Nem endúrózunk, csak "bohóckodunk" amúgymeg ha egyszer beindul az isten nem állítja meg!
Komolyra fordítva a szót szerintem ez a 2T és a 4T közötti arany középút! Erőben 2 ütem nyomatékban 4 ütem, annyi külömbséggel, hogy mindkét márkatását "csúnyán" megbünteti!
azért tegyűk hozzá az 500 2t-hez azt a nem elhanyagolhato rossz tulajdonságát hogy nem "egyszerű" berugni, ami enduroban elég nagy szopás lehet egy extrémebb szituban,,
Hellosztok.Én most akarok cr250et venni,92-96 közöttit.Kéne nekem info hogy miket kell megnézni vásárláskor(olyan hibákra gondolok ami késöbb anyagiakban nagyban érintene).
hellosztok nekem egy 91 es évjáratu kx 500 asom van poweres stb a motort már egy éve csak szerelem 150 ezer ft ot költötem rá uj hüvej dugo csapi szimeringek fötengej stb de a motor hangját még az életbe nem halotam MIVEL AZ ELÖZÖ GAZDÁJA ojan nagy szerelövolt hogy mikor le hoztam és asoznta csk dugo kell bele temészetesen nem hitem neki és volt anyi eszem hogy sét szegyem fejre álitotam a motort és 3 liter viz fojt ki a fötengej téböl nah de már minden rendben már csak anyi lenne hogy egy tügörgö kéne a hajtokaromhoz ha Tud valaki segitsen a csapszeg mérete 26 os a 250 esé 24 es sajnos csak csapszeg kéne de a prox csak szetet árul hajtokar szetet ehez a fajtához és ha van valakinek 88 89 90 91 es kx 250 esetleg 500 as alkatrésze lécives irjon nekem ERRE az emailra snoopidogg@citromail.hu kösznöm
El akarunk menni haverokkal motorozni, de nem tudjuk pontosan, hogy hova. Par helyet kineztunk, de nem tudjuk melyik a legjobb. Tudnatok tanacsot adni? Ime a helyek: Csobanka, Solymar, Piliscsev, Mariahalom.
Elore is koszi a segitseget!
Sziasztok! Végig olvastam amit irkáltatok a Cr 500-ról, leirnák pár előnyét is! Tény és való, hogy a motor brutális erő tekintetében, de jól kezelhető és ha egy jó állapotú gépet kifogsz az örök! Én enduróra használom és előtte 250 2T-m volt, teljesen más világ a két motor! Iszonyu nyomatékos és már 3000-től bedurvul 3-4-5-ből nem kell kivenni semilyem partnál és menet közben sem kell gépészkedni egy megfelelő áttételel, nem kell forgatni 10-12ezren, sőt nem is forog annyit 7000/min-nél leadja a max teljesitményt ezáltal a szervizintervalluma jóval a 250 2Tfölött van! Endurónál egy jó minőségü dugóval 120üó-át is képes elmenni! Ezt nem sok versenycrossmotor tudja!
hello srácok!nem akakrtok 1 jót motorozni nagyvázsonyban van 1 jó enduro pályánk kb10 km hosszu ha valakit érdekel irjatok!11 ére szervezünk egy nagyobb mocizást akinek van kedve jóhet!
tény hogy az 500 2t nagyon erős, de mint mindent meg lehet szokni azt is, igaz hogy egyszer eltörte a keresztcsontomat meg a gerincemet, de azért én szerettem,,
Szerintem a 125-250-500-as krosszmotorok között nem fokozati lépcsők vannak, mint egy ranglétrán. Nem hiszem, hogy ezt úgy kell nézni, hogy ha valaki "kinőtte" a 125-öst, és már 250-ben is unja magát, akkor vehet 500-ast (ami amúgy a legkiválóbb 2T supermoto, ahogy elnézem)
Én mindhármat elnézegetve egyfajta választást tanácsolnék, a 125 a kis könnyű, technikás pörgőgép, a 250 aminek már alul is van szépen nyomatéka, az 500-as a brutális műszaki csemege, ami kiveszi az erőt, tessék válogatni, kihez melyik áll legközelebb. Én pl. minél többet ülök haverok 250-esein, annál jobban szeretem a 125-ös "biciklimet"
Komolyra fordítva a szót szerintem ez a 2T és a 4T közötti arany középút! Erőben 2 ütem nyomatékban 4 ütem, annyi külömbséggel, hogy mindkét márkatását "csúnyán" megbünteti!
de akkor is elég fiatal kis gép
hát gratula hozzá majd ha elkészült dobj fel róla vidit/ képet
honnan sikerült hozzá jutnod ien fiatal géphez?
az 500-as mikori gépezet?
mert ha igen nagyon szép
El akarunk menni haverokkal motorozni, de nem tudjuk pontosan, hogy hova. Par helyet kineztunk, de nem tudjuk melyik a legjobb. Tudnatok tanacsot adni? Ime a helyek: Csobanka, Solymar, Piliscsev, Mariahalom.
Elore is koszi a segitseget!
Én mindhármat elnézegetve egyfajta választást tanácsolnék, a 125 a kis könnyű, technikás pörgőgép, a 250 aminek már alul is van szépen nyomatéka, az 500-as a brutális műszaki csemege, ami kiveszi az erőt, tessék válogatni, kihez melyik áll legközelebb. Én pl. minél többet ülök haverok 250-esein, annál jobban szeretem a 125-ös "biciklimet"