Szia Efi,asszonykám sztem lebuktatott Kaposváron Mondta a Mc'Donald's-nál látott két motort egy futón,pirosat kéket,és a pirosnak 333# volt az elején Gondolom másik B.Gábor.......
Hello! Nem igazán látszik, nagyon kicsi a kép. Én cseréltem kuplung agyat (ezt), kicsit repedezett volt, asszem 15 e Ft volt az eredeti honda (okosba), a prox olcsóbb, csak várni kell rá sokat.
Hello! Nem igazán látszik, nagyon kicsi a kép. Én cseréltem kuplung agyat (ezt), kicsit repedezett volt, asszem 15 e Ft volt az eredeti honda (okosba), a prox olcsóbb, csak várni kell rá sokat.
hali tudnátok segiteni esetleg?
javítható ez a kuplung alkatrész ? vagy valakinek esetleg elado?
92-2001es blokkhoz..
csapágyragaszto esetleg megfogná? v heggesztessem meg?
illetve valakinek elfekvöbe komplett tömítészkészlet?
cr 250 blokk 91-2001 es blokk..
a dugo 1 tank benzint ment nem versenyen..le is veszem a hengerfejet láthatod h nem is kormos..
eladás oka moci bontódik...
érdeklödni email
uazosember@gmail.com
Hello!
Mi lehet a baj? Valaki segitsen.....CR125 1994
Ha a gyertyán gyári hézag van ,akkor csak dadorog...ha összeütöm kb 0.5 mm akkor kipörög.....de ha hirtelen rárantom akkor a sok benzin megfújtja a kis szijrát....mivel lehet vaj a gyújtásnál?
Sziasztok, eladó egy EMGO márkájú gyújtótrafó (ignition coil).
Az alábbi típúsokhoz jó Honda CR , TRX, XR
Egyszer használt, kiderült hogy nem ez a baja a motornak :(
Ajándékba jár hozzá egy cr-re való tartó amit el kellett készítenem hozzá hogy fel tudjam fogatni.
Sziasztok! Keresek1992-96-ig cr250 balos blokkfelet. Ez már nem a hhp hengeres.Nagyon fontos lenne! Ha valakinek van kérem jelezzen nekem.06706240663 vagy ramcsi30@gmail.com
És az árra?
ÜDv:Tamas
javítható ez a kuplung alkatrész ? vagy valakinek esetleg elado?
92-2001es blokkhoz..
csapágyragaszto esetleg megfogná? v heggesztessem meg?
illetve valakinek elfekvöbe komplett tömítészkészlet?
a dugo 1 tank benzint ment nem versenyen..le is veszem a hengerfejet láthatod h nem is kormos..
eladás oka moci bontódik...
érdeklödni email
uazosember@gmail.com
Tudnál róla képet küldeni?
Ill az ára mindenképpen jo lenne.
Üdv:Tamás
mennyiért adnád a blokkot?
patvaros87@gmail.com
Üdv
érd email..
uazosember@gmail.com
Mi lehet a baj? Valaki segitsen.....CR125 1994
Ha a gyertyán gyári hézag van ,akkor csak dadorog...ha összeütöm kb 0.5 mm akkor kipörög.....de ha hirtelen rárantom akkor a sok benzin megfújtja a kis szijrát....mivel lehet vaj a gyújtásnál?
Az alábbi típúsokhoz jó Honda CR , TRX, XR
Egyszer használt, kiderült hogy nem ez a baja a motornak :(
Ajándékba jár hozzá egy cr-re való tartó amit el kellett készítenem hozzá hogy fel tudjam fogatni.
Ár 4e ft
Előre is köszönöm!
Üdv:Ramon
http://www.kepesmotor.hu/honda...