Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért az actevo-val vigyázz nehogy megcsuszon a kuplungood!
Új üdítőt kapott a Cr-em! Valakinek tapasztalata az olajokról?
Eléggé meghökkentő infót kaptam, robogós ismerősök szerint
1. nagyjából eladhatatlan, mert láncos robogót nem keres senki
2. a valós értéke 250-270ezer között lehet

Ő például 300-ért "azonnal vihető", magyarán 280ezernél is megremegne szerintem a léc: 2008-as
Ilyen formán nem nagyon számítanám be, max. 250-ért, és kérnék még rá 200ezret... annyiért meg lehet, hogy ő is el tudja adni, és ha az egész YZ250-est készpénzben kifizetné, még engednék is az árából. Szívesebben fogadok azonnali készpénzt, mint egy motort, ami nekem nem kell, és árulgathatom, meg levelezhetek hülyegyerekekkel hetekig.
Igazad lett,köszönöm mégegyszer,csapágyaknak sem esett baja
Eladó Egy Thor T30 THDR-Mix CSizma
Ára:20.000 Ft
Érd:30 968 39 71
Méret:44
Eladó Egy Thor T30 THDR-Mix CSizma
Ára:20.000 Ft
Érd:30 968 39 71
köszi, megnézem!
92-01 egyforma, ha minden igaz, kicsit járj utána...az is lehet, hogy még tovább is, a Honda nem szeret variálgatni.
Nagyon szívesen elküldtem van egy pár úgy hogy csemegézhetsz kedvedre
Hello! Jó ez szerinted 00-hoz is? Nincs odaírva de hátha...
Az nagyon jó lenne nagyon meg köszönném kopaszkak1@citromail.hu
Kuplungszett komplett, új, postával 76 dollár, ha bukik a vámon, $100.
link
Pályán használnám, de maximum heti 2-3 órát tudnám használni.
ha még nagyobb költségekbe akarod verni magad akkor nyugodtan cseréld le huszonötösre!sokkal szervizigényesebb!maradj a 250nél!fölg ha endurozol vele!
Tudom... Tudom... Csak azért nincs annyira elengedve a családunk, hogy mindent azonnal meg tudjak csinálni a motoron ha esetleg tönkre menne. Most, hogy van a 250-esem (jó üzletnekköszönhetően) és ugye elsó crossmotorom lenne, ezért vagyok kíváncsi hogy fent tudom-e tartani, vagy valami 125-ösre cseréljem. De megtartom, mert igaz még nem tudomta vele többet menni 5 percnél, de azért az a kicsi is úgy megfogott...
Sziasztok! Keresnék egy Honda cr 125 - höz jó állapotú első fékcsövet megvételre. 1995 - ös évjáratú a motor. Akinek van az kérem szóljon nekem. Köszönöm! davescooter@freemail.hu
tekerni lehet!van is rajta nyil!ha a légszürő felé tekered nő az alapjárat ha a másik irányba akkor csökken!
igy van!ha igazán szereted ugyis ráköltöd a pénzt!és tökmindegy hanyas évjáratu a mocid!az ujba se olcsóbb a cucc mint a régibe!
krisz30 de ott hoyg kel álitani alapjáratot a segitséget előreis köszönöm
Robbantott ábrás linkeim vannak ha kell elküldöm emailba ?
Nem számolni kel a pénzt hogy mennyit költesz rá hanem élvezni hogy mennyire is jó ez a motorozás , ha mindig azon agyalsz , hogy mennyi pénz kell rá akkor elmegy tőle a kedved
Én vettem kb 2 hónapja a cr-t azóta 5000 ft volt egy üzemóra számláló megy vagy 10 e ft a benzin és az olaj hozzá láncom volt lánckerekeket meg saját magamnak csináltam hozzá szerintem a havi 7-8 e ft még belefér a fent tartásba
Tavaly év végén összeadtam, mennyit költöttem krosszra, 1.000.000 Ft jött ki. Mindezt úgy, hogy a motornak semmi baja sem volt. Ez kb. 100 üzemóra kopó cucc, ruha, olaj, szűrők, zsír, gumik, pályadíj, üzemanyag stb... volt.
Azért kíváncsi vagyok ki mennyit költ rá éves szinten? Ez az első crossmotorom én most újítottam fel, és nem tudom hogy megtartsam-e vagy eladjam? Ez fenntartástól függ.