Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gaborf, belenéztél már a blokkba, egyébként?
Ha az a motorszámod amit beirtál a fórumra akkor ez max '89-es! Szerencs ismerős, de van abban egy kanyar is! Alattam állt meg a gép mikor még ment, de nem az enyém volt!
Ha tudsz akkor esztergáltass egyet. Pár perc alatt meg leget csinálni. Mi is csináltunk 125 Yz-hez, tökéletesen működik.
Ebay-en már sokat próbálkoztam de csak az amcsiknál meg a angoloknál van rendszeresen 500as blokk de csak országon belül küldi mindenki.
Nemrég találtam egy 96ost komplett motort törött blokkal be ment egy kő a forgattyúsházba és kompletten 160ért ment el a végén. Írtam neki többször is hogy küldje már el fedexel mert azzal akarta országon belül is küldeni de nem volt hajlandó.
A belinkelt táblázat szerint 91es.

Egyenlőre nincs kérdés mert most egy kicsit még piheni fog a garázsban mielőtt beépítésre kerülne.
Szerencsről vetem. Elvileg olaszból lett behozva az egész moci bontásra. Nekem csak a blokk kellet. 120K volt +posta.
http://motor.hu/motor_vpage.js...

Elvileg mindent eladott már de azt mondta hoz még be mert széthordták 1 pillanat alatt.
Ami az adatlapomon van az a 25ősőm ami 86os.
De vetem egy blokkot ami a képen van az majd egy alu vázba lesz berakva. Elvileg 92es gépből lett bontva.
Hello! Cr 500-nál a PE02E jelzéssel kezdődő motorszám 1989-ig van. 1989-től más jelzéssel kezdődik 2001-ig. Ha kérdésed van vegyél msn-re!
Hello
honnan sikerült ezt az 500-as blokkot beszerezned?(ebay)?
mennyiért jutottál hozzá ha nem titok?
Na, mentem ki összerakni az imádott 95-ös CR-em, ha valami sürgős gond van, Dave "Faisst " Oven tudja a számomat.
Csácsá
Lehet neki, csak én sem érem el már napok óta egyik brádört se...pedig kéne nekem is ez-az.
Nincs valakinek HPP-s 125-öshöz powermozgató pálcája?
Annyi híjja van egy 1994-es CR125-nek, és már raknám is össze eladni.
pinkmotors
neki szerintem tuti van
Keme! neked esteleg ötleted nincs honnan szerezzek fuvokát?
Laposracer-nek szeted lehet? ÜDV
a képet elnézve a csupasz blokkrol,1értelmü,hogy nem 25ös szóval lehet az 500as
PE? Ez marha érdekes, a "P" az az 500-as CR elvileg. A JE motorszám a 125-ös.
Ami az adatlapodon van, az egy 1985 vagy 86-os CR125, az holtbiztos.
A Manualt szívesen kiírom és postázom egy ezresért, küldjön mailt, akinek kell, van rajta egy rakás bónusz is.
Bogarássz:
az 5 -ös jelzésű az!
HY ALL! segítség kellene ha van valakinek 2003-as CR 125-höz 390-es vagy 420 jelzésű FŐFUVÓKÁJA az ne tartsa magában! Sürgös lenne! Kehin karbiba! tényle g sürgös!
thx :)
STD 522cc
MAX 537cc
MIN 497cc
hello keme

meg tudnád nézni nekem hogy egy honda cr 125 1995 mennyi olaj kell az első tellókba?
Ja és hogy még mindig árulod -e a manualokat? és mennyiért?
PE02E 5002434
Nekem van manual CD-m, cr80-125-250-500 egészen 86-tól 2001-ig. Mondd a számot, megnézem. Ha nem japán belpiacos, meg tudom mondani.
Tud valaki egy oldalt, ahol be lehet azonosítani az évjáratott blokk szám alapján?
Megjött az új drágaságom már csak a régit kellene eladni