Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ígyvan, mondjuk kordában lehet tartani bármilyen szörnyet..., .. Nem is teljesen ez hárított el a vásárlástól, hanem az hogy sokat mentem egy példányért, és hát, egy nagy roncshalmaz volt... Aztán éjszakákon át kutattam alkatrészeket, és be kellett látnom hogy én ehhez túl keveset keresek. Lakásfenntartás mellett egyedül nehéz kinyögni, ha véletlen megreped a dugattyú, vagy bármi más meghibásodik.
Amikor én terveztem tavaly a motorvásárlást, én is megkaptam a magamét, hogy nagy lesz elsőnek, de én erre azt mondtam, hogy van annyi eszem, hogy kuplunggal + gázzal óvatosan bánjak, igaz így pár hónapig (lehet akár évig is) nem motorozom ki a 250-es erejét. De én is abba a rétegbe tartozom, aki sajnos nem tud évente váltani újabb, jobb motorra. Így inkább legyen nagyobb és menjek vele lassabban, mint vennék egy 25-öst, ami szervízigényesebb. De igen... a cr 500 gyilkos, az biztos.
biztos voltam benne h nem adnád el, ha már belefogtál az építésébe. 200.000.-ig keresek cr250et.
Mindenkinek igaza van be kell látnom, nem való nekem cr500.
Csak vicceltem... Sok sikert, találj egy jó állapotút. Amúgy mennyi a vásárlásra a keret, ha szabad tudni?
ha nem lenne darabokban, átgondolnám :)
Wiesco ebayon éri meg a legjobban. 45.000Ft-ért házhoz hozzák, és még egy komplett blokktömítést is adnak hozzá.

http://www.ebay.com/itm/Honda-...
JJ international kft-nél 42e ft a wiseco! Két év alatt a másfél szeresére ment fel a dugattyúk ára!
Ha 25-be találnák wiseco-t akkor az menne bele, de sajna az is 35-40e ft! Ha tudsz jó linket, ahonnan be lehet olcsóbban szerezni küld!
Krisz30
Miért nem veszel bele WISECO dugattyút?
kb. 25ezer lenne!
Feri
Szia érdekel a henger dugóval és poweral együtt, tudnál képet küldeni a hüvelyről? egybe így mennyi lenne?
Vedd meg az enyémet. Tipp-topp állapotban van!
200.000.-ig keresek motort. Tudtok segíteni?
250 cr-t, keresek, lemondtam a cr500 vásárlásról.
én a 125 sx emet kompletten mitaka cuccokkal újítottam fel,hajtókar dugó+tömjtésszet volt az semmi baja nem volt mindezidáig...én 3órát ha mentem vele majd eladtam a tulaj azóta se cserélt dugót benne...pedig ütik az sx-et...
Sziasztok! Powerszelepen belül mit kell ellenőrizni időnként? Azt semmi képen sem én fogom szétszedni, csak kíváncsiságból kérdezem.
Omega és daróczy nem tudott namurában segiteni kx-be! Prox és wössnert mondtak csak 35e-ért.
Rendben. Majd mondj egy időt és egy helyszínt. Ott leszek.
Mitaka dugót használt már valaki? Angliából 19e körül megállna! Enduróban sztem 40-50üó-át az is elmegy. Vélemény?
Hello! Namura engem is érdekelne, de kevés róla az infó! Itthon hol lehet beszerezni? Tudja valaki?
De érdekel ám! Látom győri vagy, akkor inkább elmennék érte.
Nehogy már a posta 3x annyi legyen, mint a cucc ami a csomagba van
de szeretnék egyszer én először dugót cserélni egy uj mociba!
Köszönöm a felvilágosítást.
és ilyet lehet kapni valahol?