Nekem is volt hasonló problémám.. de nekem dadogott főleg hidegen.. de miután kipörgettem egyszer rendesen, utána tökéletes volt...síbertűn, határolót akkor rakd csak feljebb ha dadog,köhög nem tudom hogy mondjam jobban mintha leszabályozna egy 4 ütemű.. de ha megfullad és csak levegőszűrő felől jön hang akkor én szerintem lejjebb kell rakni inkább sőt lehet hogy karbi oldalán ami csavar van azon kell buizerálni valamit... kifele, befele, 1 fordulatot 2-t nem tudom megmondani pontosan remélem segítettem. Sok sikert
Van valakinek tapasztalta hátsó teló felújítással kapcsolatban? Elvileg 98-as 125ős telójáról lenne szó. Még nem álltam neki gondoltam megkérdezem előbb hogyan kell szétszedni, hol kell nekiállni bontani?
honda cr re két első szinte uj gyári idom. 93 tól 96 ig és egy lila idom szett továbbá van itt zöld idom elöre tárcs védö stb sonci18@citromail.hu 06302738234
Sziasztok! olyan problémám van hogy egy 125 cr egy bizonyos fordulaton fullad de ha ezen túllép akkor viszont húz rendesen és ezt minden sebességben csinálja, nem tudja valaki hogy mi lehet a gond?
Mindenki az ebay-ról vesz mindenféle szart szinte ingyéé én meg egy rezonátort nem találok ami jó árba lenne vagyis ilyen 30ezer ft-ig ra gondoltam
Na m1 annyira nem is fontos de jó lenne egy fmf a hgs helyett :)
Csak az USA területére postáz, bár én meg tudom oldani, hogy hazajusson, de a 60 dollárral sem érték el a minimál árat, úgyhogy biztos több lesz, pláne, hogy van még 4 nap . A postaköltsége lesz kb. 60-80 dollár.
3fogaskerék? akkor értette a csávó nagyon! Fokozatonként 2 fogaskerék-léptetővillák-programtengely-szabadonfutó-berúgó fogaskerekek-kuplungkosár-lamellák-lépetőmechanika-power hajtás-vizpumpa hajtás nagyjából ennyi! 3fogaskerék
Nem értek az olajokhoz, ezért bíztam az eladóra. De még mondta is, hogy Cr-be nem kell semmi speckó, mert 3 fogaskerék van ott meg a kuplungkosár. Majd kiderül.
Csak ebben a 4T olajban nincs benne az az adalék ami nem engedi megcsuszni a kuplungot, nemugy mint a kifejezetten 10W-40 hajtóműolajban! Ettől függetlenül lehet jó lesz!
Most már lassan elég lesz a 175-ös is!
De ha 178-assal mész az sem baj!
125-ös Cr-be mekkora főfúvókát rakjak? Válaszokat előre is köszönöm!
Van valakinek tapasztalta hátsó teló felújítással kapcsolatban? Elvileg 98-as 125ős telójáról lenne szó. Még nem álltam neki gondoltam megkérdezem előbb hogyan kell szétszedni, hol kell nekiállni bontani?
Előre is köszönöm!
Na m1 annyira nem is fontos de jó lenne egy fmf a hgs helyett :)
Megnézné nekem valaki ezt a hirdetést hogy van e szállytás magyarora meg ha megmaradna ez a 60$ akkor mennyi lenne az ára mire ideérne
kösz
http://www.ebay.com/itm/2003-2...
Olcsón adom őket!
érd email:patvaros87@gmail.com
tel.:06303207630