A gáz az nem lényeg tudok olyat a közelben aki feltudja tölteni! Jobb szeretem magam szerelni a motorom, úgy tudom meg látom mi van benne, ám elvből nem szokásom gányolni Tény hogy nem sok a 10 érte, de azt el is kell küldeni meg vissza is kell küldeni ráadásul szimering cserés, szal abból az árból inkább megveszem azt!
felejtős mivel a szétszedéshez ki kell engedni a nitrogén gázt mivel nyomás alatt rizikós lenne buherálni ! az meg ugye nem a kertben terem szóval csika úr egy 10 ért beválalja ! én sem gányolok 10 meg nem sok érte
Hali! Csika Úr segítségét kérném, bár ha valaki más is tudja segíthet shova hátsó lengéscsillapító cr250, hogy álljak neki szétszedni esetleg milyen célszerszámok kellenek hozzá! Hülyeséget válaszként nem kérek épp elég bajom hogy az öhlins-szerviz úgy csinálta meg hogy 1 évet bírt fuck
10 kb... hüvelyes hengert lehet belőle csinálni, de jellemzőbb, hogy ha valakinek van hengere, de rossz, az ugyanúgy inkább meghüvelyezteti, kevés, akinek egyáltalán nincs, vagy valami komoly baj miatt kuka.
Szevasztok!Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy cr 125 höz való hengerem,nikasilos de sérült mert meghúzta a gyűrű az oldalát!Mennyit érhet ez így kb?Vagy esetleg ha valakinek kell ki mennyit adna érte!?Köszi.
Van.De lehet reszelgetni is.Veri veri ,úgy mint Feri Sőt vannak olyan gyártók akik acél betéteket tesznek oda.Igaz akkor nehezebb a kosár.Kitanátak ezen a szinten is már szinte mindent.Működjön azt kísz Mindent meglehet csinálni,így vagy úgy,amit nem, gazdaságos az meg kuka ,de te ezt úgy is tudod
ennyit tudok segíteni: a kis szőrőspöcsű ügyesen buherálja
amúgy az ár tartalmazza azt is ha jól tudom
Sűrgősen eladó lenne a sisakom!Lazer mx6 octopus nagyon szép állapotban utcán használtam!Iár: 27ezer de alkuképes!
Én a fogaskerekekre mondtam a hőkezelést, de azt le tudom rendezni.
multkoriban azt hiszem arról is beszéltünk,hogy lehet hőkezeltetni kéne? melyik lenne a jobb?