Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-4215890

Sürgős, mennék a másik motorért!
Eladó CRF 450x-hez oldalidom.Ára: 6000ft, 06202529322
Megmértem egy 25ös cr-be a kompressziot és majdnem 11 bar volt.... az normális?
Crf-450r 2010-es gyári költség mentes állapotban eladó vagy kawasakira csrélném. Ára: 1 Milla

SÜRGŐS mennék a másikért!
Üdv!
Valaki cr 125 88évj' blokkot kompletten tud eladót? persze nem fenomenális összegét:D előre is kösz Üdv
Akkor majd teszek bele nagy matrit is,asszem azon nem volt.
Hello,

ja az eleje a tied

Sürgősen

eladó! a sürgős ok az hogy mennék a másikért de míg nem adom el nem tudok. Az ár alkuképes!
Szasz!Ha igaz ennek az elejét már csináltam .Okés,küldjed.
Hello Csika,

hétfőn v. kedden küldöm a cr hátsótelóját.
rendbe kéne rakni.

üdv
gergő
Az addig szép és jó,de írjál már rám ,mert szerintem nem vagy elérhető
Ok felvettelek!
Írjál a laszlo.csika@gmail.com-ra és kitárgyaljuk a semmit Vagy ha van msn-ed az adatlapomon van az elérhetőség,most bent vagyok.
nem kezdtem! Azaz rugót fellazítottam meg azt a kupakot vettem ütöttem le az aljáról! Az öhlinsesek cseréltek benne karmantyút ha minden igaz meg perselyt, olajat pontosan egy éve, de valamit tuti nem cseréltek mert hamar elkezdett könnyezni és fellevegősödött ! Mennyiért csinálnád meg?Hova kellene küldeni?
Kűddel megcsinálom szponzorba,me beszopsz,azt vehetsz újat Ha má elkezdted,ne kűdd el
Persze hogy indulok Csak azért nem tudom mert sosem láttam ilyet szétszedve, tanulni nem tanultam, barmolni nem akarok, szerelési útmutatóm nincs De azt nem mondtam hogy műszakilag analfabéta lennék A motorom minden egyes darabját már láttam csináltam cseréltem... kivéve a hátsó rugóstagot, abban még újonc vagyok
Na,bassameg .Ha még az eleje,alapok alapját sem tudod,akkor vidd vissza az öcslincseszekhez Indulsz idén versenyen,vagy nem?
Még valami! az nem értem sokan akkor húzzák szét mikor már nincs rajta a rugó! tudom lehet rá olyan venni amit ha összenyomod a rugót már akkor letudod venni és akkor lejön maga a rugó is! de én a rugót csak akkor tudom levenni ha szét is húzom az egészet! vagy nem?
Ne sikíts,me akkó 3 napig beszélsz,ma is csináltam ugyan olyantot Majd,ha itt jársz,és nem jön ki,sííííímogathatod a bukszát Csak, ne karmold szét a belit mérgedben .Okosan.
Köszi a segítséget! Majd ha megakadok akkor sikítok
Persze,lehet bele kapni,aranyáron. Ahhoz meg tudnod kell,milyen kell a külsődbe.Keresgélj a cégnél.Jobbat nem tudok.Háát,hallod az olajon sok múlik,1 év az sok idő.Na,ezért csinálok,mindenről képeket,gazdiknak elküldöm és látja a gyengeségeit.Ha van rá zséje és akarja cseréli,ha nincs akkor nem.Az már nem az Én hibám,de tájékoztattam mindenről.A mai gátlók, anyagban nem olyan jók mint a régiek.Az olaj,ha elveszti kenőképességét,utána csiszol.A csiszolt anyag meg leülepszik,az meg ugye alul van,előbb utóbb a hőtől meg a kosztól kikeményedik(feltéve,ha nem sérül a karmantyú)és elengedi az olajat.Ezért is van(meg állag óvás miatt) a sűrűbb olaj csereperiódus.Csak egy belső felületkezelés több mint százezer.Többiről,nem is beszélek,me eldobod az agyad.Szólok előre ,karmantyút boltban,nem fogsz kapni Azt abból a showából,ha nem akar kijönni majd a bele(gondolj rám )mert akkor zsebbe nyúlós lesz,akkor teflon is kell,ha meg szorul akkor végképp Sok sikert
Nekem csak szelep kitt kell, ha jól tudom van olyan nem? A lengéscsillapítóval igazán csak annyit akarok hogy szétszedem, vagy karmantyút vagy szimeringet kell benne cseréljek, mert ott kispórolták belőle aztán egy év alatt elszállt az olajam hozzáteszem 18+postáért csinálták ami 20 rongy volt
Nekem pár órája kínáltak Öhlinst egy kilóé
Ne szidd őket,me engem má(ha nem is ők,de másik má körbe fenyegetett )Bevehetik,dolgozzanak normálisan Ha még nem csináltad feletjtsd is el,kell hozzá ez,az.Az,hogy szétszeded összerakod,kevés.Próbáld meg,de majd rájössz,nem egyszerű