Hát ezeknél ha verseny szerűen van használva már nem sok lehet benne a "muszáj" már eladni kategóriához hobbi szinten elmennek olyan 100-120 üó szerintem "SZERINTEM"
átmostam már az egész kibaszott rendszert megfulykáltam folyik rendesen szellőzik rendesen a vízpumpa megy mert a jobb hűtőbe látom h nyomja a bal hűtőröl levettem a csövet és nyomta ott is szépen és baszik felmelegedni a bal hűtő a jobb meg tiszta forró! Na ennek mi az oka?
Ha szerencséd van és nincs elkopva akkor visszarakhatod,bár ha a tűgörgős rottyon van akkor vitte magával a támcsapágyat is...esetleg utóbbit megpróbálhatod bronzól esztergáltatni,vagy szét kell nézni hogy külön kapni-e gyárit vagy ugy-t emberi pénzért,a kpl jav.klt. nem tudom mennyi lehet.
Szimmeringeket kapsz boltban jó minőségűt,told meg zsírral aztán tarts karban annak függvényében hogy mennyit motorozol és hogy mosol! :D
Ja igen azt modták mások is hogy azt az axiális csapágyat vagy mit nem lehet venni.És az a csap ami a csapágyba van azt visszalehet rakni ha nincs elkopva?
Mert akkor lehet veszek 2 tügörgös csapágyat(mert azok télleg szarrá vannak)a többit meg visszapakolom bele.
van egy olyan probléma h a 94-es cr 125-nek a bal hűtője nem melegedik fel. a vizpumpa megy levettem a csöveket megfújkáltam dugulás nemvalószínű h van és mégsem melegedik fel. egy kis motorozás után meg hiányzik belőle viz is (de szerintem az azértz mert nem bírja egy hűtő hűteni). mi lehet a problem?
Nekem van egy rezóm dobbal 1998-1999-es cr125 -é! Hétvégén lefotózom, mert csak akkor leszek otthon! ha érdekel
Nincs valakinek eladó kipufogója cr 125-höz
Ismeri valaki ezt a motort? 61 üzemóra soknak számít már?
Szimmeringeket kapsz boltban jó minőségűt,told meg zsírral aztán tarts karban annak függvényében hogy mennyit motorozol és hogy mosol! :D
Esetleg karburátor...
majd ha huvösebb lesz elmegyek melozni
Honda Cr hengerfej, kuplungdekni és belevaló új gyertya.
Mert akkor lehet veszek 2 tügörgös csapágyat(mert azok télleg szarrá vannak)a többit meg visszapakolom bele.
Itt próbál meg méretek szerint,125 höz volt tűgörgös csapágyak,de mintha támcsapágyat nem tudtak volna adni,kérdés meg tudod-e menteni..