Olyan kérdésem lenne, hogy a hátsófékbe vettem olajat, de nem nagyon tudom a menetét, hogy hogyan kell ezt megcsinálni. Valaki tudna egy kisebb leírást adni, hogy mit hogyan kell?
hello.
Mit kell érteni az alatt hogy 2 órányi mocorgás? Felöntöd szintre, ott hagyod és 2 óra múlva több lesz benne? avagy 2 óra motorozás után már melegen?
Hölgyekurak, CR125R 99 évj-hoz nincs vkinek kuplungfedele,amiben az olajszintcsavar van?Kiugrott a menet és ha kis összegért lenne akkor nem menetfúróznék,nem kell az egész dekni,csak a kör alakú fedél amit 5 v 6 csavar fog.Thx előre is.
Ez a kép tegnap készült jelenlegi állapotát tükrözi ,igaz sáros de végül is ez egy endúró! A hátsó jobb oldali irányjelzőt felszálláskor véletlenül le rugtam de ha kell pótolom!
Heló pepepe az ára 600 ezer ft lesz! Elsőre ez soknak tűnhet de sokat költöttem rá, és ezt igazolni is tudom! A motor 2 személyre van vizsgáztatva 2013.05-ig van műszakija! Irányjelzős, ami az xr-ek közt ritka! a blokkba 18 ezer km és bontatlan gyári állapotú! Kapott új Pro Grip teleszkóp gumiharangot Athena szimeringet és friss teleszkóp olajat! Jt lánckerekek lettek a motorra téve D.i.D. 520 VX2 X-gyűrűs lánccal! Az áttétele a gyári 15-45 helyett 15-48 lett és így sokkal erősebb és dinamikusabb lett! Ezután kuplung bovden csere lett, és a fékpofák újra lettek ferodoroztatva! A motoron van egy Afam versenykormány és rajta Polisport kézvédővel! A motorblokk ciripelő hangot adott ki magából és beállitottuk a szelephézagot de nem változott semmit, a hang ugyanúgy megmaradt, úgyhogy fizetéskor megy szerelőhöz, valószínű hogy vezérműlánc csere vagy az automata vezérműlánc feszítő ment tönkre! De akármi is a problémája ki lesz cserélve és csak ezután lesz meghirdetve!
Szevasztok fórumtársak nekem egy Honda xr 400-asom van és ha eltudom adni a kicsikét akkor a nyáron vennék helyette egy Honda crf450x-et! Valaki esetleg tudna mondani pár szót róla hogy mire kell odafigyelni ha használtan szeretnék venni!
ahogy a többiek írták,ez eddig 140dodó és nincs vége a licitnek...+ a többi költség...ha ajánlhatom akkor keresd fel Petkut! kipufogógyártás cím alatt találsz galériákat,cr250-re csinált már kiput,olyan lett amit a tulaj elvárt...most sx 125-re is dolgozik, sx 150re már csinált,meg még sokmindenre! szerintem érdemes lenne beszélned vele...elérhető áron
Olyan kérdésem lenne, hogy a hátsófékbe vettem olajat, de nem nagyon tudom a menetét, hogy hogyan kell ezt megcsinálni. Valaki tudna egy kisebb leírást adni, hogy mit hogyan kell?
Előre is köszönöm!