Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jók azok a motoros képek.Biztos ott a hegytetőn ,közelebb a naphoz világosabb volt és erősebben sütött a kelleténél.Lehet,hogy azért olyan fehér a táj?
és ez,,? keresd a turbánost,,
én meg az E.T. vagyok,
Váze az nem is én vagyok,na de nem is a Sanka!Na de komolyan.Hahaha.... .
HAJRÁ SANKA,,, kűlönben is ha te fogod a kezét jobban is megy,,
pedig ki mehetnél velűk GYergyora,, tavaly is jo volt veröfényes napsűtés, szánsáj bárbi fűszoknya,,
engem tegnap hivott a Mészi, hogy menek-e, de én addigra eligérkeztem a Gabeszékhoz, meg az közelebb is van,
Áá,nem hagzik rosszul.Sanyi is csalt,hogy menjek,mert van hely.Ellenben én viszem a Sankát versenyre Fótra endurocrossra,ha minden igaz.Én leszek a vazze.,viszont én csak tisztes távolbol fogom lesni a versenyt,mert nincs az a vaze,hogy én ott abban a porban elinduljak.
nem jössz ki a hosszu hétvégén romcsiba, beférsz hozzám, ugyis egyedűl megyek,,
Ahoj Popacsek!Lassan kezdődik az uborkaszezon,nemsokára lehet hevíteni az uszodában a szaunát.Na mit szólsz hozzá?Persze Aliennel megspékelve,hogy teljes legyen az olimpiai hangulat,vagy az egyszemélyes Vb-t idéző hangnyomás verseny. .Hmm..Múltkor tartottam már ilyen alapozó ezzést a szaunában,ott volt a ,,halfroma" cshájjé is a hellókitty.Húú vazze,na azért odabacós pozíciókat kreált körülöttünk a szaunában.Olyan kis cserfes.....
ok! köszi!
amugy pont most a hétvégén lessz dunaföldváron KTM, és HUSABERG tesztnap, lessz cross rész is, meg enduros is, ott kiprobálhatod a 250-et, meg a 450-et is, könnyebben tudsz dönteni ha mentél velűk, hogy neked melyik jön be,
jo kis motor hidd el, én azért cseréltem le mert vissza űltem 300 2t-re,
fordul az is szűkösben, de persze hogy egy 250 4t, vagy egy 125-ös 2t, sokkal jobb olyan csiki-csukis helyeken, a 450-ben viszont van erötartalék, és nyomaték dögivel, egy hosszu feljároban, ami még kanyarog is, abban meg az a jobb, ,,
Szia Bálint!
Szóval akkor szerinted 450.Alapban gondolom azért kicsit kezesebb ahogy kijön.Neked volt csak nehéznek találtad?Le -fel menetben milyen és endurozásra csiki csuki?azt mondták az okosok a 450-es nehezebben fordul szűk kanyarokban.
kb ugy ahogy mondod, a 250-es kezesebb, de ha 90 kg felett vagy, plussz a cuccok mikor beöltözöl, akkor mindenképpen 450-es.
Sziasztok! honda crf250x vagy 450x-es motor érdekelne.tapasztalatok hogy amatőr szinten melyik lenne a jobb választás. 450 erősebb és tartósabb, de talán a 250 kezesebb .csak elég -e egy 90 kg fölötti embernek és milyen hamar használodik el?Endurocrossra használnám.
istenititek folyton az 500 2t-ket , pedig közel nem annyira jok ,sokkal több a hátrányuk mint az elönyűk,,
Hali Szpáj! Egy xt600-asért én sem adnám oda. Csak verseny-enduró érdekel és az xt 600 nem az. ...sem az XL, sem a DR, sem a KLR, sem a stb...
Kiforratlan még az a motor túl erős ahhoz a futóműhöz, és fékhez talán még elől is dobfékes.
Hello Nautilus!

A szett majdnem jó az összes 125,250-es gépre 1992-től
Félig univerzális.
Ha gondolod írj, a többit megdumáljuk.

Üdv
sorry h 2x ment el...
ha van hozzá alkatrész és hatalmas ereje van akkor szerintem csak azok szabadulnak akiknek nagyobb kellhet vagy túl nagy nekik.. szerintem
500 2t-töl nagyobbar hova
ha van hozzá alkatrész és hatalmas ereje van akkor szerintem csak azok szabadulnak akiknek nagyobb kellhet vagy túl nagy nekik.. szerintem
Van még pár működő! De szerintem csak szabadulni akar mindenki ezektől a léghűtéses cr-ektől! Endurozni esetleg vagy gyűjteménybe jó lehet.