Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen mivoltunk a Gáborral ketten , éppen mentünk a Pánovics Péterhez futóművet átnézetni Ha meg legközelebb látsz minket akkor meg intsél le
Szia Efi,asszonykám sztem lebuktatott Kaposváron Mondta a Mc'Donald's-nál látott két motort egy futón,pirosat kéket,és a pirosnak 333# volt az elején Gondolom másik B.Gábor.......
Keresek cr Honda cr 125 (1996) , kipufogó tartó konzolt , ami a dob és a rezó között van !
Hello! Nem igazán látszik, nagyon kicsi a kép. Én cseréltem kuplung agyat (ezt), kicsit repedezett volt, asszem 15 e Ft volt az eredeti honda (okosba), a prox olcsóbb, csak várni kell rá sokat.
Hello! Nem igazán látszik, nagyon kicsi a kép. Én cseréltem kuplung agyat (ezt), kicsit repedezett volt, asszem 15 e Ft volt az eredeti honda (okosba), a prox olcsóbb, csak várni kell rá sokat.
Oké Jonak tünik Gondolom a kuplungot ilyesmit meg lehet nézni átvételnél?

És az árra?
ÜDv:Tamas
hali tudnátok segiteni esetleg?
javítható ez a kuplung alkatrész ? vagy valakinek esetleg elado?
92-2001es blokkhoz..
csapágyragaszto esetleg megfogná? v heggesztessem meg?
illetve valakinek elfekvöbe komplett tömítészkészlet?
helló!valakinek lenne hpp-blokkos karbihoz suberja eladó?aminek nincs megkopva az oldala!
cr 250 blokk 91-2001 es blokk..
a dugo 1 tank benzint ment nem versenyen..le is veszem a hengerfejet láthatod h nem is kormos..
eladás oka moci bontódik...
érdeklödni email
uazosember@gmail.com
Köszi! De vettem karbit már....:)
Szia engem érdekelne a blokk!
Tudnál róla képet küldeni?
Ill az ára mindenképpen jo lenne.
Üdv:Tamás
Heloka
mennyiért adnád a blokkot?
HA esetleg érdekel tudok Dellorto 36-osat,
patvaros87@gmail.com
Üdv
92-2001 ig--cr 250 blokkom van elado uj dugoval szerelve. tömitéseken látni is.
érd email..
uazosember@gmail.com
Hello!
Mi lehet a baj? Valaki segitsen.....CR125 1994
Ha a gyertyán gyári hézag van ,akkor csak dadorog...ha összeütöm kb 0.5 mm akkor kipörög.....de ha hirtelen rárantom akkor a sok benzin megfújtja a kis szijrát....mivel lehet vaj a gyújtásnál?
Sziasztok, eladó egy EMGO márkájú gyújtótrafó (ignition coil).

Az alábbi típúsokhoz jó Honda CR , TRX, XR

Egyszer használt, kiderült hogy nem ez a baja a motornak :(
Ajándékba jár hozzá egy cr-re való tartó amit el kellett készítenem hozzá hogy fel tudjam fogatni.

Ár 4e ft
Tedd vissza a gyári dobot rá majd attól halkabb lesz
Hello! Kersek 98-2001-ig cr 250 blokkot! vagy 2001-es blokk házat,léptetővillát,váltótengelyt,hengert! Előre is köszönöm!
Sziasztok! Keresek1992-96-ig cr250 balos blokkfelet. Ez már nem a hhp hengeres.Nagyon fontos lenne! Ha valakinek van kérem jelezzen nekem.06706240663 vagy ramcsi30@gmail.com

Előre is köszönöm!
Üdv:Ramon
helló!keresek 89es cr-hez 1pár hütőidomot-1pár oldalsó rajtsz.idomot.meg 1 hátsó sárvédőt!minnél jobb állapotu érdekel csak!kopott leélt nekem is van!
Ha esetleg valaki motort akar és nem gondot:

http://www.kepesmotor.hu/honda...