Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, képen látható alkatrészt hogyan vagy mijen szerszámmal tudom levenni a tengelyről?
Köszi a választ előre is.
10000 dollár
Na megkaptam a kiokosítást a Hondától!

"A motorkerékpár 17 karakteres alvázszáma segít a tájékozódásban, mivel a 10. karaktere meghatározza a motorkerékpár modellévét. A könnyű beazonosíthatóság érdekében tájékoztatom, hogy a CRF450X esetében az
alvázszámban a 11. karakter "K" (amely a Kumamoto-i gyárat jelöli) előtt olvasható a modellév. Hangsúlyozom, hogy ez modellévet és nem gyártási évet jelöl. Ez azt jelenti például, hogy egy 2007-es modellévű motorkerékpár a gyártását tekintve lehet 2006-ban készült modell.

Az évjárat jelölések jelentése:
5 - 2005
6 - 2006
7 - 2007
8 - 2008
9 - 2009
A - 2010
B - 2011"
Tudja valaki hogy mennyi az új ára egy Honda cr 500 nak?
Hali!
Én csak ennyit tudok segíteni...
2005 JH2PE06A-5K000001...
2006 JH2PE06A-6K100001...
Tudom milyen jó lehet betologatni a 250 2T-t :) Anno a KX-em én is tologattam... nem valami hálás dolog :D
nekem van cr-hez való de nem tudom jó lesz e a a tiédhez Holnapra csinálok képet és akkor majd összehasonlítod
Sziasztok!

Tud valaki nekem egy olyan oldalt mondani...vagy segíteni abban hogy miről ismerem meg hogy egy CRF450X milyen évjárat? Design? Vázszám? vagy ilyesmi?
2005-2006-2007-2008-2009 érdekelne

Köszi előre is!
Első ránézésre a gumik kopottak, hátsó rugóstag elfosotnak látszik, rugóstag-védő és fékcsőtartók letörve, a kuplung deklin látszik a szakszerű javítás. Ezekből le lehet szűrni hogy a motor többi részén is lehetnek hiányosságok. Főleg hogy nem egy mai gyerek!
Ez csak személyes vélemény, remélem olcsón jutottál hozzá.
Szia! Meglehetősen jó állapotban van. Szerelő ismerősömmel vettem át a gépet, és egy vízpumpa szimeringen, és egy berugókaron kívül semmi problémája nincs. én "tanuló" motornak vettem, a közeli pályán szeretnék hétvégente kicsit játszani. Az én nyúzásomat bírnia kell, mert tudom, hogy miből kell gazdálkodni ha tönkre menne valamije.
Nincs valakinek első főfékmunkahengere elfekvőben? Enyémet széttörtem.
szerintem erre kell egy vagon pénz, de ne úgy legyen.
?
te jó isten...
Tudom hogy gyárilag egyben van, csak nekem már nem gyári.
Egyenlőre úgy néz ki jól is működik.
Új családtag!

http://www.sportmotor.hu/motor...

Brutális.
Sziasztok!Valakinek esetleg váltókar 125 97'hez?Tegnap elhagytam
tengellyel együtt az gyárilag egyben van
Ez egy komplett tengely vagy csak a kerék ami neked van?
Köszönöm a méreteket.
szia a méretek a következők beldő átmérő 14 külső átmérő 50 szélesség 7 mm fogszám 19 fogmélység 4.8 van nekem egy tartalékba 8000 forint ha kell
Hát az lehetséges..
Egyébként érdekes, hogy ez a váz már volt el törvel a villanyaknál!
Nagyon szépen megcsinálták alul az a "patkolás" nem gyári, valamikor elrepedt. Biztos versenyzett fénykorában.
Biztos a KTM dob fertőzte meg a vázat...