Eléggé meghökkentő infót kaptam, robogós ismerősök szerint
1. nagyjából eladhatatlan, mert láncos robogót nem keres senki
2. a valós értéke 250-270ezer között lehet
Ő például 300-ért "azonnal vihető", magyarán 280ezernél is megremegne szerintem a léc: 2008-as
Ilyen formán nem nagyon számítanám be, max. 250-ért, és kérnék még rá 200ezret... annyiért meg lehet, hogy ő is el tudja adni, és ha az egész YZ250-est készpénzben kifizetné, még engednék is az árából. Szívesebben fogadok azonnali készpénzt, mint egy motort, ami nekem nem kell, és árulgathatom, meg levelezhetek hülyegyerekekkel hetekig.
Tudom... Tudom... Csak azért nincs annyira elengedve a családunk, hogy mindent azonnal meg tudjak csinálni a motoron ha esetleg tönkre menne. Most, hogy van a 250-esem (jó üzletnekköszönhetően) és ugye elsó crossmotorom lenne, ezért vagyok kíváncsi hogy fent tudom-e tartani, vagy valami 125-ösre cseréljem. De megtartom, mert igaz még nem tudomta vele többet menni 5 percnél, de azért az a kicsi is úgy megfogott...
Sziasztok! Keresnék egy Honda cr 125 - höz jó állapotú első fékcsövet megvételre. 1995 - ös évjáratú a motor. Akinek van az kérem szóljon nekem. Köszönöm! davescooter@freemail.hu
Nem számolni kel a pénzt hogy mennyit költesz rá hanem élvezni hogy mennyire is jó ez a motorozás , ha mindig azon agyalsz , hogy mennyi pénz kell rá akkor elmegy tőle a kedved
Én vettem kb 2 hónapja a cr-t azóta 5000 ft volt egy üzemóra számláló megy vagy 10 e ft a benzin és az olaj hozzá láncom volt lánckerekeket meg saját magamnak csináltam hozzá szerintem a havi 7-8 e ft még belefér a fent tartásba
Tavaly év végén összeadtam, mennyit költöttem krosszra, 1.000.000 Ft jött ki. Mindezt úgy, hogy a motornak semmi baja sem volt. Ez kb. 100 üzemóra kopó cucc, ruha, olaj, szűrők, zsír, gumik, pályadíj, üzemanyag stb... volt.
Azért kíváncsi vagyok ki mennyit költ rá éves szinten? Ez az első crossmotorom én most újítottam fel, és nem tudom hogy megtartsam-e vagy eladjam? Ez fenntartástól függ.
1. nagyjából eladhatatlan, mert láncos robogót nem keres senki
2. a valós értéke 250-270ezer között lehet
Ő például 300-ért "azonnal vihető", magyarán 280ezernél is megremegne szerintem a léc: 2008-as
Ilyen formán nem nagyon számítanám be, max. 250-ért, és kérnék még rá 200ezret... annyiért meg lehet, hogy ő is el tudja adni, és ha az egész YZ250-est készpénzben kifizetné, még engednék is az árából. Szívesebben fogadok azonnali készpénzt, mint egy motort, ami nekem nem kell, és árulgathatom, meg levelezhetek hülyegyerekekkel hetekig.
Ára:20.000 Ft
Érd:30 968 39 71
Méret:44
Ára:20.000 Ft
Érd:30 968 39 71
Itt a motor Keme:D
link