Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sisak feladva!
Üdv
Van egy cr 250-em és a lengővilla csapágyakat szeretném kicserélni.
a kérdésem az lenne hogy ezeket a csapágyakat meglehet venni a csapágyboltba,vagy pedig marad a felujító szett?
kösz a válaszokat előre is.
hali,soltvadkerten van,3000 ft.
Egy kis mosolyogni való

http://youtu.be/RNDuekztZ0U
Ha jól emlékszem,a pinkmotorsnál lehet venni fuvókákat.Kérdezz rá
Sziasztok Cr 250 teljes motorblokkot keresek . aki tud jelentkezzen a stefkovitsferenc@gmail.com on előre is köszönöm
160 körüli, de ez függ pár dologtól.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy tudja-e valaki,mekkora fúvóka kell a 250s Crbe?Úgy érzem az enyém beledöglik a benzinbe..
Esetleg ha nem megfelelő van benne honnan tudok bele szerezni belevalót?
eggyel kisebb mint a gyári méretü szimering.de jól tetted hogy ujat vettél.előbb-utóbb nekem is kell uj.szép ára van!
Mennyibe kerül? Gáz bovden?
Helyileg merre van?
Üdv:Tamás
Ma kiderült,hogy miért törött el a kutyacsont a motoromon,és ezzel együtt a hátsó teleszkóp is.Kicserélték a kutyacsontban a 2 db tűgörgős csapágyat bronzperselyre!
Ezért mikor összeraktam,és meghúztam a tartócsavarját,szorult,és nem tudott fel-le járni rendesen,mikor a teleszkóppal együtt kellett volna mozognia,ezért kiverődött a másik oldalon,majd eltörött.Cvik úrnak volt igaza
mindegy már megrendeltem a gyárit. egyébként hanyas szimmering lett jó rá?
le kell köszörültetni olyan méretre hogy legyen rá szimering!nekem is ugy van!
1,Esztergáltass egy megfelelő átmérőjű tengelyt.. (Ha a végeire nincs ráöntve valami..)
2,Vagy Esztergáltass le a mostaniból, és csináltass rá egy perselyt!
3,Vagy Kisebb belső átmérős szimeringet keress hozzá.
ment egy mail!
Annyit megtehettek, hogy a postán kapott igazolószelvényt lefotózzátok, és feltöltitek.
Na van ilyen tárcsám a két kép közül a másodok az épp ilyen ami neked kell am hogy oldjuk meg a cserét elküldöd a sisakot bizalom alapján én meg a tárcsát szerintem így korrekt nem ? ha meg valaki átakarja baszni a márkat akkor annak itt hangot lehet adni a sportmotoron én bízom benned annyira hogy feladd a sisakot 7 fön én meg a tárcsát adom fel 7 fön kb szerdán boldog lesz mindenki ehez mit szólsz ?
cr 250 komplett blokk eladó..)95-2001 sima vashüvelyes nem RC poweres..kb 3 üzemorás dugó erös motorblookk. karbi berugokar nélkül.
érdeklödni email
ise07@freemail.hu
hello!az első féktárcsám méretei:külső átmérő:24cm.(ez nem teljesen pontos mert ugy mértem hogy nem volt kiszerelve)a belső átmérő:11.8cm a csavartávolság 4*9.55cm(a belső méret meg a csav.távolság tolómérővel mértem)remélem passzol előre valamelyik!hátulra nem kell mert az még vastag!
Újszilvási pályára hogy találok oda? Lehet, h az lesz belőle inkább.
Az fasza én meg a tiszakécskei strandra túl meleg lesz a krosszhoz lesz napon vagy 40 fok most inkább kihagyom
Visontára megyünk holnap.
Szerintem az oldalra mozgás nem probláma hisz a dugó úgyis középen tartja a hajtó kart
Sziasztok! Mi a teendő olyankor, amikor adott egy főtengely, ami jó állapotú és rajta egy szintén jó állapotú hajtókar, ami fel-le nem mozog, viszont oldalirányba sokat. A hajtókar alján a két oldali hézagoló nem ugyanolyan vastag, az egyik kikopott, de amit idáig láttam képeken, mindegyiken egyforma. Lehetséges, hogy szervízbe csak azt a 2 db hézagolót cseréltessem ki, anélkül, hogy rám sóznák a hajtókarszettet? Volt valakinek hasonló gondja?