sziasztok.haverom crf je olyat produkál,hogy a váltóban lévő olaj valahogyan átjut a motor olajának cellájába..az egyikben az olajszint emelkedik, a másikban csökkn a nívószint.ilyenkor mi a helyzet?tapasztaltatok már ilyet?mi lehet a hiba.én azt mondtam neki hogy valamelyik szimering vagy középső blokktömítés ment ki.léci adjatok neki tanácsot mert teljesen tanácstalan.
sziasztok.haverom crf je olyat produkál,hogy a váltóban lévő olaj valahogyan átjut a motor olajának cellájába..az egyikben az olajszint emelkedik, a másikban csökkn a nívószint.ilyenkor mi a helyzet?tapasztaltatok már ilyet?mi lehet a hiba.én azt mondtam neki hogy valamelyik szimering vagy középső blokktömítés ment ki.léci adjatok neki tanácsot mert teljesen tanácstalan.
naakkor belovom egesz ejjel spriccre, aztan ha reggel meleg hopp vissza madarasz tecsoba, 3napos cseregarira :-)
csak nem lesz vele baj!
meg a fogamat is ezzel mosom
Haver is vet egy az általad említett mosót sajna szar volt és melegedet. De alapvetően jó márka egyből ki is cserélték a másik viszont már OK! Korában volt nekik egy nagyobb azt sokáig használták kisipari célokra.
vipmail vagy egyeb szolgaltatoknal van oriaslevel, az informatika koraban pedig egy ftp kapcsolat megoldasa sem nagy feladat. ha tenyleg szeretned publikussa tenni segithetek :-)
millio ember foglalna imaba a nevedet
Milyen évjárathoz kell idom? Én múltkorában a 86oshoz is találtam polisporot az RMC-nél. Bár most az nem látom de fel kell hívni őket mert a webáruházuk csak dísznek van.
Erre az évjáratra sajna nem megy rá csak a 91-es. Parillánál kérdezd meg, hátha. Elég nehéz újakat szerezni, Olaszban van még egy-két kisebb gyár, ahol csinálnak akár a 82-eshez is, de az ritkán jut el hozzánk. Kérdezd meg a www.krosszmotorok.cwi.hu-n, hátha tudnak szerezni, vagy az E-bay-en nézz szét. Nem egyszerű
Bocs nem akartam bunkó lenni és nem célozgattam semmire.
Lehet veszek egyet én is ha lesz lóvém, de egyenlőre a dugattyúmat várom. Nem tervezem hogy a közeljövőben 2001nél újabb hondám lesz. Szóval még jól jöhet.
Lehetséges. Sajnos nem értem a szavaidban rejlő burkolt célzást, hogy adhatom ingyen is, hiszen hamarosan elértéktelenedik, így aki egy ezrest sem szán arra, hogy cserébe fáradozzak neki a CD másolással meg a postára járással és a postaköltséggel, annak igazából nincs is szüksége erre a CD-re. Egyébként már 2 embernek odaadtam ingyen is, mert tudták nagyon kedvesen kérni.
Spok igazat beszél, én annyit tennék csak hozzá, hogy ha pl. bemész egy Honda mkp-szaküzletbe, akkor ott valószínűleg nem is tudnak adni 2T hajtóműolajat (annak idején én is így jártam), csak 4T motorolajat. A "4T" jelzés fontos, mert ez tartalmazza a kuplung normális működéséhez, és a megcsúszásának elkerüléséhez szükséges adalékot. Szerintem érdemes jó minőségűt venni, mert a moci meghálálja!
csak nem lesz vele baj!
meg a fogamat is ezzel mosom
befektettem egy karcher sterimovba, auchan-ban 13500 penz 21-rol, max100bar, nem rossz muszer :-)
leveretem vele a vilagot is ....
vipmail vagy egyeb szolgaltatoknal van oriaslevel, az informatika koraban pedig egy ftp kapcsolat megoldasa sem nagy feladat. ha tenyleg szeretned publikussa tenni segithetek :-)
millio ember foglalna imaba a nevedet
Nekem használtak vannak mondjuk, de nem szépek. Csak nem töröttek, ennyi.
Lehet veszek egyet én is ha lesz lóvém, de egyenlőre a dugattyúmat várom. Nem tervezem hogy a közeljövőben 2001nél újabb hondám lesz. Szóval még jól jöhet.
hol tudok szerezni ledes indexhez való index relét?:S tudna eseteg vki segiteni..?
Orvil!Én személy szerint ezt ajánlanám(ezt tettem bele én is)
http://www.motul.hu/index.php?...
Pá