Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, de alkudni lehet.
Én akkor is sokallom az árát,de mindennek annyi az ára amennyiért az ember el tudja adni....
Mikor feladtam a hírdetést, ugyan ennyiért volt egy szakadtabb, 96-osnak hírdetett, persze 94 vagy előtti volt.
Ennél egy kicsivel drágábban sokkal fiatalabbakat találni én a 94-es Cr-emet 265-be adtam el 1 éve.
Szerintetek sokat kérek érte?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
sziasztok szeretném megkérdezni tölettek ez volt 2,5 hete, a térdem majdnem kiugrot motorozás közbe és az orvos azt mondta laza gyárilag az inszalagjaim a térdeimben de most is alig birok járni még de ha veszek ezt a térdgépet ami csatos vagy milyen összefogja majd a térdeimet mert elkelesz adi a gépet és azzal mégegyszer nem fog ilyen előfordulni? vagy vége a motorozásnak várom a tapasztalokat köszike előre is
itt endurozni nincs lehetőség. nagy pusztaság van erdő van ahol kifeszítik a kötelet a motoros elé. így marad a pálya.. :S
Sziasztok,
kérdéssel fordulok hozzátok. Barátnőm szeretne krosszmotort, hogy a környéken járhassunk együtt réten-mezőn-erdőn-krosszpályán motorozni, de még soha nem krosszozott, csak utcai motorokkal űzi. Honda Cr85-öt nézeget, de nincsen sok infó róla. Szerintetek milyen, kezdpnek jó-e, mennyit kell költeni rá, és egyáltalán megéri-e mondjuk egy ilyen:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cr_85_ho_vegeig_le
arazva_-4621904
vagy ilyen:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cr_85-4554770

sz előre is a segítséget:
csaapi
Inkább úgy hangzik, mintha egy keményebb futóművű endurora lenne szükséged.
Azt jól tudom hogy óriási a különbség. csak nem tudom hogy melyik lenne a jobb... :S Hétvégi motorozgatásra kellene amikor a z-t nem tudom használni ha szar az idő. meg néha egy kis pálya...
Azért döntsd el, hogy 125 vagy 250. Óriási a különbség.
1989-es. Halál biztosan. Hacsak nem tettek egy 1988-asba fordított teleszkópot
Akkor azt mondod hogy ez nem is 93-as hanem valami öregebb valami?
Ha adhatok egy tippet lehetőleg minél fiatalabbat vegyél mert megveszed és a végén többet fogod szerelni mint amennyit motorozol vele
megnéztem a hírdetést, hát, így legyen ötösöm a lottón...
Mindenek előtt figyelj arra, hogy nehogy átbasszanak az évjárattal. Sokan például ne adj isten tegyük fel kvázi lényegében képesek lennének egy 1989-es CR250-est 1993-asnak meghírdetni.
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem. Motor vásárlása előtt állok. A kiszemelt egy honda cr 250 1993. milyenek ezek a gépek? mire kell figyelni? Tudom nem mai csirke de a kicsi zéé mellé kellene . Ez lenne az
az egy Magura gyors-szétszedős (nem kell se csavarhúzó se semmi a karbantartásához) gyorsgáz. Ahogy a képen látod, 3ezer Ft+1690 postai utánvét, vagy ha előre utalsz, 4000Ft postával együtt.
Bocs keme elírtam nem gáztuskót akartam hanem gázkart, arra lennék kíváncsi :)
Igen, amit a műanyag ládában látsz a képen. Ne kérdezd, mikori, szerintem 86 körüli lehet. Féknyereg-fékcső-felső munkahenger-fékkar.
kompletten?fékcsővel mindenel?
Szia
Gáztuskó? Mit értesz ez alatt? Esetleg PAINT-ben karikázd be a képen pirossal, vagy írd körül, mire gondolsz.
A henger ATAC-os 125-ösé, nincs valami jó állapotban, úgyhogy hüvelyeztetni lenne érdemes, 5ezerért a tiéd.
hali valakinek van ötlete hol tudnék venni 2007es cr 250 hez kuplungkosárra fogaskereket?
Szia Keme! látom vannak eladó alkatrészeid láttam a kosárban egy gáztuskót meg szeretném kérdezni hogy az milyen állapotban van és hogy mennyiért adnád mert engem érdekelne jah és még azt szeretném megkérdezni hogy komplett kumplungkarod foglalatostól van e? a henger az 125-ös vagy 250-es CR-é, ha 125-ös akkor egy árat hadd kérjek már arról is?! e-mail címem baly872@freemail.hu válaszodat előre is köszönöm