Jók azok a motoros képek.Biztos ott a hegytetőn ,közelebb a naphoz világosabb volt és erősebben sütött a kelleténél.Lehet,hogy azért olyan fehér a táj?
pedig ki mehetnél velűk GYergyora,, tavaly is jo volt veröfényes napsűtés, szánsáj bárbi fűszoknya,,
engem tegnap hivott a Mészi, hogy menek-e, de én addigra eligérkeztem a Gabeszékhoz, meg az közelebb is van,
Áá,nem hagzik rosszul.Sanyi is csalt,hogy menjek,mert van hely.Ellenben én viszem a Sankát versenyre Fótra endurocrossra,ha minden igaz.Én leszek a vazze.,viszont én csak tisztes távolbol fogom lesni a versenyt,mert nincs az a vaze,hogy én ott abban a porban elinduljak.
Ahoj Popacsek!Lassan kezdődik az uborkaszezon,nemsokára lehet hevíteni az uszodában a szaunát.Na mit szólsz hozzá?Persze Aliennel megspékelve,hogy teljes legyen az olimpiai hangulat,vagy az egyszemélyes Vb-t idéző hangnyomás verseny. .Hmm..Múltkor tartottam már ilyen alapozó ezzést a szaunában,ott volt a ,,halfroma" cshájjé is a hellókitty.Húú vazze,na azért odabacós pozíciókat kreált körülöttünk a szaunában.Olyan kis cserfes.....
amugy pont most a hétvégén lessz dunaföldváron KTM, és HUSABERG tesztnap, lessz cross rész is, meg enduros is, ott kiprobálhatod a 250-et, meg a 450-et is, könnyebben tudsz dönteni ha mentél velűk, hogy neked melyik jön be,
jo kis motor hidd el, én azért cseréltem le mert vissza űltem 300 2t-re,
fordul az is szűkösben, de persze hogy egy 250 4t, vagy egy 125-ös 2t, sokkal jobb olyan csiki-csukis helyeken, a 450-ben viszont van erötartalék, és nyomaték dögivel, egy hosszu feljároban, ami még kanyarog is, abban meg az a jobb, ,,
Szia Bálint!
Szóval akkor szerinted 450.Alapban gondolom azért kicsit kezesebb ahogy kijön.Neked volt csak nehéznek találtad?Le -fel menetben milyen és endurozásra csiki csuki?azt mondták az okosok a 450-es nehezebben fordul szűk kanyarokban.
Sziasztok! honda crf250x vagy 450x-es motor érdekelne.tapasztalatok hogy amatőr szinten melyik lenne a jobb választás. 450 erősebb és tartósabb, de talán a 250 kezesebb .csak elég -e egy 90 kg fölötti embernek és milyen hamar használodik el?Endurocrossra használnám.
engem tegnap hivott a Mészi, hogy menek-e, de én addigra eligérkeztem a Gabeszékhoz, meg az közelebb is van,
fordul az is szűkösben, de persze hogy egy 250 4t, vagy egy 125-ös 2t, sokkal jobb olyan csiki-csukis helyeken, a 450-ben viszont van erötartalék, és nyomaték dögivel, egy hosszu feljároban, ami még kanyarog is, abban meg az a jobb, ,,
Szóval akkor szerinted 450.Alapban gondolom azért kicsit kezesebb ahogy kijön.Neked volt csak nehéznek találtad?Le -fel menetben milyen és endurozásra csiki csuki?azt mondták az okosok a 450-es nehezebben fordul szűk kanyarokban.
A szett majdnem jó az összes 125,250-es gépre 1992-től
Félig univerzális.
Ha gondolod írj, a többit megdumáljuk.
Üdv