamar megeszi. Tengelyt lehet esztergálni, de meg kell edzeni.
Lengővillába itt találsz méreteket: http://www.ronniesmailorder.co...

Himbába pedig itt:
http://www.ronniesmailorder.co...
Jah,.,,tudnál segitenia tűcsapágyak méretében vagy valami táblázatot,cspágyboltban le rendelném....hátsó himba
Lehetséges, és akkor a túlfolyón szépen megy is ki.
Ugy felejtettem a csapot az este és mára egy benzin tócsa volt alatta mitől lehet ? Fel akad az uszó vagy mi ?
Rendben. Holnap fél 4-ig vagyok suliban, utána egyből hívlak.
megnézzük.. sztm jó a holnap de csörgess majd meg!
Hello. Holnap 4 órára vissza lesz bontva, a napokban át tudnál jönni megnézni? Keddtől-péntekig 3 óra után ráérünk. Én csak aznap megyek oda, amikor te is, különben nem, mert nincs semmi dolgunk. A felbőgésre, meg főtengő szimeringet mondanak, ami 0 üzemórás. De ez van, majd meg kell nézni...
Szerintem a főtengelyszimeringed szar... Nekem ugyanezt csinálta a 96-os cr. Kicseréltük és megszűnt a dolog. Előtte ette a gyertyákat, 2-3 óra alatt 2-3 gyertyát tett tönkre.
178as a főfúvóka, 58as az alapjárati gyárilag. Ezenkívül mint említettem úszószint tűszelep vizsgálat és a szívatód zár-e rendesen.
Ha sokat kap (tűszelep, úszószint, fúvóka) akkor bekormolja a gyertyát és nem tud átütni a szikra. Körbenézek itthon maradt pár fúvókám a 25 korszakomból :)
szevasztok ! cr 125 ösöm van 99 es évjáratú perselyes Hengerel nem tudja valaki menyiér csinálják meg és hova érdemes elküldeni ?
Valaki meg tudja mondani nekem hogy: honda cr 125 2003 vízpumpa szimering méreteit?
Köszönöm válaszod!
A helyzet az, hogy szerintem sok benzint kap, és ezért nyírja ki folyamatosan őket. Tiédben mekkora fúvóka van? Az enyémet 192-essel vettem, most 180as van benne, de még ezt is sokallom.
Csak ,mert Honda
2012 MX2 II.osztály MAGYAR BAJNOKA #55 Tóth József, Újszilvás
Szia! NGK br9eg.
Üdv! Valaki tudna segíteni, hogy milyen gyertya kellene Honda CR 250-esembe(1989)? Már a 4. gyertyát eszi meg.
helló a vastagabb résznél 25mm és a hossza kb 240mm.
milyet keresel pontosan?
Igen. Mind a kettőt. Az a lyuk pont azért van ott, hogyha az egyik szimering eresztene, akkor a víz ne menjen az olajba.
csá mindenkinek! egy kérdés! Honda cr 125-öm van és régóta nem használtam ! tegnap berúgtam és 10 perc után a vízpumpa alján lévő lyukból jön a hűtővíz! mit kell cserélni szimeringet vagy mi lehet a baja?
Az ex motoromtól megválni kényszerül a gazdi. Merem ajánlani. http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Én nem haragszom, megértem. Remélem mielőbb rendeződnek a dolgaid. A gyerkőchöz meg grat!