Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjött a cucc... végre. Paklohatom össze az 500-as vödröt.
Krisz 30 kösz az infót megpróbálom a kisebb hő értékel mert nincs 2 egyforma cr de van pár cr 250 a csapatba akikkel motorozok és ők is BR8EG-t a gyári gyertyát használják és benne rohad nekik 1évet.
Mikori évjárathoz? Kép van a motorról?
Magas a hőértéke ahoz ahogy te használod! A 8-as 9-es hőérték versenykörülményekre vonatkozik. Enduróban egy amatőr kizárt hogy kihasználja azt a teljesitményt amit egy profi pályán kinál a gépnek! Nekem a kx 1évet megy a b8eg-s iridiumos gyertyával. A gyárija b9eg!
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
BR8EG a gyári gyertyája de mi miatt nyírja ki a gyertyát?
ne rakj bele ngk-t pláne ha most veszed meg újonnan! Szedj elő a papa polcáról egy öreg poros gyertyát és az lesz a jó
Sziasztok!

Keresek Hátsó telót cr-hez,ha valaki tud kérem jelezze,előre is köszi!
bpr6 vagy 7 es-tneki!
Tul nagy hőértékűt használsz. B8EG a gyárija szerintem, de enduróba 7-es lesz a jó ez tuti. Lefelé gondolkozz hőértékben és ne felfelé, ha nem versenyző vagy. A 9-es hőértékű pályára való! Tötymörgésre-szarakodásra elég a 7-es!
Enduróra ócska gyertyát tegyél bele
Próbáltam a BR9 EG-t is de aszt is megette megy egy darabig vele utána elkezd szaggatni kb 3-4 motorozás endurozni használom a motort.Arra gondoltam hogy rakok bele egy BR9EIX irídiumos gyertyát mi a véleményetek?
Üdv!
Van egy Honda CR 250-em HPP-s eszi a gyertyát már 2 db Ngk -t evett meg (NGK BR8EG) miaz oka? Amúgy kiforog megy mint a disznó !
Hali Mindenki,

"ha jót akarsz"
az szar ügy!hengerfejes!nem?vagy a vizcsövet a rezóra dugtad!
jön a hűtőn keresztűl a füst annak mi az oka?
Sziasztok eladóak az alábbi alkatrészek ha érdekel a számom megtalálható a hírdetések között
hali!ment egy mail!olvasd el!
az omegamotornál gyöngyösön!nekem ott is ujitották a blokkot!
Köszönöm.
omegamotor.hu itt találsz dugót és hajtókart is!
Hol sikerült venned hajtókart? Namura dugó után hol keresgéljek? Előre is köszi.
Azért a 250-be kell a 8-as! 9 tuti sok hacsak nem vagy versenyző. A 6-os kevés hacsak nem havonta egyszer akarod beinditani 5percre az udvaron. A 8EG az jó irriumos én is azt használom 1évet elment kb 40-45üó! Ára is jó!