Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem érdekelne adok érte egy M eset
Van hozzá robbantott ábrám , ha kell adj egy email címet !
Pedig ilyen "egyszerű":

http://www.cmsnl.com/honda-cr2...
helló!valakinek cms sisak 7000ért?l-es méret!
oké h nem kell azt állítgatni, :) de én nem láttam hogy van összerakva, ha annyit tudtok segíteni h miként rakjam össze az már nagy segítség lenne. Köszi
Sziasztok!
Nem tud valaki egy eladó 84-86-os Honda Cr125-ös főtengelyt?
Vagy hol keressek hozzá esetleg?
nem kell azt állitgatni!
Eladóak.

- Honda Cr 250 hengerfej+tömítés. (5.000Ft)
- 1 törött, de javítható és 1 jó állapotú sárvédő. (1.000Ft/db.)
- 2db nyers kuplungdekni Honda Cr 250-re. (10.000Ft a 2.)
- NGK BR9ES vadonatúj gyújtógyertya. (1.000Ft)
- Kis Crovakészlet. Zsírúj. 4mm-13mm, hosszabbítóval. (1.500Ft)
Erre én is kíváncsi volnék! Szét akarom szedni, megpucolni, de nem merem, mert nem nagyon tudom, hogy mit kell utána állítani.
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy 99-es 125-ös Honda Cr HPP-s. A kérdésem az lenne, hogy lehet beállítani a powerszelepet? A válaszokat előre is köszönöm :)
Köszönöm mindenkinek a gyors választ .
castrol power1, ipone samurai, ipone scooter run, putoline-nak is van kb 3-4 tipusa, motorex, motul 2500ft-tól 7000-ig találsz olajat a gépedbe. Full synt legyen és rendesen keverd 1:33, 1:40 és nem lesz gond.Sokan megveszik a drága olajat és bekeverni meg nem tudják rendesen!
Állítólag ennél jobbat nem lehet beletenni:

http://www.olaj24.hu/T/motul-8...
SM építéshez, 2000-es évjáratú 125ccm Aprilia Rs felni, párban eladó, Első kerétengely átmérő:20mm-er, tengely agy szélesség:107mm-er. Féktárcsa átmérő:320mm. Gumi 110/70-17, felni:17x3.00,
Hátsó kerék:20mm-er tengely átmérő, tengely agy szélesség távtartó szélétől-távtartó széléig:190mm-er. féktárcsa átmérő:220mm. Gumi méret:150/60-17, felni:17x4.00.
Olcsón adom őket.
érd.:patvaros87@gmail.com
Sziasztok milyen adalék anyagot ajánlotok benzinhez ? ( Cr 125 )
Köszi szépen ! Elég sok munka van benne remélem a következő Zombai verseny jobban fog sikerülni
Szerintem az is nagyon jó eredmény,főleg a végéről előre verekedni.Granulátum mindkettőtöknek!Remélem el tudok-tudunk menni,addig is sok sikert meg jó készülést!
Köti.....
Zomba június 16 Endurocross OB , gyertek el mi is megyünk nézni szinte biztosan , aztán majd ott össze futunk szinte biztosan
a blokk elkelt. házhozjöttek érte 140be... egyépként hirdettem több helyen is..
uj dugo szimeringek csapágyak vashüvelyes henger.
Heloka
egy árat légyszi
tusancsaba@gmail.com ra
köszi
Gábor második lett én meg ötödik hobbi kategóriában , jól ment de elbénáztam rajtot utolsónak jöttem el mind a kétszer sőt az első futamba egyszer le is fullasztottam az első körben . Aztán felverekedtem magam .Gábor az első futamba elvitte rajtot
azt rajt cél győzelemmel meg is nyerte a másodikban pedig másodiknak fordult majd egy darabig második volt majd első aztán megint második és ez maradt a végéig így maradt a második hely én meg mind a két futamba ötödik lettem
szeva mennyi lenne ez a blokk így ahogy van ?
Liget hogy sikerült?Eredmény?Mostanában elmentünk teljesen enduro irányában,most volt O.B. meg Alpok Adria hétvégén,de majd remélem összefutunk,természetesen kiugrok elétek,ha meglátlak