Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De tegyél fel képet lehet az övét vetted meg Bátaszékről én meg itt találgatok :)
haver motorja is hasonló betegséggel szenvedett e megfelelő diagnózis neki a CDI volt , de ez neki volt a a tiédnek lehet más
Üdv
Egy kis segítséget szeretné kérni
Van egy 125-ös cr em,és olyan problémám van vele hogy nem mindig van szikrája általába ha bemelegszik akkor megy el és akkor nincs egy darabig de egy idő után újbol visszajön
Valakinek lennne valami ötlete vagy esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban,azt nagyon megköszönném!
Üdv
sziasztok. crf 450 hez kelene az a rész ami rámegy arra a berugotengöre mert sajnos eltört. tudna e valaki segiteni. köszi
Sziasztok.
Valaki tud abba segíteni van egy CR250 nem és akarok rá csilnálni egy dobot .
Mennyi gyapot kell bele milyet érdemes belle tenni ill a méretek ha ugyan olyan csinálom mint ami rajta volt ugy jó e,
Ha valakinek van tapasztalata az szoljon.
Vagy egy jó állapotú érdekel.
Visszamondott megrendelés miatt kuplungkonzol kuplungkarral együtt eladó, vadonat új, ki sem bontott csomagolásában. Bármilyen kormányra feltehető, az alakja megegyezik a szokásos CR kuplungkonzolokéval, bowdenfeszítőt is tartalmaz.
Ár: 6000Ft

30 622 12 38
aszem ki lettem oktatva rendesen mielött meg vettem sőőőőt még annál is jobban tudod mindenhol vannak okosak meg hogy minek az meg van már egy motorod meg nagy meg ÜZEMÓRÁS és stb stb st
Az a blokk, ami a tiédben is van, Hondáéknál a legjobb széria. Csak kicsit hirtelen haragú, de nagyon megbízható. A váz meg olyan, amilyen, úgysem ugratsz 30 métereket.
Jó kis gépek azok, szűrőt gyakran mosni, olajat cserélgetni, de úgyis tudod
Na ennek örülök hogy már olyanok is elismerik itt az oldalon akinek adnak a szavára a motort pedig K nehéz eladni én ahogy a ct-t vettem az eget is lealkudtam belőle de nagyon megérte és nem kell költenem rá hisz tényleg 2üó volt benne mert láttam szétszedve sött láttam az alkatrészeket mikor a srác belerakta
Köszönöm!
Amennyiben nem sikerül addig oldani a problémát ( meg ha igen, akkor is... ) szívesen olvasnám a tapasztalataidat bár remélem mihamarabb történik valami mert csak nézegetem a szétszedett mocit ebben a gyönyörű időben... :(

Üdv.

Most is megvehetné valaki a motorom. Bármikor a szemébe mernék nézni, és nyugodt álomra hajtanám a fejem. De inkább elkelnek az eladásra tákolt, felhazudott évjáratú motorok 100-al olcsóbban, és ráköltik a különbözetet még kétszer

Beszéltünk, ja, szkeptikus voltam a tárcsáitokkal kapcsolatban, de az elmondottak alapján jók azok bőven!
Vazze most hogy nézem az adatlapodat már tudom hogy ki vagy mi kb 1 éve elég sokat beszéltünk telefonon és ebben100% ig biztos vagyok :) hogy te voltál az akinek sokáig meg szerettem volna venni a motorját beszéltünk is és sok sok jó tanácsot kaptam tőled
Köszi az infót!
Minden minősítés és kritika nélkül:

1987-től
1988-ig

a hátsó féktárcsa 6 csavaros a 250-esen és a 125-ösön is...igen, a HONDÁN.
Hi! Én múlt héten rendeltem kínából ilyen occsó hűtőt... Még nem ért ide de kb 1 hét és meg tudom mondani mennyire jó a minősége.
Üdv,
keme: Emlékszel, vettem tőled egy Cr 250-es hátsókereket. Ha jól emlékszem 86-osról szedtétek le. A régi féktárcsát nem akarom rátenni mert el van törve. Irogattam pár emberkének, küldtem a felniről a képet, hogy milyen méretek vannak. A legfurcsább választ a Gerecsemotortól kaptam: "Szia! Ez 100%, hogy nem egy Cr kerék, mert a Hondában soha nem volt 6 csavaros hátsó féktárcsa.
Valószínűleg KX-250 hátsó kerék lehet a motorba. Szükségünk lenne egy külső átmérőre, egy belső agy átmérőre, és a furatok osztókörének átmérőjére." De hát a régi, gyári felnimre is ugyan ez a tárcsa való. Mellesleg a Gerecsemotor már adott párszor ilyen furcsa választ...
Szia! Ment az e-mail! :)
Ok koszonom a felvilagositast kuplung tarcsaban remelem hamarosan kiderul hogy is van,mibol mennyinek kell benne lenni. Az nekem is furcsa hogy 2 ferrodolos koze nem tettek gyarilag femtarcsat.Lehet hogy valaki elottem szerelte es elgurult neki az egyik lamella.
Nem ér össze, ott is van ferodolos tárcsa , csak a rajzon nem tüntetik fel.
Hali-hali..
1-2 apróság maradt itthon, eladó sorba került!
93-as Cr 250-re való rezó, egy Hebo duplafalú kormány, és egy berúgókar ami már maszekolt de működik rendesen!
rezó 5000, kormány 5000, berúgókar 3000 pénz.
70/3124824 posta működik
szép sarat....
Köszönöm és ha úgy alakul lehet valóban igénybe venném a segítségedet !

üdv.
Koszonom a segitseget,nekem az a furcsa hogy a belso resznel gyarilag nincs benne fem lap! tehat ossze er a ket ferrodolos tarcsa.Ezt az elozo kepen is ugy latszik.Nem igazan ertem miert van igy gyarilag.Na mind 1 majd az ujj szetben kiderul mibol mennyi kell bele.Egyebkent nagyon jok ezek a CR 250 motorok.Kosz megegyszer.
e-bayen találtam őket így hirtelen. Kezemben nem volt ilyen kínai, nem tudom, milyen. Ha nem megy, segítek megvenni és behozni 3000 Ft-ért, én a gyárit javaslom, és ha lehet, Angliából, mert hamarabb itt van és vámmentes.
Köszönöm és esetlegesen ezek beszerezhetők nálad ill- általad ?
A kínai azon kívül, hogy " kici és occó " eltér teljesítményben , minőségben ill. egy egyéb fontos paraméterben a mi hobbi szinten számít, hogy megérje az árkülönbséget ?

Előre is kösz !