Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem, köszi. Ez azt jelenti hogy 50-60 percet lehet játszani egy telitankkal? Ti milyen olajat ajánlotok benzin mellé, és milyen arányban? Köszönöm.
cr 125 95-ös évj
Minden krosszmotornak két gallonos (kb. 7.8 liter) a tankja.
Neked elhiszem!
Nekem egyébként még a gyári kormány van a cr-en és semmi baja. Sőt, télen szedtem le a gyári gázmarkolatot, mert elkopott, így 8 év után. Hiába, egy nem dohányzó, idős, svájci orvos/ügyvédtől vettem a motort, aki harmadik motornak használta boltba járásra, de akkor sem indította be
Sziasztok! Egy 88-as Cr 250-nek hány literes tankja van? Előre is köszönöm!
Valaki nem tudja esetleg, hogy a 96 os cr-en ugyanaz az első fék van-e, mint a későbbi 97, 98, 99-eseken?Azért kérdem mert 98-as 250 cr-embe akarok berakni 96-os első telókat, de nem tudom hogy a fék belepasszolna-e. Meg úgy általában az egész.
Renthal Twinwall az ISTEN
Mikori micsodához?
Ritka, mint a fehér holló, és drágább is.
Köszi szépen amúgy azért kérdeztem mert nekem is felcsillant a szemem krosszmotorok.hu oldalon hogy ilyen olcsón ezért gondoltam megrizikózom , átalakító + markolat már megvan jövő héten meg akkor megrendelem a kormányt
Az öreg róka hard endurosok innen a fórumról esküsznek rá. A krosszmotorok.hu-n találsz zsír újakat kicsi pénzért.
Valakinek valami tapasztalata magura kormányról ? Erről volna szó --------------------http://www.motorinfo.hu/piac/termekbemutato/2010/01
/28/magura_x_line_sx_kormany/
Bocsi csak elvoltam havazva a melóval és ki ment a fejemből :) :) de hogyha 99-es a cr-ed kb ugyan olyan lehet a fékünk és ez tutira nem ugyan olyan mint kéne legyen de majd kiderül . Évjáratra meg fingom nincs hogy ez mihez lehet jó
hello újra én :D olyat szeretnék kérdezni h hátsó lengővillád esetleg van e ? vagy tudsz e valakitől ? köszi :)
fuckopancs, köszi a választ
pity#14 a lengővillát mivel újítottad fel(festés, csiszolás?), mert nagyon jó lett, szép motor grat.
Jah ha így mész, vehetsz nagyobbat is

DeCotis
hali véletlenül nincsen 125 cr 86 kuplung oldali deknid ?
Nekem 3 éve van 125ös és még nem unom. Az én tudásom bőven kiszolgálja, meg ha versenyre megyek úgy is MX2ekkel raknak össze kivéve Open. Próbálj ki egy 125öst meg egy 250t és döntsd el te.
nem csináltál képet nekem
Mivel nekem is 25ösöm van nekem ez tetszik....
Amikor kimegyek vele pályára, és ugymond a "régi" 25össel verem a 250es 4T 1-2 éves gépeket,annál nincsen jobb....
250es nyomatékosabb nem kell vele annyit zongorázni (váltani) mint a 25el....Én mentem már 250essel, 25jobban tetszik....
Szevasztok Srácok!
Kérdésem volna hozzátok.Lehet, hogy most kicsit hülyének néztek e miatt, de most komoly válaszokat szeretnék kapni.
Az van, hogy motort szeretnék venni.(Crosst)
Sajnos pénz ügyileg nem állok úgy, hogy most egyik pillanatról a másikra tudnék válogatni a motorok közül.Ezért is gyűjtök még.
Kérdésem az volna, hogy kevésnek érzem a 125-öt.(sokat nem motoroztam, de kevésnek érzem a 125-öt.Úgy gondolom, hogy felesleges lehet.Megveszem és használom pár hónapot és megunom.)
ezért azt szeretném kérdezni tőletek, hogy nagy hülyeség volna a 250-es?Nagyon sokan mondták, hogy a 125-öt hamar megunják.A 250-es jobb ezért azért.
Szóval nagy hülyeség volna 250-esre gyűjteni?
Ha igen vagy ha nem kérnék érveket.
(+ kérésem az volna, hogy ha tudnátok ebben is segíteni akkor nagyon megköszönném!)
Miért/miben jobb a 250 mint a 125? És miért/miben jobb a 125 mint a 250? Már ha él a 2. kérdés.Miszerint valamiben lehet jobb egy 125 ös gép.
Előre is nagyon-nagyon szépen köszönöm minden motoros barátom segítségét!
Üdvözlettel: AmBrUs7
(Ambrus Lóránd)
Sziasztok! Berugókart keresek 87-es évjáratú Honda Cr 250-es crossmotoromhoz! Ha lenne ilyened, akkor az ajánlatodat ide várom: kadar96@freemai.hu

Köszönöm!
lendkerék lehúzóval