assze 96os blokk lett beleépítve abba a 2007es crf-vázba...
ha szép hangú a blokk simán megvehető,de nem ám 500ezer felett...megy itt a haszonszerzés... csak miért kell ilyen kabzsinak lenni...
üdv szeretnék segitséget kérni töletek..
CR 250 moci tulaj lettem 2007évj eddig 4T mocim volt..
milyen keverés kell a cr 250be? ill milyen olajat vegyek?
elöre is köszönöm az infókat..
arról kellett volna fotó,mikor még nem volt letörve a fog...és ahhoz viszonyítani,hogy tényleg csak 5órás lenne...
ezek a sunstar lánckerekek a yamaha gyári lánckerekei...40-50órát bírnak,nem pedig 5öt..
érdemes megnézni,nem fut-e ferdén a lánc,vagy valami,mert ez így elég hihetetlen...
Írtam tegnapelőtt hogy hogy jártam meg azt is hogy teszek fel majd képeket most tettem fel az első 2 képen ugyanaz a lánckerék van az 5 üó ment és zsír újonan lett rátéve az előtte utána pedig azért van hogy az alu volt az acél előtt ami remélhetőleg bírni is fogja a kiképzést
Valami magyarázatot fűzz még hozzá, mert így annyi látszik, hogy első képen egy lelakott, szar lánckerék van, a másodikon ugyanaz, csak letört a maradék foga, a harmadik képen meg egy teljesen másik, vadonat új.
Ha az első kép az "ilyen volt" és a második az "ilyen lett", akkor nem csoda, hogy 5 órát bírt.
Sziasztok! Olyanban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ugye most cserélem a kuplungdeknimet, és szeretnék venni tömítést. Viszont szinte az egész blokkba 2 hónapja raktam új tömítéseket, így csak a deknitömítés kellene. Valahol lehet venni külön? Szettbe nem akarok venni...
Sziasztok
Májusban szretnék venni egy 04-05-ös crf 450 est és az lenne a kérdésem töletek hogy mennire szereti enni a szelepeket vagy kinek milyen tapasztalata van? Mert a multoki galériában azt irták hogy szereti enni a szelepeket. De nem tudom mi igaz és mi nem. Köszönöm a segítséget!
ez a láncszettet mindig komplett kell cserélni kb addig igaz amig valaki sima ring nélküli 520-as láncot használ... pl motokrosszban.
de amikor a legerősebb did atv x-ringet használom, elég vicces lenne ha eldobálnám az egész szettet minden lánckerék cserénél... kb 3 első, 2 db hátso mire a lánc is kuka.
a láncot pedig mérni kell digit tolomérő, service manualban bent van mekkora a megengedett kopás görgő távolságra, ráadásul igy azt is fogod tudni hány %-os a lánc, vagyis hol tart az élettartalma.
Szia sajna nem volt használt a lánc sőt minden zsir új volt első lk hátsó lk lánc egyedül a hátsot ette meg az éjel csináltam másikat majd dobok fel képet hogy az alu milyen lett kb 5 üó alatt :(
hpp hengeres uj léptetö villák zacskóban egy hibátlan váltó power tank ülés 25 250 re idomok tankra való! ülés légszürö ház bal hütö. kuplung belsö kosár ujszerü kopó lemezek hátsó tárcsa fékcsövek lábtartó 93 tól szinte uj idomok tankra . érd a 06302738234 vagy sonic18@citromail.hu
Üdv mindenkinek! Van egy pár eladó portékám, Magura gyors gáz 5000 FT , első fék minden tartozékával 3000 FT , féktárcsa a sajátomon volt elég kopott ( 2mm vastag) de ha kell valakinek 2000 FT , Fox mez új (XXL) 10 000 FT ( bolti ára 14 000 FT )
Honda CRF 450R 2006 krossz motorom van!
Az 5.ik sebességem elromlott és a Hondánál azt mondták, hogy kettő db fogaskerék és egy db léptető villa kell hozzá!
ha szép hangú a blokk simán megvehető,de nem ám 500ezer felett...megy itt a haszonszerzés... csak miért kell ilyen kabzsinak lenni...