Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm :)
a crf x is üzemórás...versenyenduro...a drz na az nem üzemórás... tény hogy a crf x strapabíróbb mivel nincs úgy kihegyezve,de a szervíz intervallum nem sokkal másabb mint az R-esnél...szal az olajcsere ugyszintén 10 max 15óra...de mindennek használ ha hamar le van cserélve...
92-től nézelődj, több az alkatrész hozzá! 88-tól hátsó tárcsás és 89-90-től forditott villás elöl. 1tank 2óra kb enduróban. Dugó 50-60üó és egy hajtókar 2dugót talán kiszolgál! Benzinbe 1:33, 1:40 full synt olaj! Váltóba 10üó egy olajcsere! 250e körül találsz jobb állapotút, de bele nem látsz, sok a kókányolt szar ezért nehéz dolog lesz. Sok sikert!
Az R a verseny változat. Nincs lámpa, könnyebb, erősebb viszont üzemórás! Az X az enduró változat kb 10-15le gyengébb, nehezebb, lámpás, müszerfalas, sztender rajta meg minden ami egy enduróra kell és nem üzemórás strapabiróbb! Enduróra X-et vegyél!
Hello a felől szeretnék érdeklődni hogy a 450 crf-r és a 450 crf-x között mi a különbség és a különbség mikben nyilvánul meg illetve endurozni vagy esetlegesen super motonak melyik a jobb ?
A választ előre is köszönöm ! :)
Üdv.: Dani
Üdv cr tulajok!:)
Lehet lecserélném jelenlegi motorom egy idősebb(1986-96) 250-es cr-re. 1-2 fő jellemzőt tudnátok mondani ezekről a motorokról? Endurózásra használnám csak úgy mint a TT-m.
Elsősorban azért szeretnék 250 2t-re váltani, mert kb 50kg-mal könnyebb, erősebb is, és 2t-s vagyok amúgy is. TT nem rossz, de pályatévesztés volt.. Fogyasztásról tudom hogy több lesz valamennyivel, de úgy gondolom endurós használat mellet nem lesz problémás.Főleg az elején amikor még nem merem majd piszkálni az kb55 lovat. ha bármely meglátásom, vagy elgondolásom hibás volt, kérlek javítsatok ki:D
köszönöm
Komplett hibátlan állapotú Dellorto PHBE 36 US Karbi eladó. szivócsonk felőli külső átmérő:40mm, légszürő felőli oldal, külső
átmérő:64mm.
Bármire felrakható
ára:18000Ft
érd.:patvaros87@gmail.com
06303207630
szia 500.-
Üdvözlet mindenkinek ! Aki tud jó állapotban lévő Honda vagy Yamaha 125 2T cross motort eladót olyat ami nincs hirdetve a neten az írjon legyen szíves . Amik érdekelnek Yz 125 2001 utáni , és Cr 125 2000 utáni , árban pedig ne haladja meg a 400 ezret
jó közbe én is megtaláltam . Kössz
Ott van a telefonszáma az adatlapján:

e-mail:apophis13@citromail.hu
06203452964

hello! engem érdekelne a tárcsa ha megvan még! ha megvan még írj már egy telefon számot!
Hali! IItt vannak a képek a karbiról és a telóról:
A power szelephez való cr 250 "99" ilyen kellene:
http://www.ebay.co.uk/itm/Hond...
írd meg hogy menyi lenne köszi...
KINEK MENNYIT ÉR ...ELADÓ ......

HONDA CR HÁTSÓ FÉKTÁRCSA ELADÓ HIBÁTLAN külső átmérő 220mm, belső 118mm felfogatás , 4X14.2 vastagság 4mm ...jó állapotba ,nem vállas
egy jó endurózásnál nincs jobb! már kész lehetne a mocim!
Mágocs , Liget szóba jöhet
Rendben,megbeszéljük itt,jártam Mágocs,Liget,Somogyvár,Zselickislak,Bárdudvarnok,meg mostanság enduro....egyre jobban tetszik
Nagyon nagyon szépen köszönöm a korrekt választ!
helló milán105 nincs arra fele rokonom aza baj :(
de akkor nem tudod elköldeni ?
üdv:Varga
Helló!

Én sokat kutattam a Neten csapágy ügyben. Én a Koyot javaslom, ha nem akarsz magadnak rosszat, és felesleges szétszedést...Persze vannak jobb minőségűek is (Nachi,NTN) csak ezek jóval drágábbak. A mindenféle "jónak" mondott Kínai, Taiwani kreálmányt amit csapágynak hívnak, azt kár beletenni. Én találtam egy oldalt, ahol jóval olcsóbb minden, mert nagyker, és másnapra ott van ha megrendeled (mondjuk a Koyoból minden van raktáron).

http://www.autoscsapagy.hu/

Itt mindenféle csapágy van, mindenféle illesztéssel.

Szimmeringet és mindenféle alkatrészt pedig innen:

http://pinkmotors.hu/
http://motoroswebaruhaz.hu/

Reméle
m segítettem. Üdv.
Majd egyeztetünk aztán össze hozunk egy közös motorozást amúgy most érdemes lesz menni mert meglett csinálva
Aranyos vagy,hidd el,mennék én,régebben voltam jópárszor,sajna szolgálatban leszek szombaton,vasárnap így egy darab kaki leszek.Összehozzuk,ha törik ha nem,inkább nem
Az volna a legjobb ha eljönnél edzeni most hétvégén Ligetre
Szevasz de én is jöttem volna versenyre , de hát az idő keresztbe húzta a számításainkat , Június 2-re átrakták gyere el azt legalább találkozunk élőben . A sört meg majd ott megbeszéljük