Cr 250 komplett blokk eladó..karbival együtt. berugokar nélkül.
nem zsákbamacska- a kuplung csapágynak van egy kis hangja.
uj dugó ,1 tank ment ki belöle.92-2001ig ..vashüvelyes.
érdeklödni: uazosember@gmail.com
Üdv
Valaki nem tudja hogy a 99-es cr-nek a vízpumpa lapátja jó-e a 2003as cr 250be?
Meg hogy a vizpumpához jo az a csapágy amit csapágyboltba veszek vagy oda gyári kell?
Sziasztok! Honda CRE 50 HM motorhoz honnan lehet első fékkart venni? Valamint mi nyomja meg a főfékmunkahengert a kar után? Képzeljétek eltörött a fékkart azon része, ami nyomja ezt az alkatrészt és az is elveszett amit nyom és ezáltal működtetem a féket. Szóval ezeket honnan lehet beszerezni és megközelítőleg milyen árban?
nem tudom mert nem regen vasaroltam de gyanus nekem hogy elotte is lehetett mar es azota gyakorlatilag mindig ez van.ez a harmadik gyertya ez most birja.de nehezen indul ma szetszedtem a karburator kitisztitottam es mintha jobb lenne a helyzet indul siman, de nem volt semmi a karburatorban.szerintem az elozo tulaj baszott az egeszre es most en szivok vele mar rendeltem bele egy ujj legszurot pl.Az a baj hogy a motorban felek komoly gondokkal kell szembe neznem ha megbontatom egy szerelovel mert en nem ertek hozza.gondolkodom az olajcseren de elote akkor gondolom pl a szimeringet meg a fotengelycsapagyakat ki kene cserelni :(minimum
sziasztok segitseg kellene 92-es honda cr 250 folyamatosan bekopi a gyertyakat mi lehet a gond?es ha egyszer beindul es leallitom utanna tuti nem tudom mar berugni csak ha ujra kiveszem a gyertyat es letisztitom.
direkt odairtam hogy érdekel róla a vélemény , csak a feltünően olcsó árból gondoltam . kösz az infot. ebay en nem kell rá várni és még olcsóbban lehet hozzájutni 15 be találtam postával együtt.
Miért kopna gyorsabban. Legalább hülyeségeket ne irkálnnál! Ugyanolyan öntött dugattyú mint a prox, de ha jól tudom a namura teflon bevonatos, csak a prox japó a namura meg amcsi dugattyú és amerikában előszeretettel használják is!
Karbi tuti full tiszta, mikor szét szedtük akkor se volt benn semmi üledék de ki lettek szedve a fúvókák is biztos ami biztos! Gyertyapipára nem gondoltunk meg nem is próbáltuk mert a szikra tökéletes nem ver mellé stb...lovat is agyonvágná:D könnyen is indul, ettől függetlenül is lehet a gyertyapipa miatt?
amugy karbi tutti full tiszta, alapjárati, FF, járatok minden?
esetleg probálj ki egy másik gyertyapipát, abban is szokott az 5 ohmos ellánállás szarakodni, főleg KTM betegség, utána még ránéznék a membránra nincs-e letőrve belőle...
ha minden tuttira oké, aztán lehet gyanakodni a cdi-re.
Méretek hogy vannak egy dugattyúnál? Elég amatőr kérdés, de fogalmam sincs, hogy ha megfuratom a hengert, akkor mekkora dugót tegyek bele?