első ujitásnál uj hajtókar-dugó-furás!bejárattam.egy kis idő után elkezdett kolompolni kisgázon.lehuztuk a hengert a galériába láthattad az eredményt!power beleért a gyürübe meg elrepedt a karbi oldalon a gát aminek ott se kellene lenni gyárilag!uj hüvely prox dugattyu bele.már huzgáltam neki jobban.brutális a külömbség a két ujitás között.sokkal erősebb!már merem állitani hogy megérte kétszer ujitani pár hónap alatt!bár igen sok ideget megettem!kitartás!
Szia. Remélem látható. amúgy tegnap írt egy Cr-es, őt is érdekli, így ha nála nem jön össze, akkor egyből írok, hogy még megvan-e. A törést mondták, hogy mivel lehet marha szépen megcsinálni, azt hiszem üvegszállal.
szia engem érdekelne a sárvédö ha megvan tudnál róla képet feltenni hol sérült? köszi:) esetleg valaki nem tudna segiteni milyen hátsó telót kéne tennem xlbe hogy magasabb legyen a hátulja sajna duplakarbis igy a légszürők miatt nem sok lehetőség van de szívesen fogadnám az ötleteket
Azért nem csukott szemmel vettem ki a blokkból... Meg www.prox.hu -n is utána néztem nem egyszer, de a kérdésedre válaszolva C3-as Koyo. Mindegyikre rá volt írva, így nem volt nehéz megrendelni.
Azt a főtengely csapágyad, C3 vagy C4?Me nem mindegy,vagyis nekem az Főtengely szimmeringeket vegyél forgásirányosat,van jobbos balos,de öreg fosba azt tegyél.
a koyo az sz.tem megfelelő!mégiscsak japán!bár nekem a főtengelynél prox van!szimeringből kérd a jobb minőségüt!nekem végre kész van a moci!nagyjából be van járatva!sokkal butálabb mint előtte volt!idegeskedtem sokat mire kész lett de megint beleszerettem!cr-forever!
Sziasztok! Most olvasgattam vissza, hogy milyen márkát ajánlotok szimeringből-csapágyból, mert lassan esedékes egy komplett blokk szimering vásárlás. És látom, hogy azért vannak akik "csak a motorosboltból vegyél gyárit." Első sorban nekik szól. Csapágyakat pénteken rendeltem meg innen: www.rolling.hu
Csak a viszonyítás végett: Motorosboltban a 2db főtengely csapágyam lett volna: 11.140Ft ( )
A mai nap megérkezett 5 darab csapágy, a 2 darab főtengely csapágy, 2db 17x40x12-es és 1db 7x19x6.
Csak Koyo-t rendeltem. A számlán 11.159Ft szerepel. Nekem azért nem mindegy, na. Szimeringekkel jobban meg vagyok lőve, mert akármilyen fost nem akarok berakni. De csapágy ügyileg nem kérdés, hogy ezentúl honnan rendelem.
28e ft. 44-45-ös.
Sürgősen!
Csak a viszonyítás végett: Motorosboltban a 2db főtengely csapágyam lett volna: 11.140Ft ( )
A mai nap megérkezett 5 darab csapágy, a 2 darab főtengely csapágy, 2db 17x40x12-es és 1db 7x19x6.
Csak Koyo-t rendeltem. A számlán 11.159Ft szerepel. Nekem azért nem mindegy, na. Szimeringekkel jobban meg vagyok lőve, mert akármilyen fost nem akarok berakni. De csapágy ügyileg nem kérdés, hogy ezentúl honnan rendelem.