Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valamint alkatrészt vajon lehet kapni hozzá bontottan(az 500ashoz)? bár teljesen fel van újítva...
sziasztok! Szerintetek egy Honda CR 500-as 1982es évjárat, mennyit érhet ha teljesen felvan újítva a blokkja lánc,fék,telók stb és nagyon rendben van(aki nem tudná,ez léghűtéses,jobb oldalt fut a lánc,sima telós)? Szerintetek lenne olyan ember aki elcserélné egy 250es CR-re ami mondjuk 1991-1995 közötti?
kösszpen az infot találtam ebay on rc3 ocsoba ronis azé kössz
Hi!
A matricaszett lehet, hogy erdekelne. Milyen evjaratra valo?
meg pályán van tempo, menet szél dögivel, és valoszinű a kényelmet még az is befolyásolja, milyen sisakhoz hordod,
Főleg pályán használom de nekem jól szellőzik lehet hogy hosszabb a nyakam és endúróban is bejön
szerintem sem rossz dolog, PÁLYÁRA, de enduroban, nem lehet használni, nem tudok normálisan fel-le nézni, nem szellözik a sisak, alulrol is lezár ugy izzad benne az ember mint a lo,
pályán ahol elöre nézel, van nagy tempo, ott tutti dolog, mert olyankor nem érezni hogy fent van,
hát nemtudom nekem bejött
10 körül lehet venni
nekem van egy zsir ujj EVS RC 2-es tizenöt perc használat után eldöntöttem hogy ez nekem nem jön be, ha kell oda adom 8000-ft-ért, universalban 11500 ft,
Heoo mindenkinek!

Még mindig eladók a következő dolgok:
Fox Xl-es kesztyű (10 percet volt rajtam) 6000Ft
Matrica szett (werk márka, nagyon jó minűségű) 8000Ft
Telovédő (vadi új) 3500FT
EVS RC 3 vagy RC 2 nekem ez vált be
hyy valaki tud segiteni nekem abban hogy milyen nyakmerevítöt érdemes venni ami jo is és megfizethetö thnx
most nézem h neked 500asod van....én biztos oda nem adnám holmi xt 600asért.....félre ne értesn senki jo gépek,de én egy olyan ritkaságot mint a cr500 amibe nem kevés pénzt,idöt,és munkát öltem,nem adnám oda egy olyan "népmotorért" mint pl egy xt600
Sziasztok, valaki nem tud 94-es cr250-re kuplungkosarat?
Thanx
Ha ezt előbb tudtam volna. Már ajánlottak az enyémért érte 500as meg 600as XR és valamilyen XL-t is.
Köszi most már tudom mit kell kérnem, hogy ne nézzen hülyének az eladó.
Sziasztok Honda Cr 125öshöz nem tudtok viszonylag olcsó kuplunglamellákat valahonnan? Valaki tudja mennyi lehet egy garnitúra? 2000évjárat.
Kösz előre is!
Mivel megkóstoltam a 4T-t, most úgy gondolom, hogy erre esne a választás. Az öcsémnek van egy TT600-a, amit próbálgattam és úgy tűnik, hogy bejönne. Az XR 600 hellyel-közzel ugyanez a kategória, így még ez a típus is érdekel. Az évjárat nálam nem játszik, az állapot annál inkább, mindenféle kókány szarért azért nem cserélek. Ha meg nem jön össze, akkor sincs semmi gond, mert amúgy a CR jó. ...de ha összejönne egy csere, akkor belemegyek, de csak 4T. Hali!
dupla ajku szimering kell a vízpumpához
megvan a probléma a víz felől specko szimering kell!
Nekem van egy 25ős ha gondolod az is 86os nemrég lett felújítva azóta talán ha 3 tank benya ha elment.
De a vízpumpa megint csöpög csak tudnám mitől. Lehet, hogy a tengely szar. De már dolgozok rajta.
Heló "Gaborf"! Bocsánat a késői reakcióért, de már szinte hetek óta nem jártam itt (amit sajnálok ugyan, de nem volt rá időm). Most olvasgattam vissza a fórumot. Csak cserélni szeretnék, pénzért nem árulom.
szevasztok
Van egy crf450-em elég hangos már a motor úgy érzem elérkezett egy generál ideje. Tudtok nekem modani egy kb árat mennyi lesz az alkatrész? vezérműlánc, szelepek, stb.... Csak azért mert nem volt még ilyenben részem.

köszi szeva
Spok ! megjött a matrica, az elöbb elirtam a nicked