"A motorkerékpár 17 karakteres alvázszáma segít a tájékozódásban, mivel a 10. karaktere meghatározza a motorkerékpár modellévét. A könnyű beazonosíthatóság érdekében tájékoztatom, hogy a CRF450X esetében az
alvázszámban a 11. karakter "K" (amely a Kumamoto-i gyárat jelöli) előtt olvasható a modellév. Hangsúlyozom, hogy ez modellévet és nem gyártási évet jelöl. Ez azt jelenti például, hogy egy 2007-es modellévű motorkerékpár a gyártását tekintve lehet 2006-ban készült modell.
Az évjárat jelölések jelentése:
5 - 2005
6 - 2006
7 - 2007
8 - 2008
9 - 2009
A - 2010
B - 2011"
Tud valaki nekem egy olyan oldalt mondani...vagy segíteni abban hogy miről ismerem meg hogy egy CRF450X milyen évjárat? Design? Vázszám? vagy ilyesmi?
2005-2006-2007-2008-2009 érdekelne
Első ránézésre a gumik kopottak, hátsó rugóstag elfosotnak látszik, rugóstag-védő és fékcsőtartók letörve, a kuplung deklin látszik a szakszerű javítás. Ezekből le lehet szűrni hogy a motor többi részén is lehetnek hiányosságok. Főleg hogy nem egy mai gyerek!
Ez csak személyes vélemény, remélem olcsón jutottál hozzá.
Szia! Meglehetősen jó állapotban van. Szerelő ismerősömmel vettem át a gépet, és egy vízpumpa szimeringen, és egy berugókaron kívül semmi problémája nincs. én "tanuló" motornak vettem, a közeli pályán szeretnék hétvégente kicsit játszani. Az én nyúzásomat bírnia kell, mert tudom, hogy miből kell gazdálkodni ha tönkre menne valamije.
Hát az lehetséges..
Egyébként érdekes, hogy ez a váz már volt el törvel a villanyaknál!
Nagyon szépen megcsinálták alul az a "patkolás" nem gyári, valamikor elrepedt. Biztos versenyzett fénykorában.
Köszi a választ előre is.