Erre voltam kivancsi. Kint voltam a hetvegen es megvan a palya, sot eleg sokan is voltak.
A palya nagy leejto utani reszet epitettek at, nagy buckak lettek a baromi mely kereknyomok helyett, sokkal jobb.
Viszont tobb helyen is feltoltottek folddel, igy motorzhatobb lett. Par ugratot is beleraktak, meg egy reszet levagtak a palyanak, megpedig a dupla ugratot. Gyertek ki nezzetek meg :)
amikor utoljárra voltam kint,akkor építették át egy kicsit a pálya egyik részét...akkor mondták hogy kb 2 hét és már nem lehet jönni...ez volt kb 1-1,5 hónapja...
crosspályán volt
azóta nem voltam,szóval nem tudom mi van most ott
tudom hól lakik
másnapra mát szét volt szeddve a blokk! Barinka bácsi elvitte a cuccokat.
Annyira sokszor nem akarom zaklatni mert akkor vissza adja kosárba!
jah szám nélküli hívás volt igen -vezetékes telefon-
Honda CR-re, 91-97 közötti évjárathoz keresek FEKETE (nem festett, anyagában fekete) első sárvédőt.
Adok érte pirosat, akár kettőt is, vagy egyéb idomot, első telóvédőt, ilyesmit. Legszívesebben pénzt.
annyi a baj hogy megcsuszik! én is gondoltam arra hogy aholtjátékon állitok de azthittem lehet vmit tekergetni rajta(vmi kis tüskét, vagy vmit)de akkor nem. ha van más ötlet akkorszivesen veszem! thx
Nem semmi csávó vagy....
De lemerem fogadni hogy az az egy hívás is "szám nélkül" volt.
Na mindegy ez nekem csak jól jött,mert csinálhattam helyette a saját dolgaimat.
Aztán a Danibá fejét üssed minden nap,mert külömben idén már nem motorozol ha rajta múlik
Nade megyek mert vár a munka.
Csőtészta mindenkinek!
itt van minden évjárathoz robbantott rajz
minek írja le hogy milyen színű a henger ha nem adja oda?
remélem azért itt még nem tartok hogy ilyet kéne nézni!
A palya nagy leejto utani reszet epitettek at, nagy buckak lettek a baromi mely kereknyomok helyett, sokkal jobb.
Viszont tobb helyen is feltoltottek folddel, igy motorzhatobb lett. Par ugratot is beleraktak, meg egy reszet levagtak a palyanak, megpedig a dupla ugratot. Gyertek ki nezzetek meg :)
Szükségem lenne 2002 körüli CR 250 motorblokk robbantott rajzra!
Ha tudtok,segítsetek!
Köszönöm
crosspályán volt
azóta nem voltam,szóval nem tudom mi van most ott
Volt vki a hetvegen a soskuti palyan, v jar vki egyaltalan?
Tenyleg igaz az az hir, hogy eladtak a palyat es szemettelep lesz belole?
másnapra mát szét volt szeddve a blokk! Barinka bácsi elvitte a cuccokat.
Annyira sokszor nem akarom zaklatni mert akkor vissza adja kosárba!
jah szám nélküli hívás volt igen -vezetékes telefon-
Adok érte pirosat, akár kettőt is, vagy egyéb idomot, első telóvédőt, ilyesmit. Legszívesebben pénzt.
Van 2db(piros,matricás) fölösleges sárvédőm,
ha kellene valkinek 3000Ft ért cakk-pakk viheti !
...gondolkodtam. Nem kell.
De lemerem fogadni hogy az az egy hívás is "szám nélkül" volt.
Na mindegy ez nekem csak jól jött,mert csinálhattam helyette a saját dolgaimat.
Aztán a Danibá fejét üssed minden nap,mert külömben idén már nem motorozol ha rajta múlik
Nade megyek mert vár a munka.
Csőtészta mindenkinek!