igazából 1 crf 250 en gondolkodtam nagyon azért lett így gyorsan ennyi az ára mennék érte de ha azt elviszik akkor husky mert láttam olyat egy nagyon jót csak az kicsit drága :(
Azt sejtettem, mikor megláttam, hogy 230-as irányárról leszaladt 200-ra, hogy 180-ra gondolod az alját. Jönne már a TE450, mi?
Ha szerzek neked jó áron Husqvarnát, jó alkatrészellátással, tapasztalt szerelőkkel, engedsz az árból 150-ig?
Szia, még nem. De ma megnéztem egy KLR650-est, két blokkal 180-ért, egy CRE125-öst 170-ért és egy Husqvarna CR125-öst (98-as) 240-ért. Az a gáz, hogy 150ezrem van.
De tudok,olcsón.Megfúrod fúróval derékszögben,kívül elég 3-as lik belül legyen 8-as üreg.Érted ugye?Na,és a likon benyomsz egy kis púrhabot,ennyi,azt meg van oldva.Mióta a hűtőszekrény ajtókat elkezdték habosítani berénybe azóta így csinálom Vagy,ez is jó,hőlégfúvó és csőfogó.Felmelegíted a gumit,ééééééés húzod a csőfogóval a bütyköket,mint a p.na peckit a fogaddal
Itt az udvaron meg mindenfele kétszer olyan jó gumik vannak széthajigálva, mint ami a hírdetésekben egyes embereknek le van fényképezve 2-3 ezrekért...INGYEN elvihető, ne is lássam
Nah végre,Te vagy az én emberem Csika,így legalább nem kell teleszemetelnem az összes topikot naponta a hülye hirdetésémmel
Köpjünk egymás tenyeribe,igyuk meg az áldomást oszt hadd szóljon
Apropó,hátsó crossgumira nincsen bütyökmagasítód...az enyim má teljesen lekopott,új nem kell csak vmi jó használt!
Az szép,akkor ezek hasonló hülyék mint te vagy :D Kiváncsi lennék mennyit volt képed elkérni értük,mert máshol ezek mennek a kukába...garanciát mennyit vállalsz rájuk?
Akkor ugye nem szemeteled tele a topikokat nap mint nap ezután a hirdetéseiddel ha ilyen sikeres üzletember vagy,hanem megelégszel az "apróhirdetés"rovattal.
Nekem kellene huszonötös cerkára használt szelepsapka,jól csörgő felső tűgörgős kosár és a papucsom orrára pamutbolyt,megoldható? Használt dugattyú csere érdekel? Az nálad jól fogy
Ezzel kezdted.es igen az eletben is ilyen vagyok.meg mindig nem esett le hogy viccbol irtam kemenek?gondolod eladna neked az en dolgomat?kulonben meg minden mas topicban irtak mar neked hogy nem kivancsiak a szarjaidra es nem erdemes benezni!mindegy par ev es megjon az eszed,nem akartalak megbantani.en is befejeztem
szoval az életben is ilyen vagy?...
ja, és abban nincs semmi h használt cuccot is árulok, mert itt a kepesmotoron szinte mindenki azt árul, szóval te minegyiket lenézed.. vágom
és azért írtam ezt: mert te másnak mondtad azt, amit én mondtam neked... te ajánottad az idomot én nem akartam megvenni, mondtam egy árat és te későbbezzel jössz MÁSNAK! na ez a szemét dolog, és utána azt írod, h nem szóltam hozzád! ki vagy te? aztán meg jössz azzal h mit árulok, szerintem ez a kötözködés és nem az, h jogosan leszóltam azt, h felhánytorgatod az idomos témát....
ja és szerintem jó lesz ha itt fejezed be, h cigányozás meg piti, meg ilyen ajnározások...
engem nem érdekel, és ha valakit nem érdekel a hirdetés vagy valami akk, meg az lenne az ésszerű, hogy továbbgörget, nem az, h veszi a fáradságot és ír egy regényt, h miért rakod ide ezt a szart. na mind1
én lezártam csá
Ha szerzek neked jó áron Husqvarnát, jó alkatrészellátással, tapasztalt szerelőkkel, engedsz az árból 150-ig?
Köpjünk egymás tenyeribe,igyuk meg az áldomást oszt hadd szóljon
Apropó,hátsó crossgumira nincsen bütyökmagasítód...az enyim má teljesen lekopott,új nem kell csak vmi jó használt!
Apád is jobban járt volna kisszéket csinált volna helyetted,vszeg több örömét lelte volna benne
És szerintem nekünk is ugyan ilyen szőnyeg van a nappaliban
Én hiltiszalagból hajlítottam, aztán betekertem szigetelővel, hogy fekete legyen, de amit te csináltál az jobb.
Akkor ugye nem szemeteled tele a topikokat nap mint nap ezután a hirdetéseiddel ha ilyen sikeres üzletember vagy,hanem megelégszel az "apróhirdetés"rovattal.
Nekem kellene huszonötös cerkára használt szelepsapka,jól csörgő felső tűgörgős kosár és a papucsom orrára pamutbolyt,megoldható? Használt dugattyú csere érdekel? Az nálad jól fogy
ja, és abban nincs semmi h használt cuccot is árulok, mert itt a kepesmotoron szinte mindenki azt árul, szóval te minegyiket lenézed.. vágom
és azért írtam ezt: mert te másnak mondtad azt, amit én mondtam neked... te ajánottad az idomot én nem akartam megvenni, mondtam egy árat és te későbbezzel jössz MÁSNAK! na ez a szemét dolog, és utána azt írod, h nem szóltam hozzád! ki vagy te? aztán meg jössz azzal h mit árulok, szerintem ez a kötözködés és nem az, h jogosan leszóltam azt, h felhánytorgatod az idomos témát....
ja és szerintem jó lesz ha itt fejezed be, h cigányozás meg piti, meg ilyen ajnározások...
engem nem érdekel, és ha valakit nem érdekel a hirdetés vagy valami akk, meg az lenne az ésszerű, hogy továbbgörget, nem az, h veszi a fáradságot és ír egy regényt, h miért rakod ide ezt a szart. na mind1
én lezártam csá