sziasztok nekem az a problémám lenne hogy mint minden jó motoros énis magamnak szeretném kicsit ugymond bütykölgetni a motort és szeretném egy olyannal kezdeni ami talán nem is annyira nehéz gondolom én. tehát le szeretném cserélni az olajat de eddig mindig szakszervizben cserélték és én azt sem tom hogy hol lehet neki a leeresztő csavar vagy valami. +olajszűrő. ezt szeretném én magamnak megcsinálni mert a legalapvetőbbek már mennek csak ebbe szeretnék magamnak belefogni. ha valaki tudna segíteni képekkel leírással vagy saját tapasztalataival azt szívesen végig olvasnám és ha valaki precízen le tudja irni akár az alapján is kicserélném az olyajat a vasamon .előre is köszönöm válaszotokat .
én crf 450-et vennék a helyedbe én túrázok vele és nagyon meg vagyok vele elégedve:D hála istennek semmi baja. bámikor és bárhol tudsz vele menni és nagyon erős gép főleg ha veszel rá egy nyitottabb dobot bár én csináltattam rá és valami eszméletlen mit művelek vele.az én környékemen is vannak hegyek dombok minden és imádok vele menni mert én 70kg vagyok de olyan a motor mintha nem is ülne rajta senki:D én Crf 450 -et vennék a helyedben.
És az baj? Nem vagyok ám tisztában a CRF-ekkel sajnos. Nem tom eldönteni, h 2t vagy 4t krosszot vegyek endurozni/krosszozni. Egy kis pálya egy kis Bakony, egy kis pálya....usw
Szerintetek?
Sziasztok!
Tudnátok egy szervízt/ embert mondani akihez érdemes vinni a motort szervizelni? Crf 450ről lenne szó!
Kecskemét , Szeged környékén kellene.
Köszi!
hello nekem van egy crf 450X-em és szeretném kérdezni hogy nem tud esetleg rá valaki km órát?láttam azt a vertexet vagy mit és hát sehol nem találok a neten ha valaki tud légszi segítsen köszi előre is.
Szerintetek?
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
és holkapok hozzá dugót légyszíves segitsetek gondolkodom a vételén
gyertek, aztán megyünk...
látom új mocc...grat a vashoz!
lassan rendben a térdem aztán már csak össze kell rakni a vasat...
Tudnátok egy szervízt/ embert mondani akihez érdemes vinni a motort szervizelni? Crf 450ről lenne szó!
Kecskemét , Szeged környékén kellene.
Köszi!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...