7 ferodolos meg 6 fém van benne!mondjuk az enyém 89es!de ha valamelyik hiányozna nem hiszem hogy mentél volna vele sokat! ha elkezded lebontani ferodolossal kell kezdődnie és annak kell lenni az utolsónak is!
Sziasztok!
Van egy 2005-ös évjáratú Honda Crf 250-es motorom aki jelenleg sajnos " tüdőbeteg " és a doki nem nagyon biztat!
Szóval aki rendelkezik ehhez a típushoz egy bal oldali hűtő radiátorral- transzplantáció céljára- és némi készpénz ellenében megválna tőle kérem jelezze !
Sziasztok van itt valaki aki tudja hany darab kuplung tarcsa van egy CR 250 es motorba 98 evj, Ma meg csuszott es nem akarom kinozni inkabb cserelnem.Szetkaptam es ugy tunik valami hianyzik belole, vagy 1 fem vagy 1 ferodol tarcsa.Ezert gondoltam hogy megkerdezek valakit. Kosz elore is a segitseget.
Hali!csak annyit az egészről hogy egy 2005ös kxf ára 500 beszámolás esetén 350 be szokták ezeket bezsámolni aki komolyabban veszi! az hogy te ráfizettél én úgy tudom hogy 260km fele van az út csak oda az a pénz szotyi meg a gázolaj! a srác meg aztsem tudta hogy az a motor nem 2007 es ő is annak vette. (ezt nem kötekedés képpen írtam!)
Üdv!
Én is nézegettem ezt a hirdetést, aztán gyanús lett a váz elejénél az a sok hegesztés. Megnéztem másik képeken és egyből kiderült a turpisság. Fel se kellett hívni...
Viszont amit kérdezni akarok, hogy a Gerecssemotornál van most egy 2007es CRF450. Annyira nem vagyok benfentes a krosszmotorok terén, de azt tudom, hogy a CRF-eket jó motoroknak tartják.
Vajon olyan árat írtak rá, ami ár-érték arányban jónak számít? Nem akarok kezdő kérdésekkel fárasztani senkit, de a hajtókarszakadásról azért nem először hallok. Tegyük fel megveszem, szerelővel szétszedetem a blokkot. Meg lehet jósolni hogy mekkora esélye van ilyesminek?
Illetve szelepszakadástól tarthatok? Titán szelepnél nyűgösebb a dolog, ugyanis nem hiszem, hogy többet meg lehetne tudni az előéletéről, mint amit a hirdetésben elárulnak.
Mellesleg ahogy nézem az alkatrészárakat, nem egészen Narancssárga árban adják őket.
Sziasztooooooook!
Olyan kérdésem lenne, hogy nincs véletlenül valakinek eladó sorban Cr 250-hez (1988) hátsó féktárcsája? Az enyém így néz ki:
http://kepfeltoltes.hu/view/120324/t_rcsa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
figy...összerakatam...ha te vagy a zozy felhasználónév is...akkor tegnap vehetted a motort...fogd magad és vidd vissaz ha neked bajod van...3 nap! ez a dolog él! köteles visszavenni,visszafizetni az árát...ennyi!
béke
most nem árulja senki konkrétan én elcseréltem +ráfizu..de akitöl vettem elhazudta a dolgokat.. ez ma kiderült ö tagad mindent.
hétfön megkezdem a feljelentést az ügyben .
még annyi,hogy a képeket megnézve is látszik,hogy nem gyári a blokk...látszanak a heggesztések,hisz új bölcsőt kell a 250eshez gyártani... meg a hűtőnek is más a csonkja, de ezek a motorok nem egy kókány srác kezéből kerültek eladásra,hiszen a srác saját maga használja a másik ilyen "házasított" motorját! tökéletesen megbízható az hogy beleépítve lett a blokk,nem pedig a gyári összeszerelés!
am meg az hogy aki most hirdeti és feltesz eg yhirdetést,ahol ablokkmég véletlenül se látszódjon,mert látják hogy nem gyári és nem 2007es a blokk...ez nem baj,én inkább elmondanám,hisz nincs félnivalója akkor akövetkezőkben...de ha megveszik a motort..mint egy 2007es CR...aztán a későbbiekben valami probléma lesz..kiderül nem is 2007es csak 96os a blookk(mondjuk valamilyen alkatrész rendelésből kifolyólag problémák lennének...) nos akkor a mostani eladó szerintem jogosan felelősségre vonható...hisz elhallgatásnak minősül..holott semmivel se rosszabb a motor,csak vállalni kéne az igazságot
Így van, ahogy gecsa mondja!
Nem az évjárat számít, sőt....!
Igen, valóban ez egy épített motor, de ha jól tudom még Amerikába is csinálják ezt, hogy a CRF vázba kimondottan ezt a blokkot építik be!
erősebbnek is mondják a körpoweres cr blokkokat,meg az Rc hez képest kevesebb meghibásodási lehetőség van...lehet 96os egy henger,de lehet a 2004esé se tud többet...jó állapotú legyen és annyi..
köszönöm a segitséget..
még annyit h szerelök ajánlották h inkább ne az Rc powereset hanem ezt mert ez strapabirobb..ez egyépként aluvázasba lenne 2007esbe..
Próbáltam, sajnos használtan csak 450- hez van nekik ill. újat ajánlottak 60 000 -t : ((
Ezért próbáltam itt. a fórumon hátha van valakinek felesleges !
Azért köszi és őrülnék esetleges beszerzési forrás javaslatnak is !
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Van egy 2005-ös évjáratú Honda Crf 250-es motorom aki jelenleg sajnos " tüdőbeteg " és a doki nem nagyon biztat!
Szóval aki rendelkezik ehhez a típushoz egy bal oldali hűtő radiátorral- transzplantáció céljára- és némi készpénz ellenében megválna tőle kérem jelezze !
Előre is köszi!
Én is nézegettem ezt a hirdetést, aztán gyanús lett a váz elejénél az a sok hegesztés. Megnéztem másik képeken és egyből kiderült a turpisság. Fel se kellett hívni...
Viszont amit kérdezni akarok, hogy a Gerecssemotornál van most egy 2007es CRF450. Annyira nem vagyok benfentes a krosszmotorok terén, de azt tudom, hogy a CRF-eket jó motoroknak tartják.
Vajon olyan árat írtak rá, ami ár-érték arányban jónak számít? Nem akarok kezdő kérdésekkel fárasztani senkit, de a hajtókarszakadásról azért nem először hallok. Tegyük fel megveszem, szerelővel szétszedetem a blokkot. Meg lehet jósolni hogy mekkora esélye van ilyesminek?
Illetve szelepszakadástól tarthatok? Titán szelepnél nyűgösebb a dolog, ugyanis nem hiszem, hogy többet meg lehetne tudni az előéletéről, mint amit a hirdetésben elárulnak.
Mellesleg ahogy nézem az alkatrészárakat, nem egészen Narancssárga árban adják őket.
Olyan kérdésem lenne, hogy nincs véletlenül valakinek eladó sorban Cr 250-hez (1988) hátsó féktárcsája? Az enyém így néz ki:
http://kepfeltoltes.hu/view/120324/t_rcsa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Válaszokat képpel, vastagsággal és árral várom!
Köszönöm!
béke
meg kell beszélni az emberrel a dolgokat és kész...miért kell belemenni egy feljelentésbe...holott évekig eltárgyalgatnátok a semmit...
hétfön megkezdem a feljelentést az ügyben .
am meg az hogy aki most hirdeti és feltesz eg yhirdetést,ahol ablokkmég véletlenül se látszódjon,mert látják hogy nem gyári és nem 2007es a blokk...ez nem baj,én inkább elmondanám,hisz nincs félnivalója akkor akövetkezőkben...de ha megveszik a motort..mint egy 2007es CR...aztán a későbbiekben valami probléma lesz..kiderül nem is 2007es csak 96os a blookk(mondjuk valamilyen alkatrész rendelésből kifolyólag problémák lennének...) nos akkor a mostani eladó szerintem jogosan felelősségre vonható...hisz elhallgatásnak minősül..holott semmivel se rosszabb a motor,csak vállalni kéne az igazságot
a srác aki csinált 2-öt is csinált,mert a crf450esek feladták az életüket...kikönyököltek csöppet...
ha jól tudom,talán most is készülőben van egy...
Nem az évjárat számít, sőt....!
Igen, valóban ez egy épített motor, de ha jól tudom még Amerikába is csinálják ezt, hogy a CRF vázba kimondottan ezt a blokkot építik be!
még annyit h szerelök ajánlották h inkább ne az Rc powereset hanem ezt mert ez strapabirobb..ez egyépként aluvázasba lenne 2007esbe..