Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Köszi, tudom melyikre gondolsz. Abban az utcában 2 szerviz is van a Németh motor, meg Schwarcz-ék. Szerintem az utóbbinál voltál.
A piactérnél átmész a hídon,a fősuli felé,és lesz baloldalon egy simson alkatrészekkel foglakozó bolt.Azon még túl mész,és az első utca jobbra.Az utca közepén van egy gépműhely,a nevére sajnos nem emlékszem.
KMC 520 o-gyürüs!nekem nagyon bevált! 13ezer volt!
Sziasztok most kaptam meg az uj dugómat amire az van irva 61.2 V ez azt jelentené hogy 61.2 mm ? és a V ?
Sziasztok! Kinek milyen lánc hajtja a kereket? Lánckerekek már megvannak, de láncból is nagy a kínálat. Gyűrűs érdekelne. Tapasztalatokat előre is köszönöm.
meg van egy aprillia RX 125 aminek szinte minden javitás csere alkatrészes és normálisan megcsinálom az akkor is csak az marad meg amúgy is hondát akkorok
hello köszi a infót , 96-97 tecik csak aszt nem tudom mi a kűlőbség van 95 kayaba -96 showa-97 showa kűlőbség CR 125 R , ez kőzelvan meg nyagyábol árban is meg felelne 9. 10.
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Ez pár évvel idősebb és gyakorlatilag ugyanazt tudja,de 300 felett kicsivel már találsz 00 utánit is kis szerencsével..bár inkább állapotot célszerű venni mert gyorsan repkednek a 10e-sek..
Úgy látom pár naponta változik az ára,nem rég még 270e ért kínálta! :D Litániát is írt hozzá,most rövidebbre,nem tom miért..
A tulaja rendszeresen teleszemetelte a topikokat a használt dugó,lánc és egyéb kacatjainak a hirdetésével és fel volt háborodva hogy szóltunk érte,gondolom hamarosan meg is jelenik itt.
A 300e elsőre soknak tűnik,gondolom alkuképes,nehéz így tanácsot adni,hívd fel beszélj vele,az sok mindent elárul :D Ha minden ok akkor próbáld ki,de sztem nézz szét,sok az eladó motor és kevés a komoly vevő..
Nem tudom mikorinak hirdeti , de ez legjobb esetben is 95-ös a fehér légszűrőház végett
Köszi az infót. Hol furattad? Nem "szaroznék" én Namura dugattyúkkal, bár nem mondják annyira rossznak, de hát "nincs kedvem jobbat venni bele." ( ) Nyári munkákból most jön a pénz, majd kikalkulálom miből mi megy bele, de idáig az olcsóbb kategóriában tudok nézelődni.
hali tudnátok valamit mondani erős a motoról érdekelne albertirsán található elvileg HIBÁK elő tőrténett előre is kőszi
Győrben tudok egy helyet,ahol én is furattam a motoromat,5000 forintba került.Én Wössner dugót vettem 0,06 századra kell illeszteni.A Wössnerből van A B C méretű dugó,és még van 4 db túlméret is.Megméred a hengert,és ha pl. 67 mm-t mérsz a henger átmérőre,akkor a következő túlméretes dugattyú amit venned kell a 67,44 mm-es lesz.Azért ez,mert így megfúrják a hengert 67,5 mm-re,a dugó amit vettél az 67,44 mm,tehát a külömbség 6 század mm.Ez az illesztési hézag.De a dugót megveszed előre,és elviszed,akkor pontosan hozzá illesztik ,mert van tűrése a dugónak is.Szerintem a proxnál is így van,de nézz utánna,a pinkmotors honlapján fent vannak az árlisták,és a méretek is.
Előző tulaj meg a kopott hengerbe rakott aránylag új dugót. Azért néztem, hogy nem volt kopott az ART dugattyú, de mégis lötyög.
Használt dugóm nekem is van eladó
Bár fogalmam sincs mennyit lehetne érte elkérni..
99es 250es crben volt, a szerelő azt mondta, hogy cserés, mert van benne 2 tized kopás.. Bár amikor megmértem itthon csak a gyűrű felett volt akkora, máshol 1tized, ha volt, nem tudom, hogy indokolt lett volna-e cserélni. Bár engem kicsit lerántottak amikor a blokkomat újítottam fel, de hát a tanulópénzt meg kell fizetni.
használtat ne vegyél! ráb@szol! egy jó szerelő ugy is megmondja mekkora dugó kell majd bele.88-91ig a hpp blokkok egyformák!250-125ccm nem egyforma!ez egy alapméretes dugó a cr-emhez!
himbához,fékhez vannak még alkatrészeim
Értelek... Azért köszönöm. Esetleg van még valamid idősebb Cr-hez?
22 000 lenne az ára,ahogy az ebay-on adják(dugó+csapszeg+gyűrűk)
ha fúratni akarod,akkor ez már biztos hogy nem is jó hozzá,mert ez egy 1.lépcsős,azaz alapméretes dugattyú.ez alapméretes hüvelyhez jó csak.....
Hmm. Értem, köszönöm. A régi dugattyút eladtam, de talán Győrön belül is találok valakit aki elvállalja. (Reálmotor vagy a Citybike.)

mxteló: Előbb megérdeklődöm mekkorára tudják megfúrni, lehet veszek egy használtat majd tartaléknak. Milyen árban adod?
Dugattyúnál több túlméret létezik. Általában 4. A-B-C-D van amelyik tipusnál betüvel és van amelyiknél számmal jelölik a túlméreteket. A méreteket mindig a dugattyú alján kell mérni az ujnak. Nézd meg mi van a jelenlegi dugódba beleirva. A hengert méresd ki, hogy melyik túlméretre tudják fúrni. A legjobb a profi mühelyre bízod az egészet ők beszerzik a dugót és megfúrják a hengert. Pl: omegamotor.hu
ez 1 alapméretes dugó.talán 66.04-es ma mérete,de vannak használt dugattyúim is.ha szerencséd van nem tér el semmiben a 88-astól
Amúgy az enyém 88-as, de mi változott 89-től blokkon belül?