ha esetleg valakinek kellene ilyen vizpumpa felőli dekni 89es 125ös cr-hez van a gerecsemotornál igen jó állapotu!sajnos láttam mert azt küldték el a 250es helyett!ma küldtem vissza nekik!
uraim ha ilyen szépen összegyűltünk mondja már meg vki pls hogy CR125 99 évjárat kormánycsapágy kapható-e kereskedelmi forgalomban vagy senem mert agyhúgykövet kapok!
És szintén érdekelne jobb oldali kördekni amiben az olajnívócsavar van.
mondjuk egy renthal lánckerék ára is 12ezer vagy felette... abból 2 acélt is lehet venni...nem hiszem hogy nagyban befolyásoló tényező lenne az alu és vas lánckerék közti súlykülönbség...
exc 530ason ilyen renthal van(így vettük) teljesen jól bírja,dehát az ára miatt el is várható...
Ezért kell venni alumíniumból minőségi lánckereket pl:Renthal , haveromnak a 250 2T yz az van és elmotorozott vele már 50ü.ó és most kezd szar lenni neki
Szia! Én 2 hónapig kerestem nagy kuplungdeknit. (amin a vízpumpa van.) Használtan sehol se kaptam, újonnan meg 80.000Ft. Viszont találtam valakit aki most gyártja nekem. 30-35be lesz postával. Ha érdekel ilyen megoldás, akkor tudok adni elérhetőséget.
Használt volt a lánc, az ette meg. Rosszabb esetben az első lánckerék is. Én MINDIG komplett láncszettet cserélek, pont ezért. Ez nem az alu hibája, gondolj bele, hogy egy szétnyúlt, szar lánc a vadonat új lánckereket hogy megterheli, hiszen a fogak távolsága nem egyezik meg a láncgörgők távolságával.
Láncszettet mindig kompletten kell cserélni, akármelyik része is tűnik még jónak.
Tisztelet az uraknak olyasmi gondom lenne hogy kb 2 hónapja megvettem a cerkát még csak ismerkedés szinten mentem vele aztán a múlt hétvégén kimentünk pályára is egy kicsit kb 3-3,5 üzemórát mentem vele nem is nagyon kíméltük egymást de észre vettem hogy a hátsó (alumínium ) lánckerék igen csak elfogyott pedig mikor a motort vettem akkor lett rá téve na a kérdésem a következő hogy ezek az alumínium lánckerekek tényleg csak ennyit bírnak ki ?, vagy az át tételemen kellene változtatni ? ha van valakinek ilyesmi tapasztalata az lágy szíves ossza már meg velem előre is nagyon köszönöm
Belestem már ide is,de minek Hejj mesterem te azzal az ócska régi első wp-vel te ottan most mit csinálsz a képen? Csak,mert szerintem kár volt ezt a képet betenni,me ezen a lehető legnagyobb hülyeséget csinálod.Szerintem,hangsúlyozom" szerintem" így állítottad be a légrést,mert ugye gondolom az olaj mennyiségét nem tudod .
Na,szerinted mit toltál el?
Ebbe tetted volna a 33-as olajat?
Ha tanácsot kérsz telefonon akkor azt úgy csináld ahogy mondom,és ne máshogy.
Ha tanácsokat adsz másoknak,akkor legalább ne hülyeséget írj le.Inkább,ne adj én sem nagyon adok
Nagyon kevés hátsó lengéscsillapítón van rajta matricán ,hogy mennyi az annyi nitrogénből.
Meg még írhatnám,de menek innen a picáába
Nem kell megharagudn i,nem azért írtam ide,hanem azért,hogy más ne így csinálja,mert baromságot csinál
Rákeresve a kormánycsapágyra 4T-CR-0627 és 32005X vki szerint az odavaló.. http://www.ronniesmailorder.co...
Itt egyforma mindkettó,ergo ha 32005X jó oda akkor csapágyboltban is vehető,nem spéci méret.
Vizpumpához mehet a jó minőségű csapágybolti,két éve én is azt raktam bele,amúgy mindenhová mehet jó minégű motyó kereskedelmi forgalomból,csak akkor van szívás ha spéci a méret mert akkor marad a gyári Honda.
hát én az enyémet szétszedtem bevittem a csapágyboltba adtak ugyanolyan méretüt!az adatok is egyeztek rajta mégse ment rá a helyére! rendeltem proxot az meg jó volt! ugyhogy nemtudom!de azért próbáld meg!a csapágyboltba kb 4000volt a kettő.proxba meg 12000ft!
Keresnék CR 125 höz rossz elektronikát. Valaki tudna nekem ebben segíteni? Válaszokat előre is köszönöm. Üdv:Sanyi bolcsboleny@freemail.hu-n is utól lehet érni.
És szintén érdekelne jobb oldali kördekni amiben az olajnívócsavar van.
exc 530ason ilyen renthal van(így vettük) teljesen jól bírja,dehát az ára miatt el is várható...
Láncszettet mindig kompletten kell cserélni, akármelyik része is tűnik még jónak.
Na,szerinted mit toltál el?
Ebbe tetted volna a 33-as olajat?
Ha tanácsot kérsz telefonon akkor azt úgy csináld ahogy mondom,és ne máshogy.
Ha tanácsokat adsz másoknak,akkor legalább ne hülyeséget írj le.Inkább,ne adj én sem nagyon adok
Nagyon kevés hátsó lengéscsillapítón van rajta matricán ,hogy mennyi az annyi nitrogénből.
Meg még írhatnám,de menek innen a picáába
Nem kell megharagudn i,nem azért írtam ide,hanem azért,hogy más ne így csinálja,mert baromságot csinál
Valaki megtudná mondani nekem hogy RC szelep villanymotorja alapjáraton milyen állásban kell hogy álljon? Meg a bovdenek gyári hosszát ?
http://www.ronniesmailorder.co...
Itt egyforma mindkettó,ergo ha 32005X jó oda akkor csapágyboltban is vehető,nem spéci méret.
Vizpumpához mehet a jó minőségű csapágybolti,két éve én is azt raktam bele,amúgy mindenhová mehet jó minégű motyó kereskedelmi forgalomból,csak akkor van szívás ha spéci a méret mert akkor marad a gyári Honda.
Keresnék CR 125 höz rossz elektronikát. Valaki tudna nekem ebben segíteni? Válaszokat előre is köszönöm. Üdv:Sanyi bolcsboleny@freemail.hu-n is utól lehet érni.