Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CRF450R használt és új motorikus alkatrészek.
Csak telefonokra válaszolok, 20/ 5596653
aszem neked az első csak akkor jó ha újra furod viszont a hátsó úgy passzol hogy csak fe kell tenned viszont lehet eláte is teheted mert ahogy tudom a 89 eseknek elől még csak 4 csavar fogja fel a tárcsát viszont a hátsón a mai napig semmit nem változtattak :) úgy hogy a hátsó 1000% hogy stimmel
itt van 2 kép az esetleg ha mást is érdekel most akciósan 30e ft egy pár jó a 450f-re x-re cr 125-250 esekre van első hátsó külön külön is
ma lefotózom meg irok méreteket!dobhatnál fel róla képet!kiváncsi vagyok rá!
nézd meg nem-e csak a teló alsó részénél kotyog!ahol csatlakozik a himbához.nekem szerencsére csak az volt rossz!az proxba 5-6ezer ft!a többit meg ujra zsirozod!ha mind szar akkor vagy 20-25ezer ha nem pótolható cs.boltból!
Ha mondasz nekem egy csapágykódot akkor meg tudok szlovákiában kérdezni.
Lemaradt : 2001-es 125 cr gázbowden,új.
Hali ! valakit hátha érdekel :
:( mindegy ugyis csak 7fön lesz itt posta nyitva
Ez engem is érdekel, mert az én himbám is kotyog. Hondáéktól 26-27.000Ft a szett.
csak holnap tudok!
tuti hogy jó de a 100% érdekébe dobj már egy fotót ide aról amelyik kell nem baj ha a kerék nincs kiszedve nekem ha látom már elég
azt még szerencsére nem kellett cserélnem!de régebben olvastam asszem itt hogy ahoz tudott venni tügörgőket cs.boltba!ám gyáriba 18-20körül van!
én is pont ezeket keresem 99.-es cr250emhez...vagyis a legolcsóbb megoldást a felújításra..sikerült valamit találnod?
mmm...francba...azért kösz :) és himbarendszer felújítást meg tudom oldani csapágyboltból, vagy ahhoz is kell a felújítókészlet?
ha jó az enyémhez tutira akkor cserélhetünk!
hallod vannak zsír új féltárcsáim cr hez 2007-deising viszont a tiedhez a felfogatóktól kezdve minden passzol ha gondolod adok a sisakért egyet elsőt vagy hátsót te döntheted el melyik kell olyan 34 e a bolti ára de én 1-1 ben adok neked a sisakért egyet mit szólsz hozzá ?
abból gyári lesz sajnos! én se tudtam szerezni bele csapágyboltba! nekem 12 volt proxba!
Aranyárba...:)) ha találsz egyáltalán...a multkor hirdetett valaki egy 2000-es évjáratút a képesmotoron 230ezerért. Nekem a két blokkfelet kellett most cserélnem...fél évbe tellett mire találtam normális állapotút, amivel lehet kezdeni valamit. Nézd az e-bayt ott legalább néha hirdetik... :)
Sziasztok!99-es cr250-ben cserélném a kormánycsapágyat, és a porvédőket. Valaki tudna vmi csapágykódot mondani ami jó bele? Bevittem csapágyboltba, ott azt mondták h ez védett csapágy, ilyet nem tud beszerezni, meg kell vennem az eredetit, az meg min.15ezer ahogy nézem... :(
Még nincs eldöntve, melyik nap és hova. Szólok, ha tudom!
Szia nem hogy nem kell sőt nagyon kellene csak most beütött egy kis átmeneti válság
akkor nem kell a sisak?
az enyémbe 2hete van uj prox dugó!a prox nincs beleirva csak hogy art meg made in japan!pár hete volt erről szó itt.ugyhogy nem csak a gyáriba van irva hogy art!
Szevasz vasárnap nyársapát ,?