Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!a segítségeteket szeretném kérni.Bontott CRF blokkról kellenének fényképek.Vezérlés,váltómechanizmus...esetleg robbantott,ábrák,blokk metszetben ilyesmik... :) aki esetleg tudna képet küldeni,vagy linket a soros6@freemail.hu ra legyen szíves ! köszönöm
Mintha CR500 rezó lenne rajta.
http://www.kepesmotor.hu/honda... sziasztok komojan mondom,hogy a tököm ki van már az ilyen és ehezz hasonló hirdetésekkel.most vettem én is egy cr 125 öst ,de eszméletlen ,hogy miket leirnk csak hogy eltudják adni a szarjaikat. és van aki el is hiszi ezt?
Köszönöm szépen! Volt már szerncsém egy példányhoz, nem hiába szeretnék ilyet venni Egy pár éve egy ismerősöm vett egyet és néha megpróbáltam megülni én is... hát... beszarás
Milyen olajakat használsz? Mi a csere intervallum? km-órát lehet rá valahogy szerkeszteni?
hali!az évjárat mindegy krosszba!a fiatal is lehet hulladék!nekem 89es 250es cr van.haverom nyüstölte egy évig én második éve.nem volt vele gond!most lesz felujitva télen!csak endurózásra volt használva.azé lett csavargatva neki!jó olaj a benyába meg a váltóba cserélni rendesen meg odafigyelsz rá meghálálja!ha meg egy kicsit ráérzel ugyse érdekel mennyit eszik!aki emiatt eladja nem motoros!üdv!
az első 95-07-ig azonos mind a 125, mind a 250-nél
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
a hátsó 125 95-97 és a 250 95-96 azonos
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Évjáratbeli különbségek: http://www.motorera.com/honda/...

Hála Istennek nem különolajozású, neked kell összelötykölni. Az a biztos...
Hát ezek a dolgok más endúróra is kellenek, sőt szerintem egy 600as még joban nyujtja a láncot mint ezek a 250 esek. Nem szánok rá sok pénzt "150-170 ezret" ugyhogy tisztában vagyok azal hogy majd költeni kell rá. Az a 8-9 liter nem is vészes. Évjáratokban van valami külömbség? Ezek különolajzásosak?
üdv!
Megtudná nekem mondani valaki hogy 95-96 os CR 250-nél a féktárcsák megegyezőek az azonos évjáratú cr125 tárcsákkal?
köszönöm
Hello!

Én is cr-250-el járom a bakonyt (igaz 2000-es évj), sztem el lehet vele kirándulgatni bár nem kifejezetten arra tervezték. A fogyasztása kb 8-9 L haladós tempóban, nem olyan rossz. Én mindig viszek 1-2 dl olajat, benzinkút meg csak van 40km-enként... :-)
A dugóról nem tudok mit írni, csak annyit hogy egy krossz/endurón nem ez a legfájóbb tétel. Simán rámegy egy évben 100-150 eFt, úgy hogy a motort nem bontod meg (gumik,láncszett,kuplung,csapágyak egy kis ez-az) + üzemanyag.
Jól meg kell nézni mit veszel, szinte mindnek van komoly baja és az elején tuti kell rá áldozni. Ja, az évjárattal meg hazudnak (ez MO.).
Remélem nem vettem el a kedved...
Üdv,
Sziasztok! A közel jövőben venni szeretnék egy "második" motort endúrózás céljára. Cr 250-re gondoltam mert ezt szerintem én magam is meg tudnám szervizelni ithon de egy 4T nem. A kérdés az lenne hogy amatőr endúrózásra használva kb menyit bir ki egy dugó szettel? Vagy verseny körülmények között mi az az intervallum amikor cserélni kell a dugót? Amatőr endúró használatnál gondolom ez megduplázódik kb. Esetleg van itt valaki aki endúrózik ezzel a tipussal? Tudom hogy ez csukló függő de menyit fogyaszt ez kb? 1 tank elég legaláb kb 100km földesútra? Mi az az évjárat amit még megéri megvenni? Nekem így a hirdetéseket elnézegetve kb 90évj-os ig van keretem.
motort...
a mortort!
elado CRF hűtő idomra valo 1 pár FMF vastag matrica . ár :4000.ft.
20 387-7107
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem hogy egy 250 es cr-en mit nézzek meg hogy ha akarok egyett venni ? Nem nagyon volt még ilyesfél motorom és nem igazán tudom mi a fontos ilyenkor , meghát elég olcson adja és azért tartok töle.
Köszönöm . :)
Tud vki abban segíteni hogy 99 125CR nél a váltó miben tér el a hatsebességestől?Csak a 6.sebességet hagyták ki vagy más a tengely,fokozatelosztás is?
Eladóóóóóóóóóóóóóó! Cr-hez való első fék ,saját motoromhoz vettem de nem passzol hozzá minden egyes alkatrésze megvan hozzá kompletten 4 ezer
Sziasztok!

Keresek cr 250-hez gyári dobot ha valaki tud szóljon!(2004-2007)

Üdv:papesz
takonyba akarnék átmenni harasztiból,
Mert lábon is át tudnék menni, meg kb 5 hónapja nem mototroztam ezért elég lenne ez is.
A gáz az hogy nem tudom merre kell.
Holnap 11-től Monoron leszünk
köszi,

Úg látom jókor hívom, hogy nincs e kedve a környéken cspatni
Sziasztok.
Nem tudjátok hol tudnék cr250 97évj-hoz hátsó fehér sárvédőt venni?
Előre is kösz !
Szia Keme,

Korábban beszéltem itt egy sráccal, aki dunaharaztiban lakik és crossozik, úgy tudom te ismered, 500 talán a neve.
Tudnál segíteni abban, hogy megadod a telefonszámát.
Akkoriban tudom megadta itt a forumon, de már nem találom a hozzászólást.