Kérdeznék tőled Mester!
Cimborám yz-je 3 hónapot állt alkatrészre várva a szerelőnél, az első teló persze szimeringes lett. Eddig világos minden... Viszont ha lenyomom az elejét, akkor pattogó rugóhangja van, meg szorul is. Ez normális? Ennyit jelent az olaj hiánya vagy más is kaka lehet?
Csak annyira elveszi a kedvét az embernek az a sok okoskodás amit 10 perc alatt leosztanak... Kb. 5-ször mondta el, hogy ezek a gépek tudom-e, hogy üzemórásak, így félévente 100.000Ft a blokk generál?
Omegától megrendeltem a 67,34mm-es Namurát, meg a Moto-Coyote hajtókart. Majd egy galériát teszek fel, eddig miket vettem rá, amiket már régen meg kellett volna hogy vegyen az előző tulaj...
ha elviszed szakemberhez furatni vagy hónoltatni az ugyis megnézi és megcsinálja normálisan!nem kell megijedni!ha meg nincs elég zsé jó az a namura is!
Nekem kx-be való namura két gyűrűs ugyanúgy mint a prox! Hondába a prox is egy gyűrűs? Nekem az 500-as kettő volt a 250-est meg nem tudom, ezért kérdem!
Ma körbejártam a győri üzleteket fúrás meg hónolás ügyben. Aránylag sok sikerrel, meg tudtam mekkora Namura dugattyú kell bele. De az, hogy hogyan próbálják betukmálni az emberre a cuccokat. Konkrétan már fel is írtak egy Prox dugattyú rendelést nekem... Mondom, köszönöm, de sajnos más márkát néztem ki. Had ne mondjam, hogyan szólta le a kedves eladó. Konkrétan megmondta, hogy jó ha 50 km-t kibír egy ilyengépben egy egy gyűrűs dugó, plána ha ennyire élesek az ablakok. Abban igaza van, hogy éles, de mit tudok vele csinálni?
Van egy 1989 cr 250 em és kéne hozzá jobboldali blokkfél , találtam is egyet , csak az cr 1989 250R , mi a különbség a sima és az R közt ? ugye simán összeházasíthatók?
Cimborám yz-je 3 hónapot állt alkatrészre várva a szerelőnél, az első teló persze szimeringes lett. Eddig világos minden... Viszont ha lenyomom az elejét, akkor pattogó rugóhangja van, meg szorul is. Ez normális? Ennyit jelent az olaj hiánya vagy más is kaka lehet?