Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van valakinek eladó idomszett 94 ;95 ; 96-os cr-é. leginkább a hátsó érdekelne.
igen
gyári dob meg rezo?
Helo!
Nekem van egy rezóm dobbal 1998-1999-es cr125 -é! Hétvégén lefotózom, mert csak akkor leszek otthon! ha érdekel
Hello!
Nincs valakinek eladó kipufogója cr 125-höz
Hát ezeknél ha verseny szerűen van használva már nem sok lehet benne a "muszáj" már eladni kategóriához hobbi szinten elmennek olyan 100-120 üó szerintem "SZERINTEM"
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a motort? 61 üzemóra soknak számít már?
paranormal activity!
átmostam már az egész kibaszott rendszert megfulykáltam folyik rendesen szellőzik rendesen a vízpumpa megy mert a jobb hűtőbe látom h nyomja a bal hűtőröl levettem a csövet és nyomta ott is szépen és baszik felmelegedni a bal hűtő a jobb meg tiszta forró! Na ennek mi az oka?
Ha szerencséd van és nincs elkopva akkor visszarakhatod,bár ha a tűgörgős rottyon van akkor vitte magával a támcsapágyat is...esetleg utóbbit megpróbálhatod bronzól esztergáltatni,vagy szét kell nézni hogy külön kapni-e gyárit vagy ugy-t emberi pénzért,a kpl jav.klt. nem tudom mennyi lehet.
Szimmeringeket kapsz boltban jó minőségűt,told meg zsírral aztán tarts karban annak függvényében hogy mennyit motorozol és hogy mosol! :D
Szerintem meg kéne perselyezni....
Esetleg karburátor...
már át is mosattam de akkor se melegedik fel. ja és folyik szépen nem csak csordogál
na látod én ezért nem dolgozom mert meleg van :)
majd ha huvösebb lesz elmegyek melozni
nekem nem sok kedvem volt röhögni a tüző napon! még mocizni is kemény volt ilyen melegbe nem még dolgozni!
Megválnék tőlük.

Honda Cr hengerfej, kuplungdekni és belevaló új gyertya.
Ja igen azt modták mások is hogy azt az axiális csapágyat vagy mit nem lehet venni.És az a csap ami a csapágyba van azt visszalehet rakni ha nincs elkopva?
Mert akkor lehet veszek 2 tügörgös csapágyat(mert azok télleg szarrá vannak)a többit meg visszapakolom bele.
szopol az audiban ? jó neked csak 40 fok van lehetne több is :)
próbáld meg ugy hogy leveszed a hütőt és folyóvizzel megnézed szépen kereszül folyik-e!könnyen kell átfolynia a viznek nem csak csurogva!
köszi!én nem tudok képet csinálni sajnos mert b.nőm adta fel.én meg győrbe szopok az audiba +40fokba!sz.tem csütörtökre ott lesz!
Szia! Akkor nem érdekelnek a nyers deknik? 10.000Ft és a postát állom.
van egy olyan probléma h a 94-es cr 125-nek a bal hűtője nem melegedik fel. a vizpumpa megy levettem a csöveket megfújkáltam dugulás nemvalószínű h van és mégsem melegedik fel. egy kis motorozás után meg hiányzik belőle viz is (de szerintem az azértz mert nem bírja egy hűtő hűteni). mi lehet a problem?
Kösz a segítséget
http://www.germalex.hu/

Itt próbál meg méretek szerint,125 höz volt tűgörgös csapágyak,de mintha támcsapágyat nem tudtak volna adni,kérdés meg tudod-e menteni..
remek megy a tárcsa is