A mostanit kérdezed, vagy a következőt?
Most vasárnap kicsit voltam Bugyin, sajna hamar le kellett lépni, alig voltunk 2-3 órát, de este kész lett a CR125 supermoto. (99%-ban)
A vasárnapi programról meg még értekezünk, nem lenne rossz...
Jaaa, az 500-asban nincs, én általában beszéltem a CR-ekről. A CR500 nem púderes
Ott alacsony fordulaton is akkora a nyomaték, hogy nem kell... (érdekes, hogy pl. a KX500 poweres)
88-ig ATAC-osak a blokkok, 89-től HPP-sek. A kipufogó örvénykamrája és a power-szelep változott. Az ATAC-osak gyári állapotban agresszívebbek, mint a simább, egyenletesebb HPP-sek, nehezebb kezelni is. A HPP nekem jobban bejön, nem olyan nyers.
ÜDV Néktek!Elado A gépem!CR 250es 99 decemberi!Full fellujitott blokkal!Wiseco fötengely pluss dugoszett)makulátlan állapotba(gyári idom kipuff stb)2.tulajtol elado!(Az elsö tulaj egy motorszerelö volt)Akit érdekel jöjjön el és nézze meg belekötni max abba lehet h az idom karcos!:Jah és polir a blokk illetve hátsó lengőkar!
Valaki ismeri közelebbről a CR500-at? Az érdekelne hogy mi is a különbség a 89-előtti és utáni vizes blokkok kötöz.
Motor építéshez érdemes megvenni a 86os blokkot vagy mindenképpen inkább egy 89utánit kellene keresni.
Hát ami fent van neki az oldalon azt akarja 17-ért adni....
Keme volt olyan rendes mikor egyszer volt nála lefényképezett nekem pár rezót ami épp akkor volt nála de azok mind aluvázas cr-é volt 2000 körülieké....
de most megcsináltuk annyira h 1.5 hónapot kibír úgy h nem fúj ki...
meg ha azt veszem nyáron az amcsiknál volt 30 000 ért komplett pro circuit rendszer posával együtt akkor már inkább ahhoz nyúltam volna de akkor a max keret amit rezóra szántam volna 25 volt.
akkor meg nem volt rezó ebay-on csak rendszer...
a 10ezerről annyit, hogy ennyit kérnek egy jó állapotú dobért, egy rezó 15, ha horpadásmentes, 25 egy első telópár, bontottan 30 egy főtengely, és ki tudja, milyen.
mostani vasárnapra gondolok,arra a bizonyos nyársapáti mókára
Most vasárnap kicsit voltam Bugyin, sajna hamar le kellett lépni, alig voltunk 2-3 órát, de este kész lett a CR125 supermoto. (99%-ban)
A vasárnapi programról meg még értekezünk, nem lenne rossz...
hétvége?
Ott alacsony fordulaton is akkora a nyomaték, hogy nem kell... (érdekes, hogy pl. a KX500 poweres)
De most már tudom ,hogy a 25ősőm miért rángat annyira a haverokéhoz képest.
Motor építéshez érdemes megvenni a 86os blokkot vagy mindenképpen inkább egy 89utánit kellene keresni.
Keme volt olyan rendes mikor egyszer volt nála lefényképezett nekem pár rezót ami épp akkor volt nála de azok mind aluvázas cr-é volt 2000 körülieké....
de most megcsináltuk annyira h 1.5 hónapot kibír úgy h nem fúj ki...
meg ha azt veszem nyáron az amcsiknál volt 30 000 ért komplett pro circuit rendszer posával együtt akkor már inkább ahhoz nyúltam volna de akkor a max keret amit rezóra szántam volna 25 volt.
akkor meg nem volt rezó ebay-on csak rendszer...
sztem csak 1 árat írt ki rá és nem ennyiért adja
Spáj:
1 rezót az enyémre 17 000 ért van csak viszonyítás képpen
tank mennyi ért?
És elsö teló?