Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
ENDURO/KROSSZ ÚJÉVI ALKATRÉSZ/KIEGÉSZÍTŐ VÁSÁR!
NÉZZ BE, MEGÉRI!
HONDA CR CUCCOK!
YAMAHA DT ALKATRÉSZEK!
PITIBKE ALKATRÉSZEK!
hali!valaki használt már ilyen kuplungkart?ér valamit kuplung könnyebb behuzása szempontból?
Ahham ő oktat, nagyon képben van az öreg! Nekem nincs rajta a szerződésen, hogy vizsga előtt még kéne fizetni, csak az éves tandíjak!
amit a végén írtál az teljesen igaz!
ki oktat titeket? Milotai? pesten van yz250 is az egy komplett motor...vizsgán ott nézegettük,hogy azt is lehozhatták volna nekünk...nem csak motorblokkokat...
közbe megtaláltam a "szerződést" amin rajta van hogy 2x80 ezer a tandíj+a vizsga kb 300euro! akkor ez volt a papíron, majd jött Laci az első napon,hogy lesz 2 könyv azt vegyük meg..5-5 ezer...
Én pont beíratkoztam egy rendes másodszakmás középsuliba,mikor találkoztam haverral aki mondta,hogy most indult... nekem nem is kellett több...kiíratkoztam a középsuliból(2hétig jártam oda ) és mentem az m-forceba...
azóta menő lakberendező lennék.. jól meg is bántam... (ja az ingyen lett volna...)
Hát tényleg megélhetésre nem lehet használni, hiába van folyamatosan munkám itthon is! Sokszor van, hogy dolgozok a munkahelyemen általában 4-ig, de inkább 5-ig, 6-ig, hazajövök és itthon is csinálom a dolgom sokszor 10-ig, 11-ig de nagyon nagy haladást nem tapasztalok, aztán elgondolkozok hogy megéri-e? De ha meg nem csinálom akkor elviszik máshoz és ugrott a becsület! A tanárunk mondta egyszer, hogy ha egy dolgot megcsinálsz jól akkor azt elmondjaák kb. 4 embernek, de ha rosszul akkor azt min. 10-nek, és tényleg ez teljesen igaz!
Hát jah, az a szerencse, hogy tizenegy-két éves korom óta folyamatosan szerelgettem, és amit tudok, annak nagyrészét nem a suliban tanultam meg! Tényleg nem a tandíj a húzós, hanem az odajárás, én pl 140 km-ről járok és egy utam kb 10ezerben van! Az a baj, hogy olyan fogyatékos emberek is járnak hozzánk, akik azt sem tudják mi egy tárcsafék vagy egy membrán, de nekik tetszett a szakma neve, meg volt rá lóvé és beiratkoztak! Én Pestre járok és nálunk szerencsére olyan ember tanítja a gyakorlatot, akinél jobb szakembert nem is tudnék monadni!
leginkább csak elméleti az egész tanítás..van 2 könyve a kovács lacinak vedd meg azt is mert meg kell... és ülsz,hallgatsz egy valaki szavaira,mert nem kovács laci tartja a foglalkozást... hanem aki épp elvállalja de köze azért van aszereléshez...
villamossság része nekünk jó volt mert a daf és scania képviselet eggyik "agya" tartotta, na az belénk lett verve...akkor láttunk először oszciloszkópot,és akkor is használtuk egyszer...(a vizsgán én pont olyat húztam,alig jutottak eszembe dolgok mivel csak 1-szer láttam/próbáltam)
gyakorlatra kaptunk 2DB kinai szerszámosládát ami 3000Ft kb.. és az első 6os csavar lazításakor eltörtem a 10 es kulcsot...majdnem ki akarták velem fizettetni... jah és olyan blokkokat láttunk amiből a csavarok 60%-a hiányzott...szóval szétkaptunk bár zxr blokkot mz-t, de semmi komoly...
a saját robogóján próbáltuk ki az oszciloszkópot az egyik srácnak...egy 20éves honda tact-on
voltak gondok... de pl a szegedi brigádnak jó volt a csapata mert valami nagy szerelő srác tartotta nekik a tanfolyamot... pesten megintcsak jobb a helyzet...
de akinek a paír miatt kell az felejtse el... kint európában tudják mi az,de itthon "szinte" nem is hallottak még róla....
utólag azt mondom,hogy olyan emberenek aki csak azért csinálja,mert azt hiszi,hogy azzal a papírral ér valamit és fog vele munkát találni akár csak egy kis szervízben is, na ezeknek nem érdemes belefogni! ahogy ádám csinálja,hogy mellette autókat is javítanak az úgy jobban hangzik,mert ő is leírta...megélni belőle nem lehet...
továbba itthon nincs bejegyezve semmilyen képzés címen... magyarán amit kapsz oklevél szart se ér,hacsak nem magyarosíttatod további súlyos 10ezrekért,meg rengeteg időt,türelmet,utánnajárást ráfordítva
az most nem ugrik be mennyi volt félévente a tandíj,de a vizsgára 80ezret fizettem, összeségében ja jól emlékszem 260ezrembe került...plussz bejárások...plussz Pesten a vizsgán megjelenni...
80%os vizsgát tettem,sokan kezdtük,de a 6an mentünk a vizsgára... 2en megbuktak...
eladtam,jött helyette yamaha
csáo!
miért írtad ezt a fejet?-----
fejtsd ki kérlek!
csáo
Hát majd kiderül mi lesz, felénk abból megélni, hogy csak motorokat szerelsz annyira nem lehet, inkább csak fizetés kiegészítésnek jó! Eladtad az sx-et?
értem!azt hittem,hogy csak simán motorokkal fogsz foglalkozni,de neked ez így jó lesz,hogy már közben is dolgozol hasonló körben
én is elvégeztem...
Helló! Idén vizsgázok, de ahol dolgozom javítunk autókat és motorokat is, amúgy a pesti részre járok!
hali,te elvégezted az m-force-t? le is vizsgáztál? dolgozol a szakmában,vagy csak úgy megcsináltad?hol végezted?
Honda Crf 450R 2010 eladó 949900ft
Szeva!Hát a tiédben az újabb van,viszont tegnap csináltam olyat ami olyan rendszerű mint az övé.Az is tökéletes lett. Tehát működhet a dolog,már csak egyeztetnetek kell a méretekkel.Leméred te is ,Ő is ,és ha baba minden ,akkor nyugodtan bótolhattok.
Na szeva mester! Keme írta tegnap, hogy van 90 utáni fordított telója eladó, szerinted jó lenne az nekem?
a kép lemaradt :)
http://kepfeltoltes.hu/view/101229/1213920427N_vtelen_www.kepfeltol
tes.hu_.png
hali!
valaki tudna nekem segíteni,szimering kellene ide
95' CR 250
Nekem is kéne egy huszonöt vagy 4t 250,kibaszoot kevés vagyok enyimhez.Új mindene,túl jó lett
most má mindegy,az se baj ha megmarad!
Van itt annyi hülye
Veled?Persze
cserélted volna?akkor még meg sem volt az rmz!tm volt a főló!