Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!499.000huf
PEROBESZ! Megjött a Bone collector matrica szetted Arizonából! Call me please....
mennyi?
ha 4 körül hazaérsz, odaadom a blokkod, itt cipelem. Nekem sietnem kell, mert 5-6 körülre megyek a Rönyómért
Majd kinyomozom miért kerül fele annyiba a 89 előtti blokk.
zsír
mostani vasárnapra gondolok,arra a bizonyos nyársapáti mókára
A mostanit kérdezed, vagy a következőt?
Most vasárnap kicsit voltam Bugyin, sajna hamar le kellett lépni, alig voltunk 2-3 órát, de este kész lett a CR125 supermoto. (99%-ban)
A vasárnapi programról meg még értekezünk, nem lenne rossz...
hali
hétvége?
Jaaa, az 500-asban nincs, én általában beszéltem a CR-ekről. A CR500 nem púderes
Ott alacsony fordulaton is akkora a nyomaték, hogy nem kell... (érdekes, hogy pl. a KX500 poweres)
Úgy tudtam, hogy 500asban nincs púder port.
De most már tudom ,hogy a 25ősőm miért rángat annyira a haverokéhoz képest.
88-ig ATAC-osak a blokkok, 89-től HPP-sek. A kipufogó örvénykamrája és a power-szelep változott. Az ATAC-osak gyári állapotban agresszívebbek, mint a simább, egyenletesebb HPP-sek, nehezebb kezelni is. A HPP nekem jobban bejön, nem olyan nyers.
Azt tudom hogy korában is volt vizes. De elméletileg 89-01ig ugyan az a blokk de korábbi vizesek ettől különböznek csak azt nem tudom, hogy miben.
ÜDV Néktek!Elado A gépem!CR 250es 99 decemberi!Full fellujitott blokkal!Wiseco fötengely pluss dugoszett)makulátlan állapotba(gyári idom kipuff stb)2.tulajtol elado!(Az elsö tulaj egy motorszerelö volt)Akit érdekel jöjjön el és nézze meg belekötni max abba lehet h az idom karcos!:Jah és polir a blokk illetve hátsó lengőkar!
Tudomásom szerint 84-től MIND vízhűtéses.
80000-ért ad egy kopasz vázat legalább is nekem annyit mondott.
Valaki ismeri közelebbről a CR500-at? Az érdekelne hogy mi is a különbség a 89-előtti és utáni vizes blokkok kötöz.
Motor építéshez érdemes megvenni a 86os blokkot vagy mindenképpen inkább egy 89utánit kellene keresni.
Ha megkérdezed a vázat akkor írd már be ide a fórumba, hogy menyiért ad egy guruló alu vázat. köszi!
Hát ami fent van neki az oldalon azt akarja 17-ért adni....
Keme volt olyan rendes mikor egyszer volt nála lefényképezett nekem pár rezót ami épp akkor volt nála de azok mind aluvázas cr-é volt 2000 körülieké....
de most megcsináltuk annyira h 1.5 hónapot kibír úgy h nem fúj ki...
meg ha azt veszem nyáron az amcsiknál volt 30 000 ért komplett pro circuit rendszer posával együtt akkor már inkább ahhoz nyúltam volna de akkor a max keret amit rezóra szántam volna 25 volt.
akkor meg nem volt rezó ebay-on csak rendszer...
a 10ezerről annyit, hogy ennyit kérnek egy jó állapotú dobért, egy rezó 15, ha horpadásmentes, 25 egy első telópár, bontottan 30 egy főtengely, és ki tudja, milyen.
amugy meg pont ez a sárc nem olyan h enyiért odaadjon enyni mindent....mikor én vettem a kereket egy 1000est sem engedett
tisztában vok vele.csak ugy nagyjábol mondtam...amugy ennél a srácnál 1t van procircuit rezó 250es rm-re cr-re még mindig nem találtáL?
Sztem ő erre gondolt....
sztem csak 1 árat írt ki rá és nem ennyiért adja
Én nem tudom fel kell őket hívni és megmondják....

Spáj:
1 rezót az enyémre 17 000 ért van csak viszonyítás képpen
Jó akkor csak a váz
tank mennyi ért?
És elsö teló?
szerintem is...manapság ennyi pénzért egy rezot adnak nem ennyi mindent