Ha az a motorszámod amit beirtál a fórumra akkor ez max '89-es! Szerencs ismerős, de van abban egy kanyar is! Alattam állt meg a gép mikor még ment, de nem az enyém volt!
Ebay-en már sokat próbálkoztam de csak az amcsiknál meg a angoloknál van rendszeresen 500as blokk de csak országon belül küldi mindenki.
Nemrég találtam egy 96ost komplett motort törött blokkal be ment egy kő a forgattyúsházba és kompletten 160ért ment el a végén. Írtam neki többször is hogy küldje már el fedexel mert azzal akarta országon belül is küldeni de nem volt hajlandó.
Szerencsről vetem. Elvileg olaszból lett behozva az egész moci bontásra. Nekem csak a blokk kellet. 120K volt +posta. http://motor.hu/motor_vpage.js...
Elvileg mindent eladott már de azt mondta hoz még be mert széthordták 1 pillanat alatt.
Lehet neki, csak én sem érem el már napok óta egyik brádört se...pedig kéne nekem is ez-az.
Nincs valakinek HPP-s 125-öshöz powermozgató pálcája?
Annyi híjja van egy 1994-es CR125-nek, és már raknám is össze eladni.
PE? Ez marha érdekes, a "P" az az 500-as CR elvileg. A JE motorszám a 125-ös.
Ami az adatlapodon van, az egy 1985 vagy 86-os CR125, az holtbiztos.
A Manualt szívesen kiírom és postázom egy ezresért, küldjön mailt, akinek kell, van rajta egy rakás bónusz is.
Bogarássz:
HY ALL! segítség kellene ha van valakinek 2003-as CR 125-höz 390-es vagy 420 jelzésű FŐFUVÓKÁJA az ne tartsa magában! Sürgös lenne! Kehin karbiba! tényle g sürgös!
Nemrég találtam egy 96ost komplett motort törött blokkal be ment egy kő a forgattyúsházba és kompletten 160ért ment el a végén. Írtam neki többször is hogy küldje már el fedexel mert azzal akarta országon belül is küldeni de nem volt hajlandó.
Egyenlőre nincs kérdés mert most egy kicsit még piheni fog a garázsban mielőtt beépítésre kerülne.
http://motor.hu/motor_vpage.js...
Elvileg mindent eladott már de azt mondta hoz még be mert széthordták 1 pillanat alatt.
De vetem egy blokkot ami a képen van az majd egy alu vázba lesz berakva. Elvileg 92es gépből lett bontva.
honnan sikerült ezt az 500-as blokkot beszerezned?(ebay)?
mennyiért jutottál hozzá ha nem titok?
Csácsá
Nincs valakinek HPP-s 125-öshöz powermozgató pálcája?
Annyi híjja van egy 1994-es CR125-nek, és már raknám is össze eladni.
Laposracer-nek szeted lehet? ÜDV
Ami az adatlapodon van, az egy 1985 vagy 86-os CR125, az holtbiztos.
A Manualt szívesen kiírom és postázom egy ezresért, küldjön mailt, akinek kell, van rajta egy rakás bónusz is.
Bogarássz:
MAX 537cc
MIN 497cc
meg tudnád nézni nekem hogy egy honda cr 125 1995 mennyi olaj kell az első tellókba?
Ja és hogy még mindig árulod -e a manualokat? és mennyiért?