Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beállt a hajtókar, meg dugócsere azért lett szétszedve, még szerencse..
Az frankó!
Én is most csinálom haver RM-jét, volt egy két komoly baja.. :D
Igen. Ha beválik, és elbírok vele, megtartom, és megy az YZF, ha nem, akkor eladom.
Hű ez a tiéd Keme?
Jó lett a hűtőm, mert meg lehetett hegeszteni, de azért köszönöm :)
segítséget szeretnék kérni elvan repedve a cr hátsó lengő villám szerintetek meg hegesztessem vagy vegyek másikat ?

vagy ha esetleg lenne valakinek lengő villája az érdekelne 95 ös évjárathoz kellene ! köszi előre is a segítséget :)
Helló!

Az jó lenne, ha meg tudnád mérni, de ha esetleg neked nem kell és eladó akkor lehet, hogy érdekelne.
YZ-nek kell még 2 hét
Majd küldök képeket, elég szép lesz. Addig kedvcsinálónak
Ha az enyémre írtad, akkor az nagyon jó lenne, megköszönném és ha jó akkor azonnal meg is venném :D
Nekem van holnap megmérem ha gondolod.
szia Máté elveszett a telefonom és vele a számod engem érdekel a cdi küldj egy e mailt a telefonszámoddal.
Hello!
Ha valaki tud 1998-as CR 250re első telókat szerezni az szóljon légyszi!Ha egy mód van rá akkor nem szeretnék Amcsiból rendelni.
Sziasztok!

Gyújtás problémára kellene segítség. Dombóvár környékén kellene nekem valaki akihez elvihetném és megmondaná pontosan, hogy mi is a probléma.
nemetmate a gyújtókábelnél sincs szikra, szóval ha a CDI lenne a rossz akkor érdekelne, csak valahogy ki kellene deríteni...
Köszi a segítséget!
A motor egyébként eladó, ebben az állapotában 190ezer.
Koszi fiuk!
Talaltam itt: http://futomu-tuning.hu/?id=11...
Sziasztok!

Nem tudja valaki a CR500 vízpumpa tengelyen lévő műanyag fogaskeréknek a méreteit ami alapján lehetne 1 újat marni?
Ja! Jut eszembe, hogy álltok az YZ-vel? Mennyire előrehaladott már a készültségi állapot? Minden alkatrészt sikerül beszerezned hozzá?
Szia Mester!

Minden Ok! Megy az 5 hektós! Hétvégén voltam egy kis laza "hard endúrós" szakaszon a Tisza ártérben. Próbálgatok ugratni! Jövőre pályázni szeretnék elég sokat! De addig még sokat kell randiznom az "ötszázval", hogy egy kicsit jobban összeszokjunk! Nem vagyok elveszve csak kuporgatom a lóvét, hogy tudjak költeni a Cr-re! Meg neked is tartozok egy oda-vissza úttal! Szóval van mit törlesztenem! De ami késik nem múlik!
Mi van veled, Máté, el vagy veszve. Öthektós üzemel?
Jó kérdés...rá kellene próbálni vagy a neten utánanézni, hogy pl. azonos-e a cikkszámuk, vagy Honda-kereskedést felhívni. Vagy elpostázom, és ha jó, akkor OK, ha nem, akkor visszapostázod és visszaadom a pénzt, de a 2 postaköltséget állod.
Sziasztok!

Ha valakit érdekel, eladó egy Denso CDI (070000-1931) gyújtás elektronikám, működő motorból kivéve. Visszafizetési garanciát vállalok. 1989-es évjárattól 1991-es évjáratig megegyezik. Ha beírod a Google-ba, hogy CR 250 Bike ID, itt megtalálod a Denso szám alapján, hogy melyik évjárattal megegyező. Baráti, kemény 8 ezredest kérnék érte.
Szia!
Megvannak még a hűtők?
Nekem egy 1991-es cr 250-re kellene hűtő, szerinted valamelyik jó lehet rá?

Üdv : Dávid
Halihó!
Nem tud valaki vasvázas CR-ekhez szivatót a karbiba?
Előre is köszi!
CR125
A kosárban ami van gyújtás felőli takaró műanyag mihez van?
Sziasztok!
Egyik haverom keres 1997-es evjaratu Honda CR250-hez elso rugot!
Ha valakinek van elado irjon sms-t a +40740066050-re !
Koszi!