Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én konkrétan csupán arra voltam kiváncsi hogy van e különbség azonos évjáratú CR és CRR motorblokk között. Ennyiről van itt csak szó. Csak mert sok baromságot olvastam, megkérdeztem. Gépszerelésben jártas vagyok, a motortípusokat viszont nem ismerem. Mz-m volt, meg Simóm. Meg 4t quad.
az mindegy hogy r vagy nem!az a lényeg hogy 250 legyen!
Mi értelme van összerakni egy üzemórás és nem üzemórás motortblokkot,de őszintén...
Egy crossmotor üzemórás és ennyi,nem kell túlragozni,ha ezt nem fogadod el akkor nagyra kell majd nyitni a pénztárcát vagy endurót kell venni.Amire Te gondolsz vszeg az hogy CRF ből van R és X kivitel ahol utóbbi az R ből készített enduró,de 2T ből ilyet nem csináltak,ott egyféle volt.
Nem tudom milyen motorod volt eddig,és mire akarod a cerkát használni,de ezt azért célszerű tisztázni vásárlás előtt mert nem mind1 hogy 125 vagy 250.
Annyi hülyeséget olvastam már hogy inkább megkérdeztem. Bár a legjobb megoldás, ha előttem van és én magam jövök rá.
Éncsak szeretnék cr tulajdonos lenni, nincs tapasztalatom. Ezért érdeklődök. De most sokat elárultál! Tehát akkor gyakorlatilag nincs is különbség azonos évjáratú motorblokkok felépítésében...! Akkor ezentúl nem fogok agyalni R legyen e, vagy nem. Mind1!
Kicsit badarságokat irkálsz mivel minden cr üzemórás. Ezek versenymotorok! Készült crm ami enduró kivitel, valamint cre. A blokk ugyanaz csak a crm butitott kb 40le és különolajzásos!
A 91es évjáratot csak példaként írtam. legyen akkor mondjuk 94es.

Azt tudom hogy az R, azaz Racing, sok helyen olvastam hogy üzemórás. Na de ez miben nyilvánul meg, ? össze lehet e rakni R-és nem R-es alkatrészekből egy blokkot, 50-50 arányban ? olvastam még továbbá olyan hsz-eket hogy fele annyira bírja az R alkatrész, mivel üzemórás. Amit nem hiszek el.
Villaszögben szokott 0,5-1ˇ eltérés lenni,más a rugózás és csillapítás karakterisztikája..ezekről tudok,de vszeg lehet még más is.
Miért az amerikai kivitel miben külömbözik? Semmiben. Talán a japán belpiacos és az európai kivitel között van némi, de nem sok.
Sztem annyi hogy van aki utánaírja az R betűt,van aki nem,gyakorlatilag egyféle CR250 létezett 91 ben,bár nem tudom mikortól léteztek amerikai kivitelek...
A válasz egyszerű, semmi! Ha Cr 250F-et irtál volna akkor lenne külömbség, de az F '91-ben még tervezőaszatalon sem volt!
Sokat kutatok egy átfogó válaszra, de nem találok. Ezért úgy döntöttem hogy megkérdezem itt.

mi a különbség például egy 91es évjarátú cr250, és cr250-R között ?
kompatibilisek e egymással az R, és nem R alkatrészek ?
Angol leírást találtam, dehát éncsak Magyarul tudok.
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Honda Cr alkatrészek!
SZIASZTOK SEGÍTSÉGETEKET KÉREM MELYIK ÉVJÁRATHOZ VALÓ ?HONDA CR HÁTSÓ FÉKTÁRCSA ELADÓ HIBÁTLAN külső átmérő 220mm, belső 118mm felfogatás , 4X14.2 vastagság 4mm ...jó állapotba ,nem vállas
Ha valaki készülne a sivatagba akkor jobb ha be vásárol egy ilyenből ------------http://www.ebay.com/itm/Dunati...
A kromofág nem marja meg a tankot ha nem hagyod sokáig állni rajta és szépen lemosod! Tapasztalat!
Az sajnos már megtörtént de nem vészesen.Azt gondoltam h utána nagyon finom anyaggal lepolirozom.
Nem fog. Óvatosan melegítsd nehogy meg égesd,és letudod kaparni a festéket tök könnyen.Arra viszont figyelj,hogy amivel kaparod, ne karcold össze a tankot.
A hőlégfúvó nem basz oda a műanyagnak?
A műanyagot? Mi azzal szedtük le a régi festéket a Dt-m sárvédőjéről. Gond nélkül, szépen levitte. De akkor tényleg ne kísérletezz. A hőléghúvó is bevált mát nem egyszer nálunk.
próbáld meg hőlégfuvoval vagy,ha nincs akkor hajszárítóval.Nekem bevált.
én egyszer próbáltam müanyagon kromofágot! megmarja és elkeni a felületét! meg ne próbáld mert
Egy baj van hogy a tank az műanyag , és a kromofág csak fém fa és üvegfelületre használható . Szerintem a műanyaggal csúnya munkát végezne
Lehet hülyeséget mondok, de a kromofág nem jó fémre? Ha igen, az a legjobb festék leszedőnek.
Ha már szétborítottam az egész motort gondoltam lemosom a tankról az előző tulaj által undoritoan ecsettel festett eredetileg fehér festéket.Hát már rájöttem nem kellett vna nekiállnom eléggé szopós művelet.Valaki esetleg vmi trükköt tudna?Vagy egy eladó tankot normális festéssel vagy festés nélkülit.Köszi!