Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt azonnal vedd meg.
Hello
hát sztem amit te néztél az nem az egész 10 000
Érdekelne láttam 98-as vázat 10.000-ért valos teleszkopal és üléssel és hátso kipufogó
Ha 125-öshöz keresnél cuccokat, szinte mindent tudnék adni.
Így meg: www.krosszmotorok.cwi.hu
Sziasztok honda cr 250 bontó kellene.linket vagy valamit ha tudtok külgyetek mtomi@citromail.hu-ra
97-98 as váz kellene.
Meg satöbbi komplett blok
Tank meg minden.
annyit tudok, hogy a CR-eknek átrakható a hagyományosról simán a fék. Ez a jó amúgy a Hondákban, hogy nem ,,fejlesztgetnek" (=variálnak összevissza) a jól bevált cuccokon, ezért az alkatrészek cserélgethetők.
lenne még egy kérdésem, átépíthető-e a fékrendszer erre a teleszkópra?
a telókat meg apu mondta hogy, várjak vele, de jó tinédzserhez lévén én nem szeretnék annyit várni
köszi szépen, vennék szívesen fűzött kerekeket, de ezeket meg nem tudom eladni
sziasztok megtudná nekem vki mondani hogy 05,06,07 es crf 450 ekbe mi a különbség illetve ujjitottotak vagy változtattak vmit a három év alatt? köszi
Megkérdeztem, belemegy, de itt egy tapasztaltabb emberke, hívd fel, ha van kedved: http://www.kepesmotor.hu/honda...
nagyon szép kis gép. Van amúgy egy küllős (fűzött felnis) supermoto-szettem, amit a 90-es Honda CR125-be akarok beszerelni, de lehet, hogy eladom inkább, és jövőre veszek egy 4T supermoto-t
bocs, de mennem kell, majd holnap leszek
hello
jah igen CRM-be kellene
köszi, hogy megnézed nekem
nah az a kérdőjelet minek raktam oda?
A CRM-be kellene? Utánanézek, hogy jó-e bele. Mivel haverom most adott el egy erősen lelakott fordított teleszkóppárt minden egyéb nélkül 25-ért, szerintem reális a 30.
és kb mennyire tartod, ha nem publikus akkor írdd le e-mailben( adatlap ) ?
banyek, nincs itthon tolómérő...holnapra kerítek. Vaaagy, telefonos segítség
a képen bekarikázott( jobban mondva, összefirkált )
"cső" átmérőjét
Minek a méretei? Én úgy tudom simán belemegy a 90 előtti CR-ek vázába a fordított teló, kiflikkel, mindennel.
de-de azt akarok
csak még a méretek kellenének
kipuffokat nézegettem a mocira azt a pro circuiton gondolkodom erősen abból a 304 es vagy az r304 es a fasza?
Megvannak. Megvan kompletten a két fordított teló, kiflik, a váznyakba való kormánytengely is ott feszül a két kifli között, rajta a kormánnyakcsapágyakkal
Gyakorlatilag be kell csak tenni a vázba.
Bakonymotor, megjött a sárvédő, minden korrekt volt, köszi!